![]() |
Cevap: İşte Uefada'ki Rakibimiz
çok zorlu bir rakip çıktı inşallah geçeriz ama ne yalan söyleyeyim pek te ümitvar olmayalım :rolleyes:
|
zorda olsa biz eleyeceğimize inanalım. ben inanıyorum arkadaşlar. biz anderlet maçından büyük dersler aldık ve bundan sonra asla tekrarlamayız inş.
hadi hayırlı hepimiz için. |
Bu nasıl şanstır son uefa şampiyonuda eleme macında düşmezki :(
|
işimiz geçekten zor ama imkansız değil takım biraz daha hatasız oynarsa bunlar eleyebileceğimizi düşünüyorum
|
insaallah ordada 5 yemeyiz cok zor bi rakip.turu gececegimize pek umudum yok.insaallah ben yanilirim
|
[QUOTE=giants;544221][B]Shakthar-Sivasspor[/B] gecen yil devre arasinda Shakthar i hazirlikda yanilmiyorsam 4-2 yenmistik umarim turu gecen biz oluruz.[/QUOTE]
hayır 3-2 yenmiştik hatta goller Kamanan ve Mehmet'tendi |
gercekcı konusalım defanstakı sorun ve orta sahadakı sorun için transfer yapılmazsa elenırız cok kolay sekılde ben 3 yabancı transfer beklıorum en az
|
YUH BE ŞANSA BAK. BUNE YAV ŞANSSIZ BEDEVİYİ ÇÖLDE KUTUP AYISI KARŞILARMIŞŞ.HAYIRLISI.
|
Her işte bir hayır vardır inaşallah bunda da bir hayır vardır çünkü bu Shaktar Timişoara denen takıma elendi ise sivassspor bu takımı eler.Çünkü Timişoara Sivasspordan Daha güçsüz bir ekip olduğu için hiç bir maç oynanmadan bitmez.Sivasspor eğer anderletch maçını ilk 20 dk gibi oynar ise o zaman Shaktar donest ayvayı yedi.Uefa şampiyonu polmuş bir şey farketmez .çünkü biz sivassspor polarak Zaten uefa şampiyonu düzeyindeki takımları yebdik.uefa ligi şampiyonu der iken fb,gs gibi bu takımları nasıl yendik isek biz Bu shaktar denesti de böyle yeneriz ÖLÜMÜNE SİVASSSPOR[COLOR="Black"][/COLOR]
|
ilk macimiz deplasmanda, keske ilk macimizi evde oynasaydik :S:S
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:12. |