![]() |
Cevap: Elrio ile Anlaşma Sağlandı
sevindirici haberler üst üste gelmeye başladı neşemiz yerine geldi hayırlı uğurlu olsun
|
Hadi hayırlısı olsun bakalım. İşte şöyle yaa kaç gündür paslanmıştık :) haber duyamıyorduk. Site hareketlendi :)
|
ben bomba transfer diye buna derim ikinci yarinin en güzel transferini sivasspor yapiyor bizi sevinde büyük başkan ve bülent hoçaya sonsuz tşk
|
bülent hocamı ? :confused: ........................
|
ya arkadaşlar transfer kesn mi yha
|
gerçekten iyi bir transfer bu harika resmi açıklama yapıldımı arkadaşlar..
|
[B]iste Bu sivasin ayak sesleri.geliyoruz.....[/B]
|
[B]yaa iyi guzelde resmi bir aciklama yokki bize daha detayli bilgi verirseniz mutlu olucaz nerde yaziyor bu transfer haberi ????[/B]
|
bugün aldığım en güzel haber bu....
Videolarını izledikten sonra gerçekten çok heyecanlandım... kayserinin shawky transferini katlar bu Elrio ...ingiltere 1 lig takımından aldıkları oyuncu transfer döneminin bombasıymış...Alın size bomba premier ligten ELRIO VAN HEERDEN.... İnşallah resmi siteden de biran önce açıklanır ve bu iş kesinlemiş olur.. Malum yazın transfer konusunda yaşadıklarımız ortada .. sivasspor.org.tr 'de görmeden inanamıyorumm |
ntv spor ve kickoff dergisinde(yabancı) verilmiş bu haber. bu gün akşam 21:00 de istanbul a geleceği ve yarın da sözleşme imzalayacağı söylenmiş. ben bi şey diiim i bu adam gerçekten süper bir yetenek ama bu haberler balon çıkarsa eşekten düşmüş karpuz gibi oluruz valla. ama gerçekten de resmi bir açıklama yok.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:52. |