![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
valla az kalsın kalbim duracaktı son dakikalarda ama çok şükür istediğimiz gibi bitti sivasım ilk yarıyı iyi kapattı ama buna güvenip transfer yapmazsak olmaz.ikinci yarı çok daha çetin olacak tebrikler sivasımmm
|
[QUOTE=erdaleren58;590088]beraberligin dahi basari olacagini düsündügüm bir macda 3puan almak bence
büyük bir basaridir birde unutmuyalimki 3hafdadir yenilmiyoruz bu bir basaridir bu basarida musin hocanindir bakinin kendi kalesine attigi gol le kazandik diyede kücümsemiyelim biz baski kurmasak bakide hata yapmazdi sonucda o golde sivassporun gollidir baki durduk yere kalesine gol atmadi sivasda iyi seyler oluyor dahada iyi olacak diye umuyorum tesekürler musin hoca bu takima bu takima el verdin kisiligini karekterini yansittin bülent hoca hep türübunlere oynadi sivas spor ustünde kendini pazarladi.artik bikmistik kisitli imkanlar sözcügünde bütün anadolu takimlari üc asagi bes yukari ayni imkanlarda.[/QUOTE] sana aynen katılıyorum dostum bizi iyi günler bekliyor artık inşallah |
[QUOTE=sevda58;590106][B][FONT="Century Gothic"]Bu arada, 70. dakikada Ediz ile girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Ersen, ambulansla hastahaneye kaldırıldı. [/FONT][/B]
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B] gecmis olsun Ersen.........[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Sivasspor için büyük kayıp :)))) |
[B]Maçın en kötüsü kimdi ? Sezer Badur
Maçın Yıldızı Kimdi ? Akın Vardar Maçta göze çarpanlar ? İlkyarı farklı ikinci farklı bir Sivasspor vardı. İkinci yarı çok geri yaslandık ve 2-2 olmasına davetiye çıkardık.Ersen Martin'in girmesi de şaşırttı doğrusu bir kişi eksik oynuyor gibi olduk sakatlandı çıktı sonra.Biz bu agbetuyu daha önce neden kullanmadık sorgulamamız lazım. ufak tefek ama fırtına gibi maşallah.Allah nazardan saklasın. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Hakettiğimiz 3 puanı aldık. Ankaragücü tribünlerinde gerginlik ve protesto vardı. Ambulans ve polisler çok çalıştı. Taraftar nasıldı ? Taraftarımız beklediğim sayının üzerindeydi. Tezahürat yapan taraftarımız Sivastan ve İstanbuldan gelenlerdi. Teşekkürler Yiğido Gençlik ve İstder... [/B] |
hakemide yendik,maçı canlı izleyen arkadaşlar hakemden cok şikayetcılerdı.artık lig özetlerınde daha ıyı anlarız dıyecem ama pek ayrıntıya gırılecegını sanmıyorum.oyle yada boyle 3 puan bızım ıcın altın degerındeydı,son dakıkalarda sansda yanımızdaydı.tesekkurler bakı mercımek..
|
hesabı kapadık Salim Abi.sözünü tuttun:)
|
[B]Hakem tam bi rezaletti.Bu hakeme rağmen kazanmak çok güzel.[/B]
|
çok uzun yırttık 70 dk defans yaptık resmen orta saha hiç yok muhsin hoca acilen orta saha alması lazım top tutan dağıtan yoksa işimiz çok zor
|
Maçın En Kötüsü: Sezer Badur
Maçın Yıldızı: Baki Mercimek:D Maçta göze çarpanlar: Ankaragücü Tribünündeki Olaylar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: İlk Yarıda 2-0 Üstünlüğü Bulup 2.Yarıda Anlamsızca Geriye Yaslanmamız Muhsin Hocada Erseni Oyuna Alınca İlerde Top Tutmada Zorlandık 2-2den Sonrada 3-2yi Bulmamız İstediğimiz Zaman Gol Atabileceğimizi Gösteriyor Taraftar nasıldı: Bizim Taraftarı Bilemiyeceğim Ama Büyük Ankaragücü Taraftarlarının İbrahime Attıkları Yabancı Madde Beni ÇoK Üzdü Doğrusu:) |
Maçın en kötüsü kimdi ?
İZLEYEMEDİM YORUM YOK Maçın Yıldızı Kimdi ? AYNEN Maçta göze çarpanlar ? DEVAAMMM Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? UMURUMDA DEĞİL ŞİMDİDLİK ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN Taraftar nasıldı ? VAR MIYDI Kİ BAKIYORUM HERKES BİR MORALLENMİŞ İLK 6 İLK 10 DİYENLER ARTMIŞ BUNU BEN DAHA BEŞ HAFTA ÖNCEDE DİYORDUM 10 HAFTA ÖNCEDE 4 HAFTA ÖNCEDE BEN HOCAYA VE BU TAKIMA GÜVENİYORUM 2. YARI MÜTHİŞ BİR SİVAS İZLİYOR OLUCAĞIZ İLK 5 TE GARANTİ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39. |