![]() |
Cevap: ŞLde Olimpiyat Stadına Hayır
Sivasda oynanmadıktan sonra ne anlamı var ki:confused: Diğer işler halledilir diyodum otel işini şimdi duydum bu iş cidden yaş gibi gözüküyor
|
sivasta oynanmasından yanayım;)
|
[B]İmkanlar elverdiği sürece tabiki Sivasta oynanmalı[/B]
|
bana kalsa istanbulda :)
sebebler 1.şöle salam takımlar olsa sıtad kapasitesi 90.000. maça 80.000 kişi girse maça biletler 30 - 40 - 50 ytl olsa bunu 3 maçla çarpsan ortalama bu 3 maçta sivasa 5-6 milyon euro bırakır. ama sivasda oynasa 3 maç 10 binle çarpsan 30 bin kişi izlicek en fazla 20 den olsa bilet 600 milyar yani 300.000 euro eder buyrun sizde kıyaslayın :) |
aynen katılıyorum ve kesinlikle bu istanbul olmamalı acilen yapılacaklar ele alınıp yapılmalı yıllardır biz bu anı bekliyoruz geç olmadan bu işle alakalıları göreve davet ediyorum
|
çareleri derhal bulunmalı ve sivasta oynanmalıdır
aksi takdirde sivasspor şampiyonlar ligine ha gitmiş ha gitmemiş... |
[B]Bende kesinlikle ama kesinlikle karşıyım.O takımlar Sivas'a gelmedikten 4 Eylül'e çıkmadıktan sonra ne anlamı var yaa.. :mad: [/B]
|
Kesinlikle SİVAS'ta oynanmalı. SİVAS'ımızı karnaval yerine çevirip kutlamalar yapıp avrupa takımlarını izlemek varken neden başka bir şehirde oynansın ki??? Yönetimin bu konuda duyarlı davranacağınıa inanıyorum.
|
böyle birşye söz konusu dahı olamaz
|
farketmez abicim bize her yer sivas
ama memlekette olsa iyi olur :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:06. |