![]() |
Cevap: UYAN ARTIK EY SİVASLI..!
AYAĞA KALMAK HEM TARAFTARIN HEM TAKIMIN HEMDE YÖNETİMİN ELİNDE OLAN BİR OLAY BİZ TARFTAR OLARAK DESTEKLERSEK BAZI ŞEYLER DAHA KOLAY YERİNE GERİ GELECEKTİR,İSTİFARLA BU İŞLER DÜZELMEZ HEP DESTEK TAM DESTEK..
|
[QUOTE=ready;569066][B]gençler bir yana yaşlılar bir yana toplanmak lazım[/B][/QUOTE]
[B]???????????????????????????????????[/B] |
yarın her zaman kinden sağlam olmalıyız ve inşallahda aslanlarlar gibi kazanacağız
|
YoneTim Baskan Y E N i C E R i L E R Dagitmasaydi Bugunlere Gelmezdik
o grup olsaydi stad inletirdik ama sagolsunlar yiktilar ne kadar grup geldi y e n i c e r i l e r den sonra ama basari olmadi oldu saniyonuz ama bsy olmadi bu ise el atmali yonetim baskan yoksa boyle gelir boyle gider |
[QUOTE=tuffi5819;569138]YoneTim Baskan Y E N i C E R i L E R Dagitmasaydi Bugunlere Gelmezdik
o grup olsaydi stad inletirdik ama sagolsunlar yiktilar ne kadar grup geldi y e n i c e r i l e r den sonra ama basari olmadi oldu saniyonuz ama bsy olmadi bu ise el atmali yonetim baskan yoksa boyle gelir boyle gider[/QUOTE] yaa kardeşim bırak bunları sen gel 90 dkk bağır biz yeniçerilerdende sağlamız merak etme |
sonuna kadar sivasspor..
hep destek tam destek |
evet ben hiç sivasın sivasta maçına gitmedim bizde geçim derdi deyip gurbete düşmüşüz yani fırsatımız yok ama her sivaslı gibi canı gönülden takımımızı destekliyorum maça giden arkadaşlarada ayrıca teşekkürler.ama benim anlamadıgım burdaki yorumlardan çıkardıgım bazı yorum yapan arkadaşlar bülent uygun hakkında cok agır itamlarda bulunuyorlar oysaki bize cok güzel günler yaşattı.hata yapmadımı yaptı .
ama hiç bir insan yanlışı kasti yapmaz oda kadroyu bozarken daha iyisini kurmak istedi tutmadı.sivaslıya gidenin arkasında konuşmak yakışmaz ertugral hocada geldi hoşgeldi giderkende ugurlar ola diyebilmeliyiz bize bu yakışır.başkana dahi laflar söylenmiş.. bize neler yaşattıgını unutmamalıyız....BİZİM ADIMIZ ONUN İÇİN YİĞİDO.. |
KİMSE SİVASLİ OLAMAZ KİMSE YİGİDO OLAMAZ KİMSE SİVASLİ GİBİ GARDAŞLİ CANİMLİ KONUŞAMAZ SİVASLİ GİBİ CANDAN OLMAZ CAN CİKAR SİVAS SİVASSPOR SEVDASİ CİKMAZ İÇİMDEN YURTDİŞİNDADA OLSAM SİVASDA DOGDUM SİVASDA BÜYÜDÜM BİZ HAVASİ SERT İNSANİ MERT OLAN YERDENİZ SİVASLİYİ İSTEMEYEN CEKEMEYENİN ZORUNA GİDİYOR SİVASLİYİZ DEDİKYA GARDAŞ TOPRAKTAN GELDİK TOPTAGA GİDECEGİZ SİVASLİ DOGDUK SİVASLİ ÖLECEGİZ
|
Yazıklar olsun! Gençliğe!
Bir elin parmaklarının sayısını geçmesekte artık! Hep varız bu tribünde, tek kişi kalıncaya deek! |
[QUOTE=furkancfc;569141]yaa kardeşim bırak bunları sen gel 90 dkk bağır biz yeniçerilerdende sağlamız merak etme[/QUOTE]
[B]herkes kendi işine baksın gereksiz yere atar yapmaya gerek yok[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53. |