![]() |
Cevap: BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA!
koyde olur kasabada olur ama zaman lazim
|
[QUOTE=karakocyakup58;555290]kardesim gelmiyorlarrrr istenilen futbolcuuu gelmiyorrrrr sivass gibi bir şehre gelmiyor gs fb gibi takımların memlekeeti istanbulll dünyanın 7 büyük şehrii istanbul dururken sivasa nie gelsinn yıldız oyuncu örnek bouzaa...[/QUOTE]
arkadaşım topçu gelmiyorsa eldekileri göndermicen o zaman bu kafayla bu takımdan hiçbirşey olmaz..her hafta aynı şey takımın oyun planı yok bi kere ersen martine top şişir anca sedat 30 35 dakika forvet oynadı ayıp yaa bu takımın forveti yok mu yoksa alacaksan afrikada 100bin euroluk topçu kovalamakla bu iş olmaz hacettepeyi kocaeliyi düşüren topçuyla olmaz bu iş transfer politikası yanlış ilk yarı 20 puan alırsak çok iyi.. |
KARDEŞİM BU TAKIMDA ÇOK ŞEY OLUR OTURDUZAMAN YENEMEYECEİ TAKIM OLMAZ SABIR YA ALLAH DİYORUM ALLAH BÜYÜK GÖRÜŞECEİZ HEP PİŞMAN OLACAKSINIZ SAYGIM SONSUZ BÜLENT HOCAYA
|
tamam kabul suandakı kotu duruma gelmemızde en buyuk rol Bulent hocada. ama sunuda goz ardı etmemek lazım. bu takımı buralara getıren 2 sene boyunca bızı cok sevındıren şampiyonlar ligine gitmemizdekı en buyuk rolde Bulent hocadaydı. oyle 4 macta ıstıfa demek nekadar kolay demı. dıyelım bulent hoca gıttı kım gelecek yılmaz vuralmı sankı kadro yıldızlar toplulugu Bulent hoca oynatamıyor. bnce bıraz sans verılmelı bn emınım bu takım duzelecek sonuna kadar takımımın hocamın yonetımımın yanındayım bn gerekırse kötü gun taraftarıyım ıyı gunde saten herkes destek verıyor
|
bence bır kac mac daha beklemelı..hala taraftar olamadık
|
Hadi zirveden vazgeçtik,ilk 7'den vazgeçtik,e hadi orta sıralardan da vazgeçtik.Bari ligde kalalım be Hocam! herkesin söylediğini benim de söylememe gerek yok.Dilimizde tüy bitti.Artık elinizi taşın altına sokun.yada elinizi vicdanınıza koyun.Bu takım geçen sene orta sıralarda bitirmedi.Ne oldu da tepe taklak düştü.Bu işin üstesinden geliriz diyorsanız buyrun meydan sizin.Yoksa bırakın başkaları uğraşsın.Sabahın 4'ünde hala burdaysak anlayın ki canımız çok sıkkın.Biz bunları haketmiyoruz.
|
2 maç kaybettik diye istifaya cagiracaksaniz taraftar olmayin olsun bitsin.
E yuh diyecem size. Sivassporu 2. yapan teknik direktor benmiydim de istifaya cagiriyorsunuz ?? Ayip ya Türkiye'de Ferguson lar Arsene Wenger ler cikmaz demedi demyin |
[QUOTE=Kalınlı;555253]bırazdan cıkar futbolun güzellıklerını sahaya yansıttık bütün sorumluluk bana ait diye utanmadan söz eder.Diyarbakırın 11 ine karsı 30 kişi oynasak gene gol atamayız.Gol atabılecek kabiliyette futbolcumuz yok,hala forvet almayı düşünmüyorlar.Ben mactan önce teknık heyetın ve futbolcuların acıklamalarına bakarak sonucu kestırırım inanan ınsan bu macı alacaz yolu yok der,bızımkı ıse her macta oldugu gıbı bu macı almak ıstıyoruz dıyor.Sankı dıger takım almak ıstemıyor hala bır kalecı almayı düşünmüyorlar uzun süre sakatlıktan dönen bır futbolcunun basarılı olamadıgını defalrca gördük petkoviç sedat musa bunlar artık oynayamıyorlar bütün ümitler sezer ve mehmete kaldı onlarda emın olunkı verımlı olamayacaklar her sene 15 tane cocuk alıyorsun ne yapacksın bu adamları cok merak edıyorum?mıllet gıdıyor yıldız getırıyor bızımkıler fransa 2.ligten hollanda 2.ligten adam getırıyorlar dünyaca ünlü adam alcaz dıyorlar kımsenın tanımadıgı amatörü getırıyorlar transfer yapmakta o kadar zorlanıyorlarkı futbolcu sıvası begenmıyor dıyorlar pekı denızlıye manısaya gıdenler nasıl begenıyor.Bülent bıran önce ıstıfa etsınkı yenı gelen hoca takımı toparlayacak zaman bulabılsın!...İstifa etmek bır onurdur!!![/QUOTE]
bu seyirciden ne köy olur ne kasaba!!! |
Skor taraftarı olmayalım arkadaşlar, geçen senede bir çok maçta kötü oynayıp kazandık o zaman kimsenin sesi çıkmıyordu. Bu sene en azından daha iyi oynayıp kaybediyoruz.
|
takımdan çok ta fazlası olurda peki siz taraftarlardan olur mu?
yazık be 3-4 maç yenildik nerdeyse ipe dizmediğiniz kalmış. bu kadar da olmaz ki. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:42. |