![]() |
Cevap: Tomas Sivas'a Yakın
sivas için yılın transferi olur eger gerceklesirse. defansı toparlar. turkiyeyide tanıyan bir oyuncu. umarım sadece soylenti degildir.
|
bence büyuk hata olur bu adami getirmek adamin yasi 60 isi bitmis daha genc oyunculara bakmaliyiz yildiz oyuncu olmasin biz yildiz yapariz ama genc olsuntomas isi bitmis bence cok yanlis tranfer olur
|
yasine bu kadar atıp tutyosunuz ama yasin 85 dogumlu ve bence ileride milli tkaımın değişmez stopperi olacak..buna canı gönülden inanıyorum..yasin şuan daha alışma evresinde..biraz zamana ihtiyacı var sadece o kadar
|
Bende bu yaş işinde konuşanları anlamadım gitti yahu.Tomas olsun diyoruz yaşlı diyorsunuz elimizde çok genç olan Yasin var,Yasin'e demediğiniz kalmıyor.Bu ne ya.
|
Bence de süper bir transfer olur. Tecrübesiyle faydalı olur ama inş kıvraklığını ve çabukluğunu kaybetmemiştir. İsmiyle ve tecrübesiyle Türk futbolunu birleştirirse Bilica kadar olmasa da, yine de çok iyi bir transfer olur.
AYK |
bence şu bouzza yı alsak önce daha iyi olur .
şimdi bu tomas gençlerbirliği ile anlaşamadıysa gençlerin veremediği parayı bizim yönetim hiç vermez. |
bende necati atesi almak lazim
kim isterse giderim diyormus adamin klubu yok hem sivasta iyi is yapabilir bence |
tomas transferi BOMBA olur
stoperde yas pek önemli degil örnegin maldini 41 yasina kadar oynadi |
İNŞALLAH ÖYLE BİŞİ VARDIR VEDE DOGRUDUR YANİ HERKEZİN İZLEDİGİ KADAR BENDE TOMAS I İZLEDİM GEREK GS DE GEREK FB DE SAGLAM OLUR AMA ŞU DA VAR ARADAN ZAMAN GEÇTİ ŞU ANDA HAZIRMI DIR
|
tomas iyi olur defans atakviye şarttı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:24. |