![]() |
Cevap: Hameur Bouazza Sivas'da
adam muhammed ZİDAN a benziyor bakalım inşallah kamanla birlilte rakip fileleri bombalarlar...
teknik,hızlı,sol ayakını da kullanabilen,başarıya aç,mücadeleci ve müslüman bence bu kadarı bile yeter özellik. yönetim bu futbolcuyu kaçırmayın. |
İşte bu hayırlı olsun. Birde kazma sedatın yerine bir adam alırsak süper olur
|
tanimiyorum ama insallah erman,ersen ve digerleri gibi olmaz hayirli olmasi umidiyle bekleyip izleyecegiz
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]insallah hayirli olur, bekleyip gorecegiz nasil oynuyacak... [/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Bu gün oynanacak maça hazır olsaydı transferimiz daha iyi bir maç çıkabilirdi iyi bir transfer Sivas spor için bakalım görelim gelişmeleri:confused:[/B]
|
savunma ve ön liberoya hala futbolcu almadık...adamı hiç duymadım ve seyretmedim...umarım yararlı olur...ama bize öncelikle tijikuzu tarzı ortada koşan basan ve ayağa top yapan bi adam lazım...ve tabi ki savunmaya tek hamleli oynu koklayan ve topla iyi çıkan bi futbolcu lazım...bi arkadaş yazmıştı abdurrahmanı kazanalım diye..bence de uğur kavukla bu iş yürümez adam hücuma çıkamıyor bile...erman harbiden kendini sanırım messi zannetmey başlamış..kulağı çekilmeli takım için koşmalı...nerdesin be mehmet nerdesin be sezer.....
|
Bu transfere sevinen ve methiyeler düzenlere inanamıyorum !!! Arkadaşlar - bu adamın mevkiinde tam 4 tane oyuncumuz var ! Erman, Hayrettin, Murat Erdoğan ve Faruk. Üstelik sıkışınca İbrahim Dağaşan ve Cihan bile bu mevkiide oynayabilir ! Bu durumda nasıl dogru transfer dersiniz buna ? İnanılmaz yanlış bir transferdir. Bize çok ama çok acil defansın göbeğine 1 değil 2 adet yabancı lazım !!! Kimin haklı oldugunu 2-3 hafta sonra burada görürsünüz ...
|
[QUOTE=Kokomo;548224]Bu transfere sevinen ve methiyeler düzenlere inanamıyorum !!! Arkadaşlar - bu adamın mevkiinde tam 4 tane oyuncumuz var ! Erman, Hayrettin, Murat Erdoğan ve Faruk. Üstelik sıkışınca İbrahim Dağaşan ve Cihan bile bu mevkiide oynayabilir ! Bu durumda nasıl dogru transfer dersiniz buna ? İnanılmaz yanlış bir transferdir. Bize çok ama çok acil defansın göbeğine 1 değil 2 adet yabancı lazım !!! Kimin haklı oldugunu 2-3 hafta sonra burada görürsünüz ...[/QUOTE]
sanırım Abdurahman dereliyide unuttun.... Bu transferin gereksiz olduğunu yinede düşünmüyorum ama defans ve ön liberoya da ihtiyacımız var.. |
bülent hoca bu transferle erman kenarda oynatmicani gösterdi ben onu anliyorum bu oyuncuyu sola cekip ermani ortada oyun kurucu gibi oynatmayi düsünüyor
buda demektirki orta sahaya oyuncu gelmicek gelirse defasnsa gelir |
[QUOTE=superglam;548226]sanırım Abdurahman dereliyide unuttun.... Bu transferin gereksiz olduğunu yinede düşünmüyorum ama defans ve ön liberoya da ihtiyacımız var..[/QUOTE]
Abdurrahman Dereli sol değil sağ kanat oyuncusu.Hayrettin zaten sol bek,orda şimdilik Erman var sadece oynayabilecek bu da demek oluyorki Bülent Hoca Erman'ı ortaya çekebilir. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:07. |