![]() |
Cevap: Baskkentte Hacettepe Maci Icin Toplaniyoruz
bakalım zor ama orda olabılırım arkadaslarla...olmazsada sıze kolay gelsın organızeye destek veren herkese tesekkurler...
|
[B]yapılan hiç bir iş kötü degildir kolay gelsin[/B]
|
[B][QUOTE=merkez_emre;518472]bakalım zor ama orda olabılırım arkadaslarla...olmazsada sıze kolay gelsın organızeye destek veren herkese tesekkurler...[/QUOTE]
bekliyoruz emre seni ve arkadaslarini da yetisebilirseniz. tel numarami da yazmistim yetisebildiginiz yerden de katilabilirsiniz... Kizilay-Sihhiye de tacettin dergahina vefa ziyareti sonra stad insallah... Glecek olan herkes lutfen kirmizi-beyaz gelmeye gayret etsin...[/B] |
[QUOTE=myway;518552][B]
bekliyoruz emre seni ve arkadaslarini da yetisebilirseniz. tel numarami da yazmistim yetisebildiginiz yerden de katilabilirsiniz... Kizilay-Sihhiye de tacettin dergahina vefa ziyareti sonra stad insallah... Glecek olan herkes lutfen kirmizi-beyaz gelmeye gayret etsin...[/B][/QUOTE] bana tel verecektin unuttun galiba ararım buluşuruz orda kardeş |
[QUOTE=Cley;518071][B]Duyan duymayana duyursun.feysbukuna yazsın msn e yazsın msj atsın. Bi şekilde haberdar olsun herkes.[/B][/QUOTE]Bende konyadan gelecem maç saatinden önce buluşuruz stadta
|
[B][QUOTE=yigidolar06;518585]Bende konyadan gelecem maç saatinden önce buluşuruz stadta[/QUOTE]
Deniz Abi koptun gittin Ankaradan :) Erken gelebilirsen Muhsin Yazicioglunu ziyarete gidecegiz orda da bulunmani isterim.. Saygilar.. Hayirli yolculuklar....[/B] |
Sincandaki arkadaşlar özellikle mesut kardeşim birlik beraberlik içinde olun mustafa kardeşte bizden birbirinizi kırmadan ben maçtan önce stadda olurum erken gelirseniz diyer şehirlerden gelen arkadaşlarla birlikte hareket ederiz
|
[QUOTE=myway;518588][B]
Deniz Abi koptun gittin Ankaradan :) Erken gelebilirsen Muhsin Yazicioglunu ziyarete gidecegiz orda da bulunmani isterim.. Saygilar.. Hayirli yolculuklar....[/B][/QUOTE] Konya da bayağı taraftarlarımız vardı o arkadaşlarla taraftar gurubunu oluşturduk zaten varlardıda bir araya gelemiyoruz onun mücadelesini verdik konyada üniversiteli arkadaşlarla |
[B][QUOTE=yigidolar06;518590]Sincandaki arkadaşlar özellikle mesut kardeşim birlik beraberlik içinde olun mustafa kardeşte bizden birbirinizi kırmadan ben maçtan önce stadda olurum erken gelirseniz diyer şehirlerden gelen arkadaşlarla birlikte hareket ederiz[/QUOTE]
abi istanbul dernek de bize katiliyor.. sivastan da arkadaslar gelmeye calisacaklar.. hep beraber tacettin dergahina ordan stada... ayrica futbolcular da tacettin dergahina gideceklermis galiba bugun ama saatini bilmiyorum...[/B] |
Böyle anlamlı organizasyonu hazırlayanları yürekten kutluyorum. İnşallah aranızda olacağım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53. |