![]() |
Cevap: Yasin Çakmak İmzayı Attı!..
[QUOTE=kiNgSiZe58;540503]atmaz olaydin yasin atmaz olaydinnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]
:D:D:D:D olur gardaş olur bu günler de geçer biz trabzona bi yapalım gerisi hikaye |
İmza attığın güne lanet olsun! :mad:
|
Fenerbahçede saç baş yolduruyordu zaten Fenerde postaladı Sivas aldı ve büyük hata yaptı.Bilica = Yasin çok hatalı transfer.
|
katılıyorum atmaz olaydı..................
|
ne kadar iyi oyuncu (!) olduğunu biliyordum da bilmeyenler de bilmiş oldu...ıskacı yasin bu konuda ne kadar maharetli olduğunu bir kez daha gösterdi...adam daha marke ettiği futbolcunun neresinde durması gerektiğini pozisyon almasını bile bilmiyor...bunu alana yazıklar olsun...
|
kisacasi buda
''FOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS'' cikti malesef, ama sonucta artik oda sivasspor'da bundan sonra atsan atamazsin, belki ilerde kendine ceki duzen verir |
fenerliler bizle dalga geçiyolar. aldık ellerinden bilica yı verdik yasini artık her maç 5 yerler diye :mad:
|
supersin koçum benim sen servet gibi ol biz seni hemen satalım ama bu sefer aza satmıcaz ama
|
Yasin Takımın İçine ettin...
Sakatlanmazsan kurtulamayacağız senden.. -Fenerin Sivasa attığı en büyük kazıgın birincisi Elimizdeki en iyi adam BLICAY'ı aldı.. -İkinci Kazık'da Türkiye süper liginin en dandik oyuncusunu bize kaptırdı... Takım şablonu bozuldu... MEHMET YILDIZ bu takımın beynidir. |
bu ileri zekanin birde imzasimi vardi?:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:16. |