![]() |
Cevap: Milli Maç Arası İlaç Oldu
ben cok umutluyum arkadaslar, günesli günler bizi bekliyor,yine herkesin korktugu takim olcagiz insallah.
|
hazırlık maçların da şampiyonlar ligi maçında uefa meçında böyle demişti bülent uygun hesaplar tutmadı inş. bus efer tutar
|
ınsallah hersey cok guzel olur sivasspor ıcınnnn bu sure ıcerısınde sakatlarda ıyılersırlerse dahada guzel olurrrrrr
|
[B]Kim kazanır?
Manisaspor %63 106 Oy Berabere %8 13 Oy Sivasspor %29 48 Oy Yorumlar; punisher47 - 1082149 - 07.09.2009 01:37:42 Geçen 2 sezonun flaş takımı Sivasspor bu sene yerlerde sürünüyor.Oynanan 3 maçta 3 yenilgi aldılar.Tabi bunların en büyük sebebi kemik kadroyu bozmuş olmalaeı.Defansın bel kemiği Bilicanın,Forvetin en önemli oyuncular Herve Tum ve Balilinin satılması dengeleri alt-üst etti.Bülent Uygun hayla boş boş açıklamalar yapıyor.Valla ben Manisasporun Trabzonspor karşısında oyununu beğendim,Sivas eski Sivas değil.bence sahasında Manisaspor kazanır!!!!1111 dangermanisa45 - 1057754 - 06.09.2009 20:03:25 MANİSA ile SİVAS ARASINDA ŞİMDİKİ ADI BANK ASYA OLAN O ZAMANLAR Kİ ADI TELEKOM LİG A OLAN DÖNEMLERDE GELEN BİR REKABET VAR. MALUM SİVAS ÇIKTIĞINDA MANİSADA LİGDEN ÇIKMIŞTI. SİVASSPOR BU SENE PUAN İLE TANIŞAMADI. MUTLAKA BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTEYECEKLER VE HİÇ KUŞKUSUZ TÜRKİYE'NİN EN ZORLU DEPLASMANLARINDAN BİRİ OLAN MANİSA DEPLASMANINDAN EN AZ 1 PUAN ALMAK İSTEYECEKLER, DAHA DOĞRUSU HAYAL EDECEKLERDİR. BÜLENT HOCA ÜZGÜNÜM SENİN İÇİN DİYECEĞİM SENİN İÇİN AMA KAYBETTİĞİNİZ ZAMAN HİÇTE ÜZÜLECEĞİMİ TAHMİN ETMİYORUM. BAŞKA HANGİ MAÇLARDAN PUAN ÇIKARABİLECEĞİNİ HESAPLAMAYA BAŞLASIN SİVASSPOR. BU MAÇ, O MAÇ DEĞİL. pascalnouma0403 - 1089671 - 04.09.2009 14:39:11 Sivasın artık kazanma vakti geldiğine inanıyorum , İdeal kuponlara 0-2 çifte yazılır Sivas en azından kaybetmez artık [url]http://www327d.mackolik.com/Futbol/Match/Default.aspx?id=288449[/url] Arkadaşlar mackolik e göre yasin 3 sarı kart görmüş yani cezalımı? en azından Mehmet Yıldız iyileşse bari biraz önde basar takım.Manisadan 1 puan koparıp Denizlispor a patlar gibi görünüyor bu takım.Hayırlısı.[/B] |
SAKATLAR HEP AYNI MEHMET YILDIZ 3-4 HAFTADAN ÖNCE GELEMİYOR 2 AYDIR 3 -4 HAFTA BİR BİTMEDİ ŞU HAFTALAR..HAYIRLISI 3 MAÇTAN 7 PUAN YETER.. :)
|
Anket
Ankete geri dönmek için tıklayınız..! Kim kazanır? Manisaspor %63 106 Oy Berabere %8 13 Oy Sivasspor %30 50 Oy Toplam Oy : 169 [url]http://www327d.mackolik.com/Futbol/Match/Default.aspx?id=288449[/url] ARKADAŞLAR ANKETE KATILIN.. |
manisa ve bursa maçlarından hiç umutlu değilim denizliden belki bi puan zaten bu 3 maçta kaderimizi belirleyecek maçlar
|
Kaos kardesimin dedigi gibi elestrilerimiz yerine ulasti, ve biz Taraftarin ne düsündügünü Yönetmiyle, Teknik heyetiyle herkes algiladi...
Önümüzdeki üc macta hersey olabilir, Denizlininde bizim gibi puana ihtiyaci var, Manisa biliyorsunuz Fenerbahceye ne kadar direnc gösterdi, kazanmamasi nerdeyse sanssizlikti, Bursaya gelince onlarinda Takimlarinin ne kadar güclü oldugunu biliyoruz, onun icin herseye hazirlikli olmak ve önümüzdeki maclar üc sonuclu olabilegini düsünerek, ümidimizi korumaliyiz.. Sivasta, Statda mac izlemeye gelen Taraftarimiza sesleniyorum, lütfen ama lütfen Takima tam destek, hep destek, Diyarbakir macinda yapilan tezahürati bir daha Takima yasatmayiniz, eger moral olarak onlara bir darbede biz vurursak, daha Sezon bitinceye kadar kendimizi toparayamayiz, Düsmanlarimizi kendimize güldürmeyelim.. Insallah bu üc macta arzuladigimiz puan veya puanlari alir ve cikisa geceriz, takimin biz Taraftara gercekten cok ihtiyaci var, onlari ne kadar morallersek o kadar hirslanacaklar ve cani gönülden oynayacaklardir.. Saygilar |
3 maçıda alırız manisa bize ilaç gibi gelecek tarih öyle söylüyor
|
biz sana güveniyoruz hocam sen bizi en güzel yerlere getireceksin biz sana inanıyoruz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48. |