SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivassporumuz-Bursaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27242)

hoLiGan Enes 17.09.2009 02:37

Cevap: TSL/Sivassporumuz-Bursaspor

[QUOTE=efsane5858;562449]eger bu maci alirsak sivasa stadyumu ben yapicam berbat otesi bi denizliyi bile yenemedik inanamiyorum biz daha kimi yenicez ya bursa bizi yener arkadasim[/QUOTE]

[B]bakıyorum hemen küstünüz takıma..[/B]

GokhanTurna 17.09.2009 02:38

Kazanacağımıza en çok emin olduğum öle gördüğüm 2 maç var sırada. Biri evimizde Bursa diğeri deplasmanda İstanbul Bld. Zor ekipler olsalarda 6 puan alırız diyorum.

57 Mehmet 17.09.2009 03:10

INSALLAH Evimizde Bursadan 3 puani aldiktan sonra su İstanbul Bld.dende gecen sezonun rövasini aliriz daha o maci unutamadim gecen sezon sayemize ligde kaldilar INSALLAH bu sezon düserlerde kurtuluruz

kocakss58 17.09.2009 06:38

taraftarımız çok karamsar.daha maç başlamadan bursaspor galip ilan edilmiş.taraftarlık bu deyil.önce taraftar inanacak galip geleceğine,daha sonrada takımı desteği ile ateşlemesi ile inandıracak buna...ben kaç defa kocaeli,sakarya maçlarına gittim (başka takımlarla maçlarına).adamların hiçbir şansı olmadığı halde,taraftar inanmış,futbolcuyu ateşliyordu.bakıyorum yorumlara sanki bursa taraftarları var burda çoğunluğu bursa alır diyor.allah aşkına geçen yıl,önceki yıl biz bursayı yendiğimizde çok mu iyi futbol oynuyorduk,üç-dört kontradan golleri attık.onlar oyun oynadı.ama şimdi biz hem top oynuyoruz.hemde kontra da yapıyoruz.bursayı yeneceğiz.güzel günlerde başlayacak allahın izni ile...ben buna yürekten inanıyorum.

HAMDİ DUMAN 17.09.2009 10:00

[B]2-1 Sivasspor kazanır....................[/B]

oquzh4n58 17.09.2009 10:19

bu macı 1 puanla bıle kapatmak sıvasa cok koycak 3 puan sartt aama her zmn gı gıbı bız yenılmeye alıstık yenılcez Gıbı gozuyoko kamanan yedek durup ersenle mı atcaz DenızLıye atamadı adam gol

oquzh4n58 17.09.2009 10:21

[QUOTE=kocakss58;562675]taraftarımız çok karamsar.daha maç başlamadan bursaspor galip ilan edilmiş.taraftarlık bu deyil.önce taraftar inanacak galip geleceğine,daha sonrada takımı desteği ile ateşlemesi ile inandıracak buna...ben kaç defa kocaeli,sakarya maçlarına gittim (başka takımlarla maçlarına).adamların hiçbir şansı olmadığı halde,taraftar inanmış,futbolcuyu ateşliyordu.bakıyorum yorumlara sanki bursa taraftarları var burda çoğunluğu bursa alır diyor.allah aşkına geçen yıl,önceki yıl biz bursayı yendiğimizde çok mu iyi futbol oynuyorduk,üç-dört kontradan golleri attık.onlar oyun oynadı.ama şimdi biz hem top oynuyoruz.hemde kontra da yapıyoruz.bursayı yeneceğiz.güzel günlerde başlayacak allahın izni ile...ben buna yürekten inanıyorum.[/QUOTE]

tmm da nereye Kadar 5 macda 1 puan aLmısssn bıradeR ?? ersen ılk 11 de kamanan yedek de oynuyr ben daha ne dıyebılırım kı ?? ıbrahım alıyor ersen oynuyor

58_babacan_58 17.09.2009 10:42

[B]BU MAÇTA SEYİRCİMİZLE ÖN PLANA ÇIKIP TAKIMI ATEŞLEMELİYİZ ANCAK ÖYLE GELİR 3 PUAN YOKSA 1 PUAN BİLE ALAMAYIZ DİYORUM.[/B]

antalyadanfevzi 17.09.2009 10:52

[QUOTE=oquzh4n58;562717]bu macı 1 puanla bıle kapatmak sıvasa cok koycak 3 puan sartt aama her zmn gı gıbı bız yenılmeye alıstık yenılcez Gıbı gozuyoko kamanan yedek durup ersenle mı atcaz DenızLıye atamadı adam gol[/QUOTE]

aynen katılıyorum hayal kurmaya gerek yok biz bu ersen martinle hiç bir şey yapamayız adam gol atmayı bırak ayakta duramıyorr eğer bülent uygun ersen i oynatmaya devam ederse sonumuz kötü..

ozbss07 17.09.2009 10:53

bence rahatlıkla bursa alır biraz gerçekci olmak lazım hemde hiç zorlanmadan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:31.