![]() |
Cevap: eleme macina gelecek arkadaslar ?????
arkadaslar bu kırmızı kart olyı ne oldu hakem raporuna yazmişmi? haberiniz varmi acba kirmizi kart yiyen futbolcular eleme maçina çika bileceklermi. bilginiz varmi mail olarak atabilirmisiniz....
|
Cevap: eleme macina gelecek arkadaslar ?????
[QUOTE=tuffi5819;537219]benimle gorusmek isteyen varsa msnim buyurun [email]sivasli_genc_7@hotmail.com[/email][/QUOTE]
merhaba ben bir kac kisi ile maca gelecegim kardes bana yardimci olursan sevinirim biz sivas dan geliyoruz araba ile biletimiz yok ama vize ok. bilet ayarlaya bilirsen sevinirim |
Cevap: ANDERLECHT ELEME MACINA GELECEK ARKADASLAR?
merhaba arkadaslar bizde mannheim dan 4 -5 arkadas gelmeyi düsünyoruz maca. biletleri nasil ayarlayacagiz yardimci olursaniz seviniriz
|
arkadaslar biletleri ayarliyacagizda ins sitasi ciktigi an gelip almayanlari ben alacam onlara gelenler zaten alir ama sakin mac gununde bilet alirim demeyin adamlar satis yok ozmn duruyo diyolar karaborsa olur dikkat edin biletleri netlesti 30euro ins BENIM SIZDEN ISTEDIGIM PANKART NERDE YAPTIRABILIRIZ
GURBETCISIVASSPORLULAR DIYE PANKART YAPTIRMALIYIZ HERKEZ GORSUN AMA NASIL YAPACAGIZ ONU YARDIMCI OLUN DAVULCU HAZIR ARKADASLAR SAKARYALI DAVULCU ARKADASIM VAR O GELIYO BAZI GENC ARKADASLARIMDA GELIYO DESTEK COK OLACAK AMA SUSMAK YOK ONA GORE SUSAN GELMEZSIN ORADA DESTEK LAZIM BURASI AVRUPA LIGI |
[QUOTE=tuffi5819;537632]arkadaslar biletleri ayarliyacagizda ins sitasi ciktigi an gelip almayanlari ben alacam onlara gelenler zaten alir ama sakin mac gununde bilet alirim demeyin adamlar satis yok ozmn duruyo diyolar karaborsa olur dikkat edin biletleri netlesti 30euro ins BENIM SIZDEN ISTEDIGIM PANKART NERDE YAPTIRABILIRIZ
GURBETCISIVASSPORLULAR DIYE PANKART YAPTIRMALIYIZ HERKEZ GORSUN AMA NASIL YAPACAGIZ ONU YARDIMCI OLUN DAVULCU HAZIR ARKADASLAR SAKARYALI DAVULCU ARKADASIM VAR O GELIYO BAZI GENC ARKADASLARIMDA GELIYO DESTEK COK OLACAK AMA SUSMAK YOK ONA GORE SUSAN GELMEZSIN ORADA DESTEK LAZIM BURASI AVRUPA LIGI[/QUOTE] Yakininda Herhangi bir Türk dernegi varsa onlara pankartlarini nerede yazdirdiklarini bir sor Onlar bu konuda tercübeliler bilirler. Ayrica Büyük fotokopi merkezleride bu isi almanyada yapiyor tisört baskisi ve kahve kupalari ve pankart baskilarini bu fotokopi ve baski merkezlerinde yapiliyor. bilet konusunda sanirim uzak dan gelen ve orada yakini olmayanlarin buna ihtiyaci olacak sanirim telefonda verdiniz telefon üzerinden iliskiye gecen arkadaslarada bu konuda yardim isterlerse yardim edersiniz. Ayrica pankart konusunda hala bir cözüm üretemezseniz. buraya haber birakin. baska bir formül üretelim. |
Arkadaslar, ben Stuttgart bölgesinde oturuyorum, Brüssel bana cok uzak ya, Tren fiyatlarina baktimda 240€ gidis ve 300€ gelis. 30€ giris sorun degil asil bu oraya varma isi zor, birtek ben gidicem,...
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;537648]Arkadaslar, ben Stuttgart bölgesinde oturuyorum, Brüssel bana cok uzak ya, Tren fiyatlarina baktimda 240€ gidis ve 300€ gelis. 30€ giris sorun degil asil bu oraya varma isi zor, birtek ben gidicem,...[/QUOTE]
Ya bir gurup bulup bir aracla geleceksiniz bu daha ekonomik olur iki yada üc depo depo benzin gider daha ekonomik olur Yada Ucaklara bak bazen 50-100 € yada daha ucuza uygun tarife bulunabiliyor.DB haklisin pahaliya gelir. [url]http://www.fluege.de/flight/encodes/sid/ab5c50f904d6aaa76ea5b79209848a48[/url] [url]http://www.reisepreisvergleich.de/neu/fram_index.php[/url] [url]http://www.clickundflieg.com/flughafen/stuttgart.html?gclid=COKkxp_V5JsCFUF_3god51zz-g[/url] Last-Minute Schnellsuche |
Anderlecht maçı 6-30 Euro!
Sivasspor'un 28-29 Temmuz tarihlerinde Belçika'da oynayacağı Şampiyonlar ligi 3. ön eleme maçının bilet fiyatları belli oldu. Belçika temsilcisi Anderlecht-Sivasspor maçının biletlerini 6 ve 30 Euro arasında değişen fiyattan satacak. Biletlerin bugünden itibaren satışa çıkacağı öğrenildi BİLGİLERİNİZE... |
[B][CENTER]BRÜKSELDDE KALAN ARKADASLAR ILGILENSINLER BILET LERLE NASIL YAPABILIRZ BAKARIZ ONDAN SONRA[/CENTER][/B]
|
lütfen bilet temin etme isinde dikkatli olun.
kisi basina ancak 4 bilet satiliyormus, karaborsa problemi cikmasin diye. bu bilgiye göre lütfen hareket etmenizi diliyorum. verdiginiz yardimlar icin hepinize cok minnetdarim. sampiyon sivas. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:01. |