![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Diyarbakırspor maçı tahmin ve
kaydı sıvasım ii bır baslangıc yap da gercek kımlıgıne donn
|
Selam arkadaslar umarım bu maçda dostluk kazanır sivassporun geçen seneki başarisini yakalaması çok zor gibi görünüyor sebebine gelince geçen seneki bütün kaliteli oyuncularını bu sene hemen hemen hepsini satması sivas geçen sene çok kaliteli bi kadro ile yola çikdı ama bu sene bu kadro dagildi ben bi diyarbakirspor taraftari olarak halen akil erdiremiyorum diallo gibi bi oyuncuyu bize kiralık vermesin geçen sene bi maçda kötü oynayan oyuncunun yerini dolduran oyuncu varken bu sene sivasda böyle bi şans yok ama yine insallah sivas arzuladigi performansa biran önce kavusur diyarbakira gelince diyarbakirin sivas dan kötü takimdir diye düsünen arkadaslar varsa yanilyorlar nitekim trabzonu yenmemiz ardindan fener karsisinda ilk yari süper bi oyunla ama taraftar olaylarindan sonra futbolcularimizin tedirginliginden kaynaklanan bir yenilgimiz vardi ki zaten fener gibi bi takim karsisinda diyarbakirin bu denle oynamasi bile güzel di ama sivas ile durumlar eşit mendoza ile tazemata ikilisi iyi işler yapiyor orta alanda bariş ataşin ve ayman in etkili oyunu mendoza ile tazemataya kolay pas vermelerine sebep olacak sivasin defansi eskisi kadar iyi deyil zaafiyetleri çokk baskı gördüler mi panik atak oluyor bu maç 3 ihtimalli bi sonuc olur diyarbakir alirsa hiç şaşirmayin derim diyarbakirli arkadasimiz 2 otobus gelecegimizi demis suana ben böyle bişey duymadim ki öyle bişey olsaydi zaten biz GrupBirlik tayfa olarak gelirdik diyarbakirdan taraftarin gelecegini sanmiyorum arkadaslar bu arada sitemize de bekleriz
[url]www.diyarbakirspor.org[/url] Yönetimi |
Sivas gol gol gol diyorum. 2-1 alırız bence. :)
|
Umudumuzu yitirmeyelim.
Diyarbakırı yeneceğiz. bu kadar talihsizlik olmaz olamaz... tam destek... umudumuz kırılmasın... en az 3 tane gol bekliyoruz bu maçta. keşke maç yayınlansaydı... ama alacağımız peş peşe galibiyetlerle... lig tv gene yayınlamak durumunda kalacak maçlarımızı... merak etmeyelim... hep destek tam destek... hayat biter destek bitmez....yaşa sivas. |
bu toplama topçularla işimiz zor bülent hoca heralde sivasın ipini çekiyor transfer süreside bitiyor yapılacak fazla bir iş kalmadı toplama takım lar bile su anda 7 8puan fark attıyor bu maç böyle biterse daha toparlanamayızinadına yigido inadına sivAS
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |