![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR - Gençlerbirliği
Mehmet yildiz musa aydin oynadikca biz babayi aliriz sezon sonunda.
Sampiyonluk olayi bitti bizim icinde 2. sirayi koruylaim bari. |
[QUOTE=sensetik;519543]hocam söylediğine yazarken inanıyormusun gerçekten :confused::rolleyes:[/QUOTE]
[B]Kazanacağız yada kazanırız demedim hocam, temenni benimkisi :)[/B] |
[QUOTE=SS'li;519551]Mehmet yildiz musa aydin oynadikca biz babayi aliriz sezon sonunda.
Sampiyonluk olayi bitti bizim icinde 2. sirayi koruylaim bari.[/QUOTE] takım sadece ikisinden ibaret değil.ayrıca yazdıklarını edebinle yaz.rakip takım taraftarı bile değilsin bu nasıl üslüb. |
Allah büyüktür, inşallah kazanıcağız.
|
[QUOTE=SS'li;519551]Mehmet yildiz musa aydin oynadikca biz babayi aliriz sezon sonunda.
Sampiyonluk olayi bitti bizim icinde 2. sirayi koruylaim bari.[/QUOTE] Kardeş, geçen haftalarda biz liderdik hatırlıyorsun inşallah. O zamanlar Beşiktaşlı arkadaşlarım diyorlardıki "Beşiktaş tekrar lider olucak, şampiyon beşiktaş olucak diyorlardı." adamlar öyle bir inanmışlarki liderliğe ve şampiyonluğa. Şimdi soruyorum sana, bizim o kişilerden ne farkımız var. He şöyle dersen eğer "Beşiktaş büyük takım". Varsın olsun büyük takım. Sen madem Sivassporlusun, takımına sonuna dek inanıcaksın, pes etmiyceksin. Bizler böyle ümidimizi keserseğiz zor şampiyon oluruz, benden demesi. İnşallah haftaya tekrar liderliğimizi alıyoruz Allahın izniyle, hazırlanın. |
[QUOTE=TS58;519110]ZOR DOSTUM ZOR.
mehmet yıldız-murat erdoğan ile çok zor.[/QUOTE] Neden zor olsun, izlemedin galiba Hacettepeyle maçımızı. İzle ondan sonra konuş. Trabzonsporlumusun, Sivassporlumusun belli değil. |
[COLOR="DarkOliveGreen"][B]almak zorundayız bu macı
futbolculara laff sölemeyi bırakında moral verin destek verin bu yaptıgınız yorumlar kötü etkiliyor oyuncularımızı[/B][/COLOR] |
zor maç ama üstesinden gelip maçı kazanmak gerek
şampiyonluğun kaçtığını düşünüyorum ama 2. sıradaki yerimizi korumalıyız en azından şampiyonlar ligi için bastırmalıyız umarım futbolcularda biraz azim ve hırs kalmıştır |
allahın izniyle bu maçıda alıcaz;)
|
Sampiyonluk olayi bitti bizim icinde 2. sirayi koruylaim bari.[/QUOTE] Sen asıl o toramanın resmini kaldır.İlk yarı oynanan bejeke maçındaki çirkefliklerini tribünleri provake etmesini unutmadık 58 nolu forma ona hiç yakışmıyor zaten |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58. |