![]() |
Cevap: Bu Camii "Gönüllerin Şampiyonu"
ahmetin mehmetin ismi veriliyorda sivassporun ismi niye verilmesin.önemli olan iyi niyeti görmek.eyvallah diyeceğimize herşeye parmağımızı sokmaya devam ediyoruz biz sivaslılar.allah razı olsun demek varken.bende biraz zıt düşünüyordum ama şimdi destekliyorum.
|
Cevap: SİVASSPOR CAMİİ AÇILIYOR
[QUOTE=_DuMaN_58;724585]SİVASSPOR CAMİİ AÇILIYOR
2007 yılında yapımına başlanan Ak Evler Sivasspor Camii yarın düzenlenecek olan törenle ibadete açılacak. Açılışa il protokolünün yanı sıra İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ve Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun da katılacak. [IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/3997-11615174750bg.JPG[/IMG] 2007 yılında Sivasspor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği günlerde Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolcuların katkısıyla yapımına başlanan Ak Evler Sivasspor Camii yarın düzenlenecek olan törenle ibadete açılacak. Ak Evler Sivasspor Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kılıç, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Camii’nin aynısının ilimize inşa edildiğini belirterek, açılışa Sivas halkını davet etti. Açılışa Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün yanı sıra il protokolünün katılacağını, şehir dışından da çok sayıda davetlilerinin olduğunu belirten Kılıç, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ve Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun’un da katılacağını ifade etti. Caminin ibadete açılmasında çok sayıda hayırseverin desteğinin bulunduğunu ancak Bülent Uygun ve Sivassporlu futbolcuların en büyük desteği verdiğini kaydeden Kılıç, diğer hayırseverleri de şöyle sıraladı: “Açılışını yapacağımız caminin nakit harcama maliyetinin yüzde 40’ını Bülent Uygun, Mehmet Yıldız ve diğer futbolcular üstlenmiştir. Ayrıca harcamaların yüzde 15’ini İstanbul Müftülüğü, yüzde 16’sını Sivas, Adapazarı, Bursa ve Bandırma müftülükleri karşılaştır. Ayrıca nakit olarak Ünal Karaca, Turan Mehmet Verep, Hacı Mehmet Durmaz, Marka A.Ş, Nurettin Bayyozgat, Kadir Şeker ve Yunis Koçak’ta ayrı ayrı 10’ar bin liranın üzerinde destekte bulunmuştur. Caminin maliyetinin yüzde 29’u da 75 kişi ve kuruluş tarafından nakit olarak karşılanmıştır. Aynı olarak ise Sivas Belediyesi temel hafriyatının yapımı ve çevre düzenlemesinde, Emmioğlu ve Fimar Mermer şirketleri caminin bütün mermer ihtiyacının karşılanmasında, Ö. Faruk Kandikat caminin demir ihtiyacını, Zeki Bulut caminin tuğla ihtiyacını, Mehmet Bacak caminin halı ihtiyacını, Yusuf Mandi duvar çinilerini, Halil Munar ve ailesi caminin minaresinin masraflarını karşılaşmıştır. Kündekari kapı ise ismini vermek istemeyen bir hemşehrimiz tarafından yaptırılmıştır.” Kılıç, caminin ibadete açılmasından dolayı dernek olarak büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirterek, açılışı tüm Sivas halkını davet etti. Yeniulke[/QUOTE] [B]Hayırlı uğurlu olsun.Buranın yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.[/B] |
Ben Bülent hocayı ve futbolcuları gönülden kutluyorum örnek bir davranış sergilediler..Hayırlı uğurlu olsun.
|
biz çok garip bir milletiz.şu yorumları okudun ve hayretler içinde kaldım.yok efendim okul yapılsaymış yok efendim kreş yapılsaymış yok efendim filan olsaymış.....yaw kardeşim adamların içinden cami yapmak gelmiş yapmışlar çokta hoş olmuş. allah razı olsun. ismi üzerinde epeyce konuşulmuş sonunda uygun olan ismide koymuşlar.din spora bulaştırılıyormuş ne alakaysa.siyasete bulaştıda spora neden bulaşmasın oda ayrı konu.gelelim esas konuya.biz ne yapılsa karşı çıkarız bizim genimizde var adamlar cami yapılmasına destek olmuş yüklüde bagışla yaptırmışlar çokta güzel olmuş.sizene kardeşim herkes istedigini yaptırır.sende git okul yaptır elinden alanmı var.kraşmiş güldürme kardeşim kendine. inan bu adamlar kreş yapsaydı defe kor oynatırdık.ibadetin makbulü gizli yapılanıdır ancak açıktan yapılmasındada sakınca yok.birileride çıksa okul yaptırsa birileride çıksa işyeri yapsa ne güzel olur.hepsinide saygıyla anmayı ögrenmeliyiz yoksa böylece gerilemiye devam ederiz.
|
AKEVLER SİVASSPOR CAMİSİ SİVASA hayırlı olsun,emeği geçen para veren ,herkesten ALLAH RAZI OLSUN,cami ismi üzerinde takılmamak lazım ,böyle güzel eseri sivasa kazandırmak önemLİ BÜLENT HOCA VE TÜM FUTBOLCURA VE YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
|
[QUOTE=pover58;725049]biz çok garip bir milletiz.şu yorumları okudun ve hayretler içinde kaldım.yok efendim okul yapılsaymış yok efendim kreş yapılsaymış yok efendim filan olsaymış.....yaw kardeşim adamların içinden cami yapmak gelmiş yapmışlar çokta hoş olmuş. allah razı olsun. ismi üzerinde epeyce konuşulmuş sonunda uygun olan ismide koymuşlar.din spora bulaştırılıyormuş ne alakaysa.siyasete bulaştıda spora neden bulaşmasın oda ayrı konu.gelelim esas konuya.biz ne yapılsa karşı çıkarız bizim genimizde var adamlar cami yapılmasına destek olmuş yüklüde bagışla yaptırmışlar çokta güzel olmuş.sizene kardeşim herkes istedigini yaptırır.sende git okul yaptır elinden alanmı var.kraşmiş güldürme kardeşim kendine. inan bu adamlar kreş yapsaydı defe kor oynatırdık.ibadetin makbulü gizli yapılanıdır ancak açıktan yapılmasındada sakınca yok.birileride çıksa okul yaptırsa birileride çıksa işyeri yapsa ne güzel olur.hepsinide saygıyla anmayı ögrenmeliyiz yoksa böylece gerilemiye devam ederiz.[/QUOTE]
on numara yorum olmuş. kasıtlı bir şekilde kuduranlara kapak olsun! |
o camiinin inşa edilmesi ne derece doğruysa o ismin Allahın evine yakıştırılmasıda bi o kadar yanlıştır..Allahın gücüne gider hem vallaha hem billaha..
|
[COLOR="Blue"]Bütün Mümin`lere Mübarek Olsun Bu Cami.
inşALLAH hayırlı olur ... [/COLOR] |
[B]allah razi olsun sahane bir hayir [/B]
|
Camii Açıldı
Ak Evler Sivasspor Camii düzenlenen törenle ibadete açılmıştır.
Video olduğu için kaynağın linkini izlemeniz için direk veriyorum. [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/ak-evler-sivasspor-camii-acildi[/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=29018&token=12058][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29018&token=12058[/img][/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:26. |