![]() |
Cevap: Bize ne Sivasspor`dan !
Ben sivassporluyum diyen her insan, sivassporludur.Binlerce taraftar basari icin taraftarsa kalsin oyle taraftar olmasin,az olsun saglam olsun.
|
geçen sene bu takımın başında muhsin hoca gibi karakterli bir hocamız olsaydı,biz şampiyon olmuştuk ve bu konuşmaların hiçbiriside yapılmayacaktı,çünkü artık kimse başka bir formayla SİVAS caddelerinde gezemeyecekti.ama ne yazıktırki bülent gibi satılmış bir ezik vardı bu takımın başında ve bu takımı sadece diliyle(arka planda neler yaptığını anlatmaya gerek yok,defalarca söylendi çünki)şampiyonluktan etmeyi başardı ve bu takımın şuanda içinde bulunduğu durumdan yegane sorumlu kişi odur.kusura bakmayın bu adama kinim bitmek bilmiyor ama geçmiş geçmişte kaldı.bu sene bizim için bitti gibi bişey,ligde kalalım yeter ama seneye İNŞALLAH çok farklı olacak.
|
ben istanbulda oturuyorum yazınızı okudum haklısınız bu taraftar la bukadar.geçen sene maçlara gittim adam 20 dak var maçıbırakıp gidiyor.ayrıca çekirdek yemekle bunlar olmuyor.ben niye g.s formasını giyip sevineyim ya hayret ya..............anlamıyom bu sivaslıyım diyenleri. utanıyorum
|
İstanbul takımlarını tutan birkaç Sivaslı arkadaşla bu konuyu konuştum.Kendi memleketinin takımı dururken neden elin takımlarını tutarsınız diye sordum.Onların verdiği cevaplar şuydu.Biz Sivasspor'u tutmadan önce onları tutuyorduk.Onlar hep bizim gönlümüzde vardı.Bir başka cevap: Bu iş sevgili-beşik kertmesi olayına benziyor.Sevgilini sen yıllarca sevmişsin,sonra ortaya beşik kertmesi çıkıyor ve bununla evleneneceksin diyorlar.Sen olsan hangisini seçersin?...Ben olsam tabiki beşik kertmesini seçerim.Böyle beşik kertmesine can kurban.Ki o beşik kertmesi doğduğumda büyüğümde sevdiğim,aşık olduğum,ölene kadar seveceğim bir beşik kertmesi.Tabi saatlerce anlatsan anlamazlar.Bana göre bu takımları tutma amaçları tamamıyle popüler olmaları.Yazılı,görsel basın hep bunlardan bahsediyor,kahvede işyerinde dersanede insanlar hep üç büyüklerden,derbilerden bahsediyor.Bu muhabbeti de diğer Anadolu takımlarıyla yapamayacaklarını zannettikleri için körü körüne desteklemeye devam ediyorlar.
|
belki bizim takımımızı tutmak zorunda değiller ama müslüman mahallesindede salyangoz satılmaz ki kardeşim. h ben yinede satacam dşyorsan salyangozunu o zaman birşeyler yapmak gerekiyor
|
Kafanıza takmayın heryerde aynı şeyler var. Biz Sivassporu tutanları kaybetmeyelim de.
Adam tutmuyorsa Sivasspordan bizene der tabiiki. Ama şehirde başka takım renkleriyle gezmelerine ve konvoy yapmalarına izin VERİLMEMELİ. Gerekirse dövülmeli. |
ABDULLAH HOCAM VALLAHA ; KISACA VE ÖZCE SENİN YAZDIĞIN YAZIDAN KOPYA YAPTIM : HAKKINI HELLA ET AMA ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN....
BENDE AYNISINI DÜŞÜNÜYORUM... [COLOR="DarkRed"][B]Bu “utanç” manzarasını yaşatanların yabancılar olduğunu sanmayın. Çok sayıda tanıdık simalarda vardı. Sonradan öğrendiğime göre, Sivasspor maçı sonrasında Fenerli gruplarla Sivasspor taraftarı arasında olaylarda çıkmış. Ne diyeyim, sadece onlara “Yazıklar olsun” demekten başka bir şey içimden gelmiyor[/B][/COLOR] YAZIK BİZE YAZIK... SİVASLIYIM DİYİPTE SİVASIN EKMEĞİNİ YİYİPTE ; BUNU YAPANLARA YAZIKLAR OLSUN. |
mükemmel bir yazı nufus cüzdanında sivas yazıpta başka takım tutanları kınıyorum......HERZAMAN SİVASSPOR
|
[QUOTE=rsimsek;577600]mükemmel bir yazı nufus cüzdanında sivas yazıpta başka takım tutanları kınıyorum......HERZAMAN SİVASSPOR[/QUOTE]
Bu yAzı beni çok üzdü yahu :(( Ankarada yıllardır İstanbul takımlarını tutanlarla tatlı-sert uğraşıyorum.bana Neden Sivas diyenlere ''Benim nüfus cüzdanımda SİVAS yazıyor,sizin İstanbulla ne bağınız var??''diyerek karşılık veriyorum..Ama bu takımın KALBİNDE MABEDİNDE SİVAS DA BUNLAR OLMAMALI.Biz buralarda bunu savunurken HİÇ OLMAMALIYDI..Lisanslı formamı alıp AnkaRADA ki maçları kaçırmamaya çalışarak elimden geleni yapıyorum.Bu beni herçekten üzdü ya... |
[B]çok güzel bir şeye değinmiş özellikle maçlara bile fb-gs formasıyla gelenler vardı......
nese maç sonundada bildirdik onlara haddini...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:57. |