![]() |
Cevap: Altaylı Şehmus`a Yiğido Kancası!
[B]inşallah faydası olur ama.. ben olacağını tahmin etmiyorum..[/B]
|
süper bir oyuncudur insallah gelir
|
valla ya bu transfere hiç gerek yoq bilica gidici onun yerine yeni bir defans oyuncusu alınması gerek ;)
|
ŞEHMUS'A SİVAS KANCASI-MEHMET YILDIZ GİDİYORMU?
[IMG]http://www.sivasgazete.com/images/news/90.jpg[/IMG]
Altay'ın Sezon Başında Büyük Umutlarla Transfer Ettiği, Ancak Kritik Karşılaşmalar ve Ligin Son Haftalarında Verim Alamadığı Şehmus'un, Sivasspor'la Görüştüğü Bildirildi. Altay'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği, ancak kritik karşılaşmalar ve ligin son haftalarında verim alamadığı Şehmus'un, Sivasspor'la görüştüğü bildirildi. Siyah-beyazlı kulüple 550 bin lira karşılığında tek yıllık imza atan tecrübeli santrforun, [B]Mehmet Yıldız'ı elden çıkarmasına kesin gözüyle bakılan kırmızı-beyazlılarla [/B]söz kestiği, imzaların transfer döneminin başlama tarihi olan 8 Haziran'dan sonra atılacağı ifade edildi. Transferin gerçekleşmesi halinde 29 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'nde forma giyme şansı yakalayacak. Bank Asya 1.Ligi'nde dokuz, Fortis Türkiye Kupası'nda ise üç gol atarak resmi maçlarda toplam 12 kez rakip fileleri sarsan Şehmus'un, Altay'dan alacağı olan 60 bin lira için Futbol Federasyonu'na başvurup başvurmayacağı da merak ediliyor. Sivasgazete.com |
Sehmuz kötü bir oyuncu degil, ama benim gönlümden gecen isimler:
Özgürcan Özcan (Galatasarayin futbulcusu, bu sene Sakaryada oynadi) Batuhan Karadeniz (Besiktasin futbolcusu, Eskisehirde kiralik oynadi) Bruno Mezenga ( Bonservisi Brezilyada, Orduda kiralik oynadi) Ilhan Parlak (Fenerbahce, Bilicanin yerine paranin yaninda gelecek oyunculardan birisi olabilir) Mustafa Pektemek ( Genclerbirligi, Ümit Milli) Angelov ( Denizli, 2.Yari geldi kalitesini gösterdi, bizim macta cezaliydi, Türk statüsünde) Burak Calik (Altay, Hem 20 yasinda hem Sehmuzdan daha cok gol atmis, gelecege yatirim olarak alinip kiralanabilir) Edim Demir (Bolu, Alinip kiralanabilir) Sercan Temizyürek, Turgut Dogan Sahin ( Samsun, yine gelecege yatirim olarak düsünülebilir) ve Youlaninda sözlesmesi bitiyor yanilmiyorsam sezon sonu. Takib edebildigim kadari ile bu oyuncular ön plana cikan isimler bunlar. Balili yollanmali ve Mehmet Yildiz giderse en az 2-3 forvet alinmali. Bu arada bizim genc forvetlerimizden Kiralik gidenlerin durumu ne oldu bilemiyorum; mesela Tayfur Emre, Taner Yilmaz, Ömer Kaplan.. bunlarin durumu nedir bilemiyorum ????? Bize Ortasahaya bir lider oyuncu ve kelimenin tam manasiyla bir Golcü lazim. Tabata ve Beto gibi. |
bize yildizi sönmüs oyuncu degil yildizi parlayacak genc oyuncular lazim , bize genc dinamik fizikli hirsli iyi kosan topu iyi kullanan yürekli genc oyuncular lazim , insallah her seyin hayirlisi olur
|
[B]Ben Mardinden beri takip ediyorum. Bize çok acil bir oyuncu değil. Altayda sol açık oynayan uzun saçlı adını anımsayamadığım bir oyuncu çok hoşuma gitmişti. Hem sprenter hemde bileklerine hakim bir oyuncu. Şeyhmus un yaşı çok ileri. Bana göre yanlış tesbit ve hatalı transfer olur. Şimdi Bize bir Mehmet Yıldızın yerine 2 orta sahaya 1-2 de defansın göbeğine Sedatın yanına Bilica nın yerine (yabancı) oyuncu lazım. Ayrıca Musanın Sezerin Hayrettinin ve Derelinin kulaklarını çekmeyede acil bir KULAK ÇEKİCİ lazım. Hocamıza yardımları dokunması açısından. [/B]
|
[QUOTE=sabanoh;523144]Altaydan Sehmus degil de 20 yasindaki burak çalik i alsak bence daha iyi olur.[/QUOTE]
[B]Hah işte bende o oyuncuyu diyordum gardaşım...[/B] |
kamanan gibi bir futbolcu varken ne gerek var sehmusa ya bize daha bitirici kıvrak bi adam lazım....
|
sivas transferdede bir kaçtane büyük transfer yapmalı yoksa sivas fazla başarısını sürdüremez
takımı sürükleyici güven verici birkaç isim gerekli gereksiz bir transfer yapmışla umarım bize tersini gösterir başarılı olur şehmus bundan başka diecek söz kalmamış inş. faydası dokunur |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37. |