|  | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim Mac hakkinda yorum yapmayacam. benim yazacaklarim  Bülent Uygun un Sezonun son macinda futbolcusuna sevgi gösterisi yapmak isteyen Taraftar ve  Futbolcularin arasina girmesi futbolcularini azarlar gibi soyunma odasina yollamasi Taraftara saygisizlik ve Taraftar sahsinda sivas sehrine saygisizliktir. kendini herseyin üzerinde görmektir. ama sana tavsiyem bu halki ve fertlerini hafife alma bu halka saygisizlik yapmak senin hayrina olmaz. Onuda Seni oralarda tutanlarin Sivasi iyi bildigi icin sana anlatmasi lazim. | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim [QUOTE=izmirliyigido;521486][B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Maçın yıldızı ilk önce KAMANAN'dı. Oyuna girer girmez yine BÜLENT UYGUN'un oyununu bozdu. Takım adeta kazanmamak için, Şampiyon olmamak için oynarken KAMANAN girer girmez herşeyi bozuyor. Helal olsun sana KAMANAN... Diğer bir yıldızda MURAT ERDOĞAN'dı. Sahada basmadık yer bırakmadı, gol attırdı, gol attı. Kısaca herşeyi yaptı. [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Maçın en kötüleri vardı. MUSA AYDIN ve MEHMET YILDIZ. Oyunu adeta frenleyen, top tutamayan, pas atamayan, gollük pozisyonları öldüren bu ikili son 5 hafta da Bülent Uygun ile beraber Şampiyonluğu sattılar. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Sanki Şampiyon olmamak herşeyi yaptık sahada. Hele de Kamanan ve Murat Erdoğan sayesinde maçı 3-1'e getirmişiz, bizim sağlam bir averaje ihtiyacımız var. MEHMET YILDIZ kötü oynuyor ne güzel onu çıkarmışsın neden BALİLİ'yi almazsın. Onu neden küstürürsün? Daha fazla gol atmak varken geriye yaslanmak niye anlamış değilim. HAYRET !!!!!.... Hele taç atışlarında, korner atışlarında vakitten çalmak için yapılanlar tam bir utanç görüntüleriydi. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Ne gibi eksikliğimiz var biliyormusunuz? Biz ŞAMPİYON olmaya hazır değiliz. Kimse bunun aksini söylemesin. Planlı bir şekilde Şampiyonluk potasından çıkıldı ve şimdi de göstermelik olarak Şampiyonluk kovalanıyor ama göreceksiniz ŞAMPİYONLAR LİGİ'ne bile gidemeyeceğiz. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Yüreğimiz ağzımızda, sinir kahrolarak, Mehmet ve Musa başta olmak üzere, Hayrettin'e, Tum'a kıza kıza bir maç seyrettik. [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftar nasıl olsun ilk golü biz yiyene kadar çok çok iyiydi golü yiyince şevki kırıldı, morali bozuldu. Yine de "YİĞİDO GENÇLİK"in bulunduğu bölüm çok çok iyiydi. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Maça değil kaçan ŞAMPİYONLUĞA üzlüyorum. Kahroluyorum. Galibiyetlerin tadını bile alamıyorum. 50 yılda bir gelen fırsatı kendi ellerimizle verdik ya HELAL OLSUN BİZE...:mad::mad: AYK[/QUOTE] Aynen katılıyorum.Bir daha buralara gelemeyeceğimiz gün gibi ortada.Bu fırsatı kaçırdık ya helal olsun.Beşiktaş hiç haketmediği bir şampiyonluk yaşayacak.Bu yıldan itibaren En az 5 sene şampiyon olamazlar.Ha biz hakediyormuyuz hayır ama bu sene şampiyon Anadoludan olsa fena mı olurdu! | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim Maçın yıldızı kimdi ? herzamanki gibi FABIO BILICA ve HERVE TUM Maçın en kötüsü kimdi ? macin kötüsü yoktu Maçta göze çarpanlar ? SIVASSPORUN iyi oynamasi Ne gibi eksiklerimiz var ? Pozisyonlari gole cevirmek Taraftar nasıldı ? süperrrrr takima 90 dakika tam destek | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim [B]Maçın yıldızı kimdi - Murat Erdoğan Maçın en kötüsü kimdi - Sedat Bayrak Maçta göze çarpanlar - Ne gibi eksiklerimiz var - Taraftar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - Ortada ve çok keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum futbolseverler açısından,ama bizim açımızdan son derece sıkıntılıydı.Maç bir anda 3-0' gelebilir ve daha ilk yarıda maçı kaybedebilirdik.1-0 ken Petkoviç yüzdeyüz iki posizyonda G.Birliği forvrtlerine geçit vermedi. Taraftar nasıldı - onları konuşmaya bile değmezler.(Maçın 80. dakikasında tribünler boşalmaya başlamıştı bile) Maç hakkında genel yorumunuz - Sivassporlu futbolcuların maçtan sonra tribünleri protesto etmesi bana göre sezonun en anlamlı davranışıydı.Bu taraftar bunu fazlasıyla hak etmişti bana kalırsa. [/B] | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim [QUOTE=muhsin koçak;521539][B]Maçın yıldızı kimdi - Murat Erdoğan Maçın en kötüsü kimdi - Sedat Bayrak Maçta göze çarpanlar - Ne gibi eksiklerimiz var - Taraftar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - Ortada ve çok keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum futbolseverler açısından,ama bizim açımızdan son derece sıkıntılıydı.Maç bir anda 3-0' gelebilir ve daha ilk yarıda maçı kaybedebilirdik.1-0 ken Petkoviç yüzdeyüz iki posizyonda G.Birliği forvrtlerine geçit vermedi. Taraftar nasıldı - onları konuşmaya bile değmezler.(Maçın 80. dakikasında tribünler boşalmaya başlamıştı bile) Maç hakkında genel yorumunuz - Sivassporlu futbolcuların maçtan sonra tribünleri protesto etmesi bana göre sezonun en anlamlı davranışıydı.Bu taraftar bunu fazlasıyla hak etmişti bana kalırsa. [/B][/QUOTE] KUSURA BAKMA HEMSERIM SANA TARAFTAR KONUSUNDA KATILMIYORUM TARAFTAR NE YAPSIN SAHAYA GIRIP RAKIP KALEYE GOLMU ATSIN ELLERINDEN GELENDEN FAZLASINI BIR ANDA ISTEMEK HAKSIZLIK TAMAM TEZAHURAT YOK BILMEM NE YOK DIYE HAYIFLANIRIZDA BASKALARINDA HICMI SUC YOK ONLARIN UMUTLARINI HAYALLERINI BOS CIKARANLARIN... | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim ahh be mecnun başkan belki her şeyi hesab ettin de taraftara desteğini bu sene versen belki bir ankaraspor,ibb maçlarını bu sayede kazanmış olacaktın.ee onları kazanmış olsaydık sonuç da ortada olurdu.sorun değil AVRUPAYI SALLARIZ... İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON :D | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim BJK-GS maçında GS çok fazla gol fırsatlarını kaçırmış olmasına anlam veremedim.Özellikle Sabri sanki gol atmak istemiyor gibi izlenim edindim.Sivas son 4 haftadır büyük şanssızlık yaşadı.Musa ve Mehmet önceki alışkanlıklarını  aynen devam ettiler.Diğer futbolcular canla başla çalıştılar.Bülent Uygunu anlamak  mümkün değil.Ekranlar karşısında tanıdığımızdan farklı bir yapıda olduğuna inanıyorum. İsmine yakışmayan tarzda pek çok beyanatları arasında 'Sivas  5 yıl öncesini hatırlasın 'demekle neyi kastetmiştir.Bilica takımdaki yerini korumalıdır.Son olarak maçların aynı saatte yayınlanması dolayısı ile Sivaslı olup  da  Televizyon ekranında memleketinin takımı yerine İstanbul takımlarını izleyen kimselere zavallı diyorum.Son söz olarak  da Stadyum proğramında Sivasspora kısa bir özet vererek hiç bir yorum ve analiz yapmadan yayını geçiştiren zihniyeti de kınıyorum.Mahalle takımıda olsa benim takımım Sivasspordur.Nede olsa serde Selçuklu torunu olmak var. | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim çok kritik zamanlar bunlar birlik olmak lazım maçın yıldızı murat abiydi murat erdoğan | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim ilk yarı bayağı bir stres vardı ama ikinci yarı muhteşemdi mehmet yine saç baş yoldurdu düzelecek inşallah bekleyip görelim | 
| 
 Cevap: Maçı Değerlendirelim veren verdı alan aldı bılen bilıooo YAZIKLAR OLSUN dünyada sadece sivaslıya denen bi laf havanın sert adamın mert oldugu yerdenız kimse olamaz kolay degilll | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:47. |