![]() |
Cevap: Bülent Uygun ; Sivaslılar nankörlük etti.
iki tarafta hatalı.biz sahip çıkamadığımız için suçluyuz.bülent uygun takımı bozduğu için hatalı
|
[QUOTE=Holigann;618846]bülent hoca geri dönsün diyen arkadaşlara kapak oldumu acaba!!!
hala şu adamın adını anıyorsunuz ya ben size hiçbişey söylemiyorum!!![/QUOTE] Yazının altına imzamı atıyorum müsadenle |
BEN INANMIYORUM BÜLENT HOCANIN BOLE DEDIKLERINE TAMMA KIRILMIŞTIR BENCEDE HAKLI ADAM Bİ KAÇ MAÇ YENILDI DİYE HEMEN GONDERDILER 2 YIL ŞAMPIYONLUĞA OYNAYICNA BÜLENT HOCA YYI HERKES DESTEKLIYODU SÜPER FELAN BU SİTEEDE 3 4 YILDIR BURDAYIM O YORUMLARIDA BILIYORUM AMA HEMEN GIDINCE ŞÖLE BOLE SATTI GİTTİ ADAMIN NELER YASADĞINI BILMIYORUZ ADAM TOPARLICAKTI BU TAKIMI EMINDIM YAZIK OLDU ..
|
[B]SANA GİT DİYEN OLMADI BÜLENT HOCA SEN BİZE RÜYAMIZDA BİLE GÖREMEYECEĞİMİZ ŞEYLERİ YAŞATTIN,HELAL OLSUN AMA BİR KAPTAN GEMİSİNİ YARI YOLDA DENİZİN ORTASINDA BIRAKIP GİTMEZ !!![/B]
|
sen hala konusuyormusun! nankorluk denılınce sen aklıma gelıyorsun...!iş kuracakmıs sivasta kazandın o kadar parayı buraya gelmeden once 0 dın burda köseyi döndun sonra neler diyorsun..!takımı mahvettin sattın bıraktın gittin. hala mı sivas diyorsun yazıklar olsun sana..!
|
[IMG]http://pic1.resimupload.com/r10/resim_944775532.JPG[/IMG]
[B]hocamızla dalga geçmeleride cabası.şaşılık allahdan da ya sizin yaptığınız şeyler . . .[/B] |
Hocamızın eline kişilik anlamında su dökemezler. Kültürlü, yerini bilen adam gibi adam Muhsin hocamız. Futbol bilgisi ve teknik direktörlük yetenekleri olarak bülentten 3 gömlek üstündür ama takımdaki şu anlaşılmaz huzursuzluk ve futbolcuların isteksizliği onu da başarısız gösteriyor. ben hala bu takımdaki huzursuzluğun sebebinin bülent uygun olduğunu düşünüyorum. musanın attığı golden sonra asker selamı vermesi de bunu gösteriyor. yöneticilerimiz çıksın hali hazırda bülent uygunun menajerliğini yaptığı futbolcu var mı açıklasın. ve bir teknik direktörün futbolcuların menajerliğini yapmasında nasıl müsaade ettiler onu da bir zahmet açıklasınlar.
|
NANKÖR SENSİN.... EKMEĞİMİZİ YEDİN SUYUMUZU İÇTİNN,KARŞILIĞINDA NE VERDİN ONU SÖYLE..SENDE ALA NANKÖR OLMAZ....
|
[B]Bu kadar düşeçegini tahmin edemezdim tüm saygınlıgın gözümdeki değerin bitti nasıl olurda ekmek yediğin seni var eden bir klube bunları söylersin başkanımız gereken cevabı verecektir.[/B]
|
fenerbahçenin kapısını beklesin bakalım kabul edilecekmi???? göreceğiz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:26. |