![]() |
Cevap: Hoca Doğru Kadro'la Çık Maç'a !!!!
[B][COLOR="Blue"]paf takımı en dogru kadro hoca sana tiyo olsun
bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B] |
erman,kamanan,agbetu,ibrahim dağaşan bunlar 90 dk oyunda olmalı
|
hoçaya burda birşey demek istemiyorum oyunculardan birşey bekliyorum ben özellikle kanaman ve mehmet yildiz bizi şaha kaldirir takimi ateşlerler baktim zaman ankaragücü manisaspor bunlar harika kadroya sahip ama birşey yapamiyorlar ligde bu sene ugursuzluk var inşallah güzel sonuçlarla ligde kalacagiz kimse canini sikmasin hoça kişilikli ve efendi bir insan başkan sonuna kadar arkadasindaysa bizde arkadasinda olmaliyiz inşallah takimi kemik ekime dünüştür maya tutarsa gecen seneki gibi kimse tutamaz mehmet yildiz ve kanaman bizi sirtlicak inşallah
|
rezillere oynuyoruz takımı ve hocayı artık değerlendirmeyin bile..ligde kalırsak zaten futbolumuzla kalmayacağız.. diyarbakır yarın küme düşürülcek ankara da zaten düşmüş.. ankaragücü bu futboluyla küme düşmez.. denizlinin 7 puan önündeyiz ankaraspor macımız da var 10 say.. yani kısacası düşecek son takım olmamak için manisa ve denizli rakiplerimiz.. bu 3 takımdan 1 ı dusecek.. manisa su an sivassporla beraber en kotu performansa sahıp takım.. denizli toparlandı bizden kat kat iyi oynuyorlar beşıktas macını ızleyenler görmüştür.. bu hafta denizlinın bursa deplasmanında puan cıkarabilceğini düşünüyorum.. demem o ki bosuna kadro falan yapıp degerlendirmeyin bile.. bu takım deplasmanda artık puan dahi alamaz. iç sahada da seyirci ittirirse ligde kalcaz durum bundan ibaret.. manisa ve denizli kaybettiğinde kendimizi galip sayabiliriz.. kimse oyunculara ve teknik kadroya hakaret etmesin kapasiteleri bu.. bu seneyi bu kadro yapısıyla tamamlamak zorundayız.. manisa ve denizli kazanmasın diye dua etmeye devam!!
|
[QUOTE=casus84;618220][B] Akın
Abdurrahman - Murat - Sedat - Hayro Musa Aydın - İbrahim D. - Erman - Agbetu Mehmet Y. - Kamanan[/B][/QUOTE] ORTASAHA BU KADRO DA YOLGEÇEN HANI OLUR.DEFANS MAHVALUR. |
Cevap: Hoca Doğru Kadroy'la Çık Maç'a !!!!
Hocamız iyi olsaydı
-her maçın kadrosunu rakibi iyi etüd eder ona göre belirlerdi hemde rakibin trabzon ve fener gibi iki maçını izledikten sonra yani evinde ve deplasmanda. -bu kadar zamanda süper ligi öğrenirdi takımın fizik gücü günden güne erimez sakatımız,formsuzumuz bu kadar çok olmazdı -mevcut sistemi değiştirip eldeki hırslı agresif futbolcuların tamamının oynatayabileceği bir sistem belirlemeye çalışırdı mesela 4-3-2-1 gibi. -maçın 1. dakkasından itibaren saldırmayıp kontrollü gerektiğinde kontratak futbol oynatabilerek en az 1 puanı garantileyip takıma yenilgi alışkanlığı kazandırmazdı. |
HOCA YETER ARTIK ŞU FARUK MUSA İNADINDAN VAZGEÇ BİRDE ŞU TAİDERMİ NE KARIN AĞRISI YETER ARTIK ALIN ŞU MAÇIDA BİRAZ RAHATLAYALAIM
|
yılmaz vuralı almaları lazım.Bizim takımın onun gibi hırslı,topçulara doping etkisi yapan bir hocaya ihtiyacı var.İnşallah alırlar.
|
Hocam herkesin bir görüşü var,sen faruk'u oynatma yeter..bu adam bizi küme düşürür,bülent hoca gerçeği gördü gönderdi,mayın gibi aman dikkat et..bir kadro da ben çıkarayım bari; Akın-Abdurrahman murat(aubey)sedat Hayrettin-agbetu İ.Dağaşan keita erman-İ.Şahin(kamanan)mehmet..kamananı sol çizgiye, agbetuyu sağ çizgiye yapıştır kessinler topları..desteğimiz sonuna kadar sizledir ,KORKMAYALIMMMMM..hata yapsakta saldıralımmm..
|
...................................................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:58. |