![]() |
Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
eğer bu hoca futboldan anlıyorsaa ben hiçim nerden geldiği belli olmayan bir nabil ytaider bulmuş bide 10 numara vermiş adam bursa macında da aynı fb macında da aynı mac başından beri 20 top kullandıysa 15 geri 5 yan pastır üstelik 90 dk daa tahammul ediyor cok düşünüdürücü benncee takımı izleyince kahroluyorum bole giderse seneye alt ligdeyiz diye düşünüyorum.
|
Tesekkürler bize 5 gol yememize vesile olanlara sayin ertugral size hala güveniyoruz yapin birseyler. Takim organize olamiyor neden??????????????? Cevap bekliyorum . Bireysel hara istemiyoruz........
|
lütfen artık hataları kişilerde aramayalım.Bir kişi hata yaptı da diğerleri çok mu iyi idi.Takım odur ki hatalarda olsa telefi eder.Ama sivasspor bir türlü turnuva takımı olma özelliğinden çıkamadı.gelen vurdu giden vurdu sivasspora marş olacak nerede ise.
|
[QUOTE=mühendisburak58;604323]artık bende inanıyorum.koyu bir sivasspor taraftarı olarak.sivas ligden düşmüştür.bu takıma isterse cristiano ronaldo gelsin düzelmez.içim kan ağlıyor valla.artık önemsemiyorum futbolu.hayatımdan çıkaracaö.bu kadar başarıdan sonra bu akdar başarısızlık ağlatıyor beni.daha fazla dayanamayacam.SİVAS LİGDEN ÇEKİL NE OLUR.[/QUOTE]
hadi ordan sen mi koyu Sivassporlusun. senden olsa olsa çakma Sivassporlu olur. |
sen elinden geleni yapıyon hocam ama düzelme vat takımda ilerliyen haftalarda daha iyi olucaz
|
Galiba herkes Süperliğ lideri Fenerbahçeye karşı oynadıgımızı unuttu. İlk yarı gercekten güzel mücadele ettik 2. golden sonra oyundan koptuk. Ama ne olursa olsun Başka Sivasspor yok. O yüzden herdaim Tam Destek Hep Destek.
|
[QUOTE=eyupk;604350]hadi ordan sen mi koyu Sivassporlusun. senden olsa olsa çakma Sivassporlu olur.[/QUOTE]
evet ben koyu sivassporluyum.ama artık dayanamıyorum.bu kadar gol yiyip rezil olana kadar hemde beni ağlatana kadar ligden çekilip düşsün daha iyi ben bunu dedim.sende daha çokda seviyorum sivassporu. |
[QUOTE=bugra5858;604344]Hoca Şikayet Edeceğine Şu Sorunları Düzelt Ya Bülent Hoca Keşke Geri Gelse Ya
Oyunu Okuyamıyorsun Doğru Hamleler Yapamıyorsun Oyunculara Taktik Vermiyorsun Klübede Gömülmüş Maç İzliyorsun Yeter Artık Sabrımız Taşıyor Ya[/QUOTE] <aynennnnnnnn katılıyorummmmmmm |
[QUOTE=calipso;604299]sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
[COLOR="DarkRed"][B]abdurrahman,erman,dağaşan,yasin,van heerden,nabil,kamanan[/B][/COLOR] bunları kado dışı bırakmazsak bu sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur:mad:[/QUOTE] [B]gardaş sana katılmıyorum Abdurrahman , Erman , İbrahim Dağaşan , Kamanan'ı nereye yolluyorsun sen ya oynayan adamları kadro dışı bırak diyorsun mantıklı ol biraz...[/B] |
yazik degil mi bu takima bize adam gibi teknik direktör lazim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:01. |