SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ŞL/Sivasspor - Anderlecht (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26581)

sivastatlıbelam 03.08.2009 14:41

Cevap: ŞL/Sivasspor - Anderlecht

arkadaşlar bu maçı almak zorundayız.
1 sivasımızın kötü gidişine bir dur demeliyiz.
2 bize dil uzatan başta trabzon teknik direktörü ve tüm trabzon tarfatarına bir kapak çıkarmalıyız.
3 ülke puanını düşürmemeliyiz sonra bizans takımlarının alay konusu oluruz.

ben bu maçı alacağımızı ümit ediyorum.:rolleyes:

kalbim 6-0 diyor amma:)

aklım 2-1 diyor.:mad:

57 Mehmet 03.08.2009 15:04

[QUOTE=sivastatlıbelam;542043]arkadaşlar bu maçı almak zorundayız.
1 sivasımızın kötü gidişine bir dur demeliyiz.
2 bize dil uzatan başta trabzon teknik direktörü ve tüm trabzon tarfatarına bir kapak çıkarmalıyız.
3 ülke puanını düşürmemeliyiz sonra bizans takımlarının alay konusu oluruz.

ben bu maçı alacağımızı ümit ediyorum.:rolleyes:

kalbim 6-0 diyor amma:)

aklım 2-1 diyor.:mad:[/QUOTE]

sana katiliyorum benimde gönlümden gecen 5 yada 6-0,futbolcular,kendilerine inansin adam gibi sahaya ciksin biz bu maci farkli kazaniriz,böyle ilk macta yüksek kaybeden ve 2.macta skoru kendi lehine ceviren bir cok takim gördüm.neden sivassporda da görmeyelim.ama dedim ya hersey inanc ve mücadeleye bagli.zaten kaybedecek birsey yok anderlecht takimimi buraya turu atlamis halde geliyorlar ama macin ilk yarisinda 3 gol bula bilirsek ozaman onlar soka girecekler.aynen milli takimimiz karsisinda kendini turu atlamis sanan cek cumhuriyeti gibi son 15dk da 3 gol atdik adamlar 2. golden sonra soka girmislerdi,turu atlayamazsak bile ölümüne mücadele etsinler kendilerini af etdirsinler.taraftarimiz sahada bos yer birakmasin futbolcularimizi full desteklesinler.en hayirlisi neyse artik o olsun

sivastatlıbelam 03.08.2009 15:09

[QUOTE=57 Mehmet;542055]sana katiliyorum benimde gönlümden gecen 5 yada 6-0,futbolcular,kendilerine inansin adam gibi sahaya ciksin biz bu maci farkli kazaniriz,böyle ilk macta yüksek kaybeden ve 2.macta skoru kendi lehine ceviren bir cok takim gördüm.neden sivassporda da görmeyelim.ama dedim ya hersey inanc ve mücadeleye bagli.zaten kaybedecek birsey yok anderlecht takimimi buraya turu atlamis halde geliyorlar ama macin ilk yarisinda 3 gol bula bilirsek ozaman onlar soka girecekler.aynen milli takimimiz karsisinda kendini turu atlamis sanan cek cumhuriyeti gibi son 15dk da 3 gol atdik adamlar 2. golden sonra soka girmislerdi,turu atlayamazsak bile ölümüne mücadele etsinler kendilerini af etdirsinler.taraftarimiz sahada bos yer birakmasin futbolcularimizi full desteklesinler.en hayirlisi neyse artik o olsun[/QUOTE]

inşallah ilk yarı 3 golü bulursak ama gol yememek şartıyla.

ikinci yarı bülent hoca bir aragaz çeker bir de ayar çeker bu maçı da alırız.

ALLAH takımımızın yar ve yardımcısı olsun.

alben 03.08.2009 15:29

BU SEFER YENELİM ARTIK ŞEREFİMİZ İÇİN YANİ.. BULENT HOCA YAP BİŞEYLER ALIN ŞU MAÇI .. BU SEFER İLK ONBİR BOLE OLMALI .. AKIN,APO,SEDAT,MURAT,HAYRİ,İBO,MURAT,MUSA,AGBETU,KAMANAN, ERSEN ..BOLE ÇIKARSAK BARİ GAOL ATARIZ YALAN MI

TRAPER 03.08.2009 17:19

5-0 ragmen ben tur atlayacagımıza ınanıyorum ve basaracagızzz

sevda58 03.08.2009 17:32

sezer badur ve mehmet yildiz'siz biraz zor, insallah aliriz bu maci, skor fazla onemli degil, yeterki adam gibi oynayip maci alalim..

Besyo_cu 04.08.2009 00:05

[B]Az önce Anderlecht li 2 futbolcu ile İstasyon caddesinde konuştum :) Şehrimizi çok begendıklerini insanlarımızn çok sıcak oldugunu yarın ki maçta da iyi olanın kazanmasını istediklerini söylediler ve Dünyanın hiç bir yerinde böyle rahat gezemediklerini bu anlamda da Sivasa hayran kaldıklarnı söylediler...

İşte Sivas bu...[/B]

Yigido5458 04.08.2009 00:10

[QUOTE=besyo_cu;542196][B]Az önce Anderlecht li 2 futbolcu ile İstasyon caddesinde konuştum :) Şehrimizi çok begendıklerini insanlarımızn çok sıcak oldugunu yarın ki maçta da iyi olanın kazanmasını istediklerini söylediler ve Dünyanın hiç bir yerinde böyle rahat gezemediklerini bu anlamda da Sivasa hayran kaldıklarnı söylediler...

İşte Sivas bu...[/B][/QUOTE]

Bi kıyak yapın fazla asılmayın maça deyiverseydin keşke:D:D

cabuker 04.08.2009 10:10

VALLA arkadaşlar işin açığı turdan çok fazla ümidim yok bazen kalbim ağır basıp bu maçı 6 0 alacaz diyor da beynim inanmıyor :) inşallah kalbimin dediği olur.

ama her ne sonuç olursa olsun taraftarın takımın yanında olması ona destek vermesi gerekir.
Tabelaya göre taraftarlık olmaz.

Metal Gear 04.08.2009 10:20

[QUOTE=besyo_cu;542196][B]Az önce Anderlecht li 2 futbolcu ile İstasyon caddesinde konuştum :) Şehrimizi çok begendıklerini insanlarımızn çok sıcak oldugunu yarın ki maçta da iyi olanın kazanmasını istediklerini söylediler ve Dünyanın hiç bir yerinde böyle rahat gezemediklerini bu anlamda da Sivasa hayran kaldıklarnı söylediler...

İşte Sivas bu...[/B][/QUOTE]

Bize babamızın hayırna [B]Yiğido[/B] demiyorlar Osman Hocam.:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:16.