SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25102)

nL58 25.04.2009 22:33

Cevap: Maçın Ardından

Saolasin hocam.. Artik sampiyonlugu hakettik bi sene daha beklemiyelim.. Onumuzdeki maclari alip allahin izniyle sampiyon olacagiz insallah

ellisekizSVS 25.04.2009 22:49

Bugün ben bir Sivas gördüm bugün ben bir Sivas gördüm 4 eylül saraylarında. Kamaştı gözümün nuru golleri atınca Kamaştı gözümün nuru golleri atınca. Teşekkürler Sivas kendine yakışır oyunun bu senin biz böyle gördük seni böyle tanıdık yolunda bu güzellikle devamını getirmen dilegiyle ŞAMPİYON SİVAS

metin588 25.04.2009 23:17

BU GÜN HAMSİLERE GOL BASTIK. ARKADAŞLAR HANİ BU HAMSİLERİN MAÇTA GALİP GELİNCE OYNADIKLARI Bİ OYUN VARDI. bU OYUNUN ADI KOLBASTIMIYDI YOKSA GOL BASTIMI :))

yol58 26.04.2009 00:46

Bu öyle bir gurur ki anlatılmaz ancak yaşanır başta hocamız olmak üzere bu gururu bizlere yaşatan herkese minnetdarız.Emeğinize yüreginize ayaklarınıza saglık.İnşallah şampiyonlukla dahada bizleri onurlandırırsınız.İnancımız sonsuz

sevda58 26.04.2009 00:58

trabzonu yendikya
artik olsemde gam yemem:D:D
helal bee

oNuR 26.04.2009 01:11

[B]Bugun maç çok güzeldi..Maç sonu dahada güzeldi ;)[/B]

Dark Force 26.04.2009 01:24

[B]Bu oyunla değil şampiyonluk avrupa şampiyonu oluruz oynayalım yeterki....[/B]

GuVeN 26.04.2009 01:48

[QUOTE=LosTie58;508785]Ya yazmıcaktım ama yazamadan edemicem bu da o takımla ilgili son yazım olacak bi dahada umrumda değiller zaten :D

Yahu adamlar bugün yerin dibine girmişler hala oturup A.gücü maçını konuşuyorlar ne ilginç ya bunlar,ha daha ilginç olanı hadi Bjk hadi Gs saldır bastır şampiyon ol diyenler var çok şey yazmka istedim ama sadece şunu söylicem Bjk'nin bu teseye karşı bi' tezahüratı vardır bilmem bilirmisiniz.

Koy koy Trabzona uyy koy Trabzona uyy koy şu g..v...n Trabzona inşallah diye gider bu tezahürat.Söylicem şu ki işte Bjk bunlara böyle güzelce küfrederken adamlar ohh iyiki ettin Bjk inşallah sen şampiyon olursun diyorlar son söz olarak Laz aklı işte :D Bunlar bir 25 yılı bırakın kıyamet gününe kadar bi' daha şampiyon olamazlar...[/QUOTE]

renkdaş artık uzatmayalım bu işi gerıde kaldı.madem bakıyosun forumlarına tam konuş.bır suru basarımızı kabul eden bu dakıkadan sonra sıvası desteklıyorum dıyen ınsanda var onların hakkınıda yemek sıvaslıya yakışmaz. bu tıp yorumlarla karsılıklı olarak nefretı koruklemenın alemı yok.. rakıbıne saygı duymadan saygı kazanamazsın.. bugun yonetımımız her gelene cıcek verıyor ne olursa olsun,bız taraftarlarada aynısını yapmak yakısır.. efendılıgımızle dovelım herkesı:)

deliali 26.04.2009 20:36

Ben simdiden SAMPIYON lugumuz hayirli olsun diyorum....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:51.