![]() |
Cevap: Anadolu Takımları ve Sivasspor
Eyvallah demokrasi ama sen bir takımı yatmakla itham ediyorsun.
Ben Sivas febeye yattı diyenlere de aynı tepkiyi veriyorum. Demokrasiyi öğrenmişsin bu da dik durmaktır ;) |
[QUOTE=escem26;517711]Yapmayın etmeyin arkadaşlar bir takımı böyle karalamayın.90 dakika izledim diyorsun ama ilk yarı pozisyon vermeden 2 tane yüzde yüz kaçırdık.Rüştünün uçacağı tuttu.Batuhan anlaşma gereği oynamıyordu,Youla sakatlıktan yeni çıkmıştı,Bülent Ertuğrul ve Koray sakattı.Yedeklerden Doğanın yediği çalımı da gördünüz işte.El saka olduğu defanslarda gol yemiyorduk.O maçta o da sakat olunca defansın tamamı değişikti.
Böyle söyleyip koca bir camiayı lekelemeyin yazıktır,ayıptır.[/QUOTE] bu yazıya aynen katılıyorum.zaten esesin kimseye yatma gibi bir lüksü yok.son haftaya kadar 15. sıradaydı düşme potasındaki 16. ibb ile aynı puanda.zamanında şampiyonluklar yaşamış yıllarca süren süper lig hasreti ile buraya gelmiş bir kulubü hemen karalamamak lazım. |
[QUOTE=escem26;517724]Eyvallah demokrasi ama sen bir takımı yatmakla itham ediyorsun.
Ben Sivas febeye yattı diyenlere de aynı tepkiyi veriyorum. (Demokrasiyi öğrenmişsin) bu da dik durmaktır ;)[/QUOTE] Bu nasıl bir ithamdır arkadaşım demokrasiyi öğrenmişsin. Kimin neyi bildiğini görmek , söylemek benim gözümde lupenliktir !! Doğma büyüme izmirliyim eskişehire göztepenin playoff maçlarında geldim herkez birbirini iyi tanıyor. Anadolu insanları bu sene anadoludan şampiyon çıkmasını diler ama sadece bulundukları anadoluda kendilerinden başka şampiyonluğuda kabul edemez önce şu çelişkiyi düzeltelim :)) |
Kardeşim yazıyı süslemek için değişik bir kelime katmışsın araya ama onun da kelime anlamıyla alakası olmamış.Ayrıca lüpen değil LÜMPEN dir aslı...
Her neyse ben burada misafirim karşılıklı atışmak yanlış olur. Ne sen ne de başkası ne Sivası ne de Es Esi ya da başka bir takımı yatmakla suçlamamalı. Herkes sizin şampiyonluğunuzu istemek zorunda değil ki bu demokrasi. Ben çok istiyorum bir devri kapatıp şampiyon olmanızı ama bunu yıllar sonra hatırlayınca Antep yatmıştı diye gelmesin aklıma yazık olur. Son olarak bu başlık yerine takımımız neden iyi oynamıyor ya da Bülent uygun neden çok konuşuyor hatta Mehmet Yıldız neden kredisini tamamladı diye başlık açmak daha faydalı olacaktır. Bence Sivasın çok güzel bir seyircisi var ama Mecnun başkana,Mehmet Yıldıza,Bülent Uyguna duyduğu minnetten tepki vermiyor.Halbuki bu insanlar gelip geçici.Sonsuza dek yaşayacak olan Sivassporun şanlı ismidir.Yanlış yapana tepki verilmelidir.Bu takımın ve kulübün asıl sahibi taraftardır. Haftalardır oynamayan Mehmet Yıldıza kızmayıp para için oynayan Antepliye yada düşmemek için kendini yırtan İ.B.Bliye kızarsan asıl LÜMPEN sen olursun.Emeğe saygı kardeşim... |
Ortada koskoca bir gerçek var..
O da özellikle Konya,Kayseri gibi Sivas'tan şehircilik anlamında gelişmiş şehir taraftarının Sivas2ın şampiyonluğunu kesinlikle istemediğidir..Gurur meselesi!:rolleyes: |
Lümpenin nasıl yazıldığını biliyorsan , anlamınıda biliyorsundur. Benim tanımım tabiri cahizze lafı gediğini oturtmak oluyor. Belliki zoruna gitmiş neyse konu bu değil misafirsin eyv. başım üstünde yerin var kişisel tartışmalara gerek yok. Sen nasıl Eskişehirsporu bu platformda temsil ediyorsan bende Sivasspor'u o doğrultuda. Biz problemlerin farkındayız, herkez kendinden mesuldür Antep ve belediye takımı için bişey söylemek gereksiz tbrk ederim onları haklı galibiyet aldılar. 15 yıla yakın zamanım tribünlerde deplasmanlarda geçti kimin nasıl ne düşündüğünü ne istediğini müsade etde farkedeyim anlayım. Eskişehirsporun uzun yıllar savunduğu anti bizans olgusununun sizi yönetenlerdede olmasını dilerim.
|
Tabiri cahizze değil TABİRİ CAİZSE
müsade değil MÜSAADE anlayım değil ANLAYAYIM Antibizans yönetende olmaz maalesef bu imkansız.Sen bilirsin yalnız kovboy psikolojisini yaşamak istiyorsan buna inandır kendini ama maalesef Sivas şampiyon olamazsa kendisidir sebep. Dik duruştan kastım da budur.Böyle suçlu aramalar başarıyı küçültür. |
Dünyada türkün,türkiyede sivaslinin kendinden baska dostu yok.Kurt´a sormuslar senin ensen neden kalin diye?Kurt´da kendi isimi kendim görürümde ondan demis.o hesap biz kendi gücümüzle geldik kendi gücümüzle sampiyon olacagiz insallah.kims bize mac yatmasin eskisehir ve bursa macinda hakemin yanlis verdigi kararlarda milet tuturdu hakemler sivasi koruyör ya aleyhine verilen kararlar veilmeyen penaltilar onlar görülmez,onlar sayilmaz canim neolacakki???
|
Antibizans yönetende olmaz maalesef bu imkansız.Sen bilirsin yalnız kovboy psikolojisini yaşamak istiyorsan buna inandır kendini ama maalesef Sivas şampiyon olamazsa kendisidir sebep.
Dik duruştan kastım da budur.Böyle suçlu aramalar başarıyı küçültür.[/QUOTE] Antibizans birleşik yazılmaz , Anti- Bizans şeklinde olur. (Anti sıfat Bizans isim , isimlerin baş harfleri büyük yazılır ) Madem lümpenliğe devam edeceksin (içinde bulunduğu toplumun kültürüne yabancı düşen, sözde bilgili tutum ve davranışlarıyla itici olan.) bundan sonra seninle bir paylaşımda olamıyacağımıza karar kıldım. Seninle tanışmak güzeldi :)) |
:) Eyvallah kardeşim.
Ben söylediğin gibi lümpen olayım ama Sivasspor dik dursun yeter ki... Şu devirde kaç takım var İstanbul dükalığına karşı duran... Siz de boş durmayın.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:35. |