![]() |
Cevap: 2. Yarıda en zevkli ve güzel maçımız hangis
en güzeli sivasspor ts. maçı idi en kötüsüde tabiki ibb maçı
|
Trabzonspor'u eze eze 3-0 yendiğimiz maç tabiki !
|
tabiki Sivas Trabzon macıydı o maç kaçar mı süper oynadılar
|
Bence'de 3-0 lık trabzon maçı zaten liği ikinci sırada bitirmesini sağlayan maç bu trabzon maçı idi sivas'ın.
|
Geçen sezonu düşününce hatırlamak istediğim tek ve en zevkli maç Trabzon maçı elbette..;)
|
Birileri flashlarla gösteriler yapıyordu..:)
Bize her yer hayvanat behçesi diyorlardı...:) 4 Eylül'ün çimlerini yedirmeye geliyorlardı bize...:) Sonunda ne oldu? 4 Eylül'de mütiş bir şov ve futbol resitali ardından 4 Eylül'ün çimlerini koltuklarını ne varsa hepsini yedi gittiler.. Anladınız siz..:) |
[B]Bir bilmecem var trabzonlular
haydi sor sor sor?? 3.0 denince akla hemen onun adı gelir, acaba nedir nedir nedir, MUSA AYDIN, ABDURRAHMAN DERELI, HAYRETTIN YERLIKAYA UYYYYYYYYYY tamam şimdi buldum [SIZE="5"][COLOR="Red"]''SİVAS SPORRR''[/COLOR][/SIZE]..[/B] :D |
katılıyorum trabzon maçı harika oynadık zaten hep öyle oynasaydık açık farkla şampiyonduk
|
[QUOTE=sevda58;525424][B]Bir bilmecem var trabzonlular
haydi sor sor sor?? 3.0 denince akla hemen onun adı gelir, acaba nedir nedir nedir, MUSA AYDIN, ABDURRAHMAN DERELI, HAYRETTIN YERLIKAYA UYYYYYYYYYY tamam şimdi buldum [SIZE="5"][COLOR="Red"]''SİVAS SPORRR''[/COLOR][/SIZE]..[/B] :D[/QUOTE] :)) Bnecede Ts maçı güzel golbastı yapmıştık, Son haftada Cl'ye gitme hakkımızı alınca güzel kapak yapmış olduk. |
evet ts maçı kolbastı yapıldı:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:42. |