![]() |
Cevap: İşte rakiplerimiz !
[QUOTE=fglnsdf;606767]------------tuncay-----mevlut erdinc-------------------------
------kazim kazim----n. sahin----a. turan---hamit altintop----- -----h. balta---s. cetin-----g. zan---s. sarioglu-------- -------------------vol. demirel----------------[/QUOTE] Dostum sende erken davranip kadroyu vermissin;lakin unuttugun bir gercek var artik ise yarayan adamlar milli takima secilir bundan boyle terimin adaletsiz secimi bitmistir... |
------------tuncay-----m.yıldız-------------------------
------a.turan----n. sahin----hamit altintop---kazim kazim r.----- -----h. yerlikaya---s. cetin----yasin----abdurraman dereli-------- -------------------volkan demirel---------------- |
Bu kadro ile kazanırız.Gardaşlarım reppppppppp
|
Bence akın milli takım aday kadrosuna çağırılmalıdır. Çünkü harika işler yapıyor kalede... 58 kere maşallah...
|
[B][COLOR="Blue"]adam gibi bir hocayla gruptan 1 olarak çıkabiliriz[/COLOR][/B]
|
gurup çok zor........................
|
[QUOTE=dadaşlar;606549]petkoviç avustralya milli oyucusu petkoviçi izleriz:)[/QUOTE]
Avustralya degil Avusturya bizim grubumuzda.:) Benim bildigim sadece 1 takim cikiyor,sanki televizyonda öyle duydum gibime geliyor.Bizi bu grupta zorlayacak tek rakip Almanya. |
evet 1. dogru dürüz Finallere gidiyor, her Gruptaki 2. bir kere daha KO Sistemine giricekdir.
bu Arada: Kadromu niye begenmediniz? ------------tuncay-----mevlut erdinc------------------------- ------kazim kazim----n. sahin----a. turan---hamit altintop----- -----h. balta---s. cetin-----g. zan---s. sarioglu-------- -------------------vol. demirel---------------- Ne süper Kadro yaw. Teknik Direktörde Denizli ve Günes olsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:31. |