![]() |
Cevap: Bu nasıl yorumcu?
oyun zaten o golden sonra koptu o gol sayılmasa belkı mactan bır puan bızım olacaktı yapılan haksızlıktır böyle yorumcularda azız yıldırımın yalakasıdır saglık olsun
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]valla ben lig tv nin gösterdiği kameradan baktım ofsayt olmadığı açık ve netti doğru çizgi çektilerse[/B][/FONT]
|
:):):)zaten bu adam yorumcu falan değil fenerbahçeye tasmayla bağlı bir hayran
veya bu adam yorumcu değil soytarı züppenin biri :):):) |
bu ülkede 3 takım var medyanın bunlardan başka işi yok
|
2.Gol ofsayt falan değil,Lig tv'nin çizgi bile çekmesine rağmen bu pozisyona ofsayt diyen futboldan zerre kadar anlamaz.2 oyuncunun ayakları aynı hizada,eğer aynı hizada olursa ofsayt verilmez.Esas artık bizim at gözlüklerimizi çıkarmamız lazım.Bizim oyuncu orada ayağını eşek gibi uzatmış sonrada neymiş ofsaytmış.Helal olsun yardımcı hakeme mükemmel görmüş o pozisyonu...
|
[B][COLOR="DarkOrange"]sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:12. |