![]() |
Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı
[QUOTE=ahbey;571756]Sivasspor taraftarı olarak, öncelikle Bülent Hocaya tüm emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bence Bülent hoca en kolay yerde bıraktı. Şu an için Musin ERTUĞRAL hocanın işi çok zor. Neden derseniz? 1- Beklentileri çok büyük bir takıma geldi. Yeni hoca takımı bu kadar puan kaybından sonra 3.üncü bile yapsa başarısız olarak görülecektir. 2- Bülent UYGUN'un kurguladığı bir takıma geldi. Bir kaç futbolcudan başka hiç birini tanımıyor. 3- Bülent Hoca gibi çok sevilen bir hocanın halefi oldu ki ister istemez bir çok taraftar yeni hocayı sırf bu yüzden yıpratmaya çalışabilir. Peki biz ne yapmalıyız diye düşünecek olursak; Yeni hocaya elimizden geldiğince destek verip, özlenen ve beklenen Sivasspora tekrar kavuşmak için çalışmalıyız. Eski hoca, yeni hoca kıyası yaparak hocayı yıpratmamalıyız. [B]Unutmamalıyız ki, bu takım başarılı olabilseydi, bu takımı kurgulayan, trasferleri bizzat yapan BÜLENT HOCA varken başarılı olurdu. Yani Takımın başarısız sonuçlarını hocaya maletmemeliyiz.[/B][/QUOTE] Bu gelecek hoca bu takimi toparlayip degil 3. ligde biraksin bize yeter bu hoca eger basarili olur seneye kalirsa asil niteligi ve gücü ozaman aciga cikacak...... |
Helal olsun başkana.
Böyle radikal bir karar vermesi biraz da sonuçlara bağlı olarak da olsa takdire şayandır. Bana göre futbolcuları kazanılacak para olarak gören bir teknik direktörün bir dakika o takımın başında kalmaması gerekir.Bülent Uygun hakkında çıkan menajerlik dedikodularını acilen yalanlaması gerekirken yalanlamamıştır. Yeni gelen hocaya başarılars diler Bülent Uygun'un "eğer doğruysa" menajerlik yaptığı tüm futbolcuları en kısa zamanda sepetlemesini ve acilen kargoyla en uzak diyarlara göndermesinri şiddetle tavsiye ederim. |
gorecezzz, bulent hocanin gitmesi talihsizlik. ama yeni hoca insallah dogru secimdir uzun yillar afrika ulkelerinde calismis olmasi bir arti cunku genelde yabanci futbolcularmiz afrika ulkelerinde oldu icin tanidi guvendi bildi yerlerden kaliteli yabanci futbolcu getirecegine eminim. insallah basarili olur en azinda ligde kaliriz
|
Madem alt yapiya önem vereceginizi belirtiyorsunuz. Umarim yardimci hoca tercihinizin birinide Sivas icinden basarili bir hocadan yana kullanirsiniz.
|
[I]Alt Yapiya Onem Vermek Takimin Gelecegine Yonvermektir...Insallah Buyuk Bir Umut Cicegi Gonullerimizde Yeserecek,Taraftarin isteklerine Cevap Verecek Bir Kapasitede Teknik Adam ....Hayirli olsun[/I]
|
inşallah başarılı olur.bülent hocayı aratmaz inşallah.bir de yardımcı antrenör sivaslı olacak deniliyodu.ümit özat olmaz mı acaba?
|
Hocam Hersey Gonlunce oLsn bu Taraftar Herseyı Hakedıyor
|
[QUOTE=YiĞiDo YiĞiDo;571769]işte açıklama bu be bülent dene çok bilmiş altaypıdan bi tane adam cıkarmadı muhsin ertuğral sana güvenim sonsuzdur
bu arada hocamız aslen nereli arkadaşlar?[/QUOTE] bencede bülentin ukalalıklarına o kadar çok alışmışım ki,yani böyle bir açıklama hiç mi hiç beklemiyordum doğrusu.gerçektende içim ferahladı,İNŞALLAH söylediklerini yapar hocamız ve bir an önce bu darboğazdan kurtuluruz. hocanın nereli olduğunu bilmiyorum ama adnan şensesin yeğeni olduğunu duydum:D:D tabi ne kadar doğru bilmiyorum. |
[QUOTE=yigidocengiz;571870]bencede bülentin ukalalıklarına o kadar çok alışmışım ki,yani böyle bir açıklama hiç mi hiç beklemiyordum doğrusu.gerçektende içim ferahladı,İNŞALLAH söylediklerini yapar hocamız ve bir an önce bu darboğazdan kurtuluruz.
[B] hocanın nereli olduğunu bilmiyorum ama adnan şensesin yeğeni olduğunu duydum:D:D[/B] tabi ne kadar doğru bilmiyorum.[/QUOTE] Roman havası çaldımı oynar hoca artık :) |
Muhsin hocamiz icin Birinci devrenin son 9 maci cok Kiritik olacak. Beni en cok korkutan Fikstürü 2.ci devre puan almak aslanin midesine inenecek Bülent hoca kariyerini yipratmamak icin elini cabuk tutup kacti. Süperligde Hangi Yönetim Alinan O kadar maglubiyetlerden sonra hangi hocanin arkasinda durmus örnegi varmi ???? Simdi Yönetimin Sivasspora laik gördügü Hocaya Taraftarin sahip cikmasi gerekiyor..Artik Bülent hoca devri bitti ikisini kiyaslamakla bir yere gelemedigimiz gibi hocayi yipratmaktan baska bir seyede yaramayacaktir, Muhsin hoca Bize 2.ci yari kaliteli Ortasahaya Kaman stilinde 3- 5 yetenekli oyuncu getirse sivassporu Kimse kolay kolay tutamaz.insallah son 9 macimizi puanlarla kapatiriz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:06. |