SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu maç bizim için çok önemli ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28597)

aslanefe58 18.02.2010 02:45

Cevap: Bu maç bizim için çok önemli !

hayatımda hiç bu kadar zanneden bi adam görmemiştim zannediyorum:D:D yaaa hocam acaip iyi bi adamsın da bu zannediyorum senin diline nerden takıldı allahını seversen...seninle küme düşmeyip seneye de şampiyonluğa oynarız zannediyorum..:D:D:D

Rallim58 18.02.2010 15:00

[B]Manisa müsabakası, Sivassporumuz için tartışılmaz dönüm maçıdır. Ya vuracak 4 puan fark yapacak, ya duracak (Allah korusun) dibe vuracak...

Bu hafta rakip takımlardan, Ankaragücü ve Diyarbakrsporun olası puan kayıpları ile, alacağımız üç puan bizi 13. sıraya yükseltecektir.

Taraftarlarımızın 4 Eylül stadyumunu tamamen doldurması da yetmez. 90 dakika boyunca destekle bu karşılaşmayı alan tarafın 12. adam olan "yiğidolarımız" olmasını diliyorum.

Hafta sonu puan cetvelinde Sivassporumuzu, 13. sırada görmek ümidiyle Stadyumda buluşmak üzere...[/B]

Metal Gear 18.02.2010 15:31

Bu hafta Diyar-Denizli haftaya Manisa-diyar maçları olduğunu düşününce bu maçın önminin anlamak zor değil!

kiNgSiZe58 18.02.2010 16:05

eger bu maci alirsak cikisimiz olur diye düsünüyorum. Top 7yi zorlariz INSALLAH !!!!!!!!

efendigardaş 18.02.2010 20:51

ARTIK SİVASSPOR KOLAY,,KOLAY MAÇ KAYBETMEZ KAZANMAYI ÖĞRENDİ

talha58 18.02.2010 21:42

[B][COLOR="Indigo"]Aynen Denizli maçının kadrosuyla çıkmalıyız bence. Elrio ve Zita hazırda beklemeli. Agresif olacağı için kesinlikle son iki maçtaki kart hatalarına düşmemeliyiz. [/COLOR][/B]

emin kara 18.02.2010 22:42

Bu maçı alalımda hoca kimi oynatırsa oynatsın bizim için fark etmez böylece küme düşme korkusu sona erecek rahatlayacagız Diyarbakır denizli maçı zaten belli denizli kaybetmeyecektir buda bizim işimize yarayacagını umuyorum

ercan58.a 18.02.2010 23:44

[B][COLOR="Blue"]bu önemli ve zor maçıda 3 puanla kapatırız inşallah[/COLOR][/B]

balmandol 19.02.2010 11:13

Bu maçta Nabil ve El Rio 11'de başlamalı bence..Orta sahada özellikle Nabil'in araya atacağı paslar çok öenmli..Çok kaliteli bi adam..Bence gelenlerin içinde en iyisi diyebilirim.Haydi YİĞİDO NABİL..Bu adam bu maçta golde atacak..Göreceksiniz..

şarkışla 58 19.02.2010 14:36

Artık bırakın böyle maçları artık büyüklerdende puan ve puanlar almalıyız rakiplerimiz alıyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:09.