![]() |
Cevap: Ertuğral: Artık Utanıyorum
BÜLENT UYGUN GELSİN GERİSİ YALAN SİVASI EN İYİ O BİLİR.
|
tamam takım stresli bi ortamın içinde ama bu kadrda olmaz bence futbolcular profesyonellıgın çok dışında bi oyun sergiliyorlar ki her maçtada taraftar yalnız bırakmıyor takımı tezahüratlarla destekliyorlar bu şekilde bile hiçmi motive olmuyor takım bence muhsin ertuğral hocamız elinden geleni yapıyor fakat futbolcular maça kazanmak için deilde yenilgiyi kabullenmiş gibi çıkıyorlar hızlı atak bi takım deilde ölü gibi takım var takımın stresi yenmesi için ne gerekiyor başka anlamış deilim ki o kadr hafta geçti lige başladığı gibi oynuyor hala takım bunun düzeleceğinide zannetmiyorum kendimizi alıştırsak iyi olur seneye banka asya ligindeyiz
|
Cevap: Ruhsuz Takim Ruhsuz Hoca,Ve Yönetim
[QUOTE=fedayi;619242]sen o dediğine inanıyorsan ve takımında bu halini görmüyorsan bence o para nın helal olduğunu söyleyemessin..[/QUOTE]
ınanıyorum evet şuan kım sorumlu bu takımdan muhsın BİTTİ...VE 27 HAFTADIR MUHSIN SORUMLU KIM HALE GETİRDI MUHSIN BİTTİ.. |
sivas için artık umutlu konuşacak birşey kalmadı. tff başkanı salı günü bir basın toplantısı yapacakmış. bu toplantının konusu ligi 20 takıma çıkartmak değilse eğer sivasa geçmiş olsun artık bank asya 1. ligdeyiz. bir daha da süper lige çıkabilir miyiz bilmiyorum.
|
YÖNETİM EN BÜYÜK SUÇLU TAŞ GİBİ TAKIMI DAĞITTILAR..NERDE ELDE AVUÇTA KALMIŞ TOPÇU VARSA GETİRDİLER 3-5 KURUŞ FAZLA PARA VERİP ADAM ALMADILAR.KAZANILAN PARALAR NEREYE GİTTİ ZULUM ÇEKTİRMEYİN SİVASLIYA İŞİNİ ADAM GİBİ YAPAN KALSIN.:mad::mad:
|
Sahada mücadele yoktu dersem yalan olur sahada gol pozisyonlarına girecek ve değerlendirecek golcümüz yoktu. Rakip defans guardını almış bir şekilde bizi bekledi ve bizim açık vermemizi beklediler sonrada pozisyona girip işi bitirdiler. Kaderin cilvesi olsa gerek eskiden bizim yaptığımızı şimdi rakipler bize yapıyor..
|
[COLOR="red"][B]İKİ PARALIK ADAMLARA TEK BİR BAŞIRISI OLMAMIŞ TAKIMLARA MASKARA ETTİNİZ BİZİ YAZIKLAR OLSUN..başkan nerdensin yada fikret ünsal her gün çıkıp konusan adamların gül cemallerine hasrt kaldık..muhsin hoca çıkıp konuşabiliyor enazından..[/B][/COLOR]
|
Bu futbolcularla, bu hocayla ve bu yönetim anlayışı ile düşüşümüz kesinleşti. Ben artık zerre kadar düzeleceğimize inanmıyorum. Bugün itibariyle de bu kadro için artık kalan haftalarda yorum yapmanın, kafa yormanın gereksiz olduğuna inanıyorum.
Haziran'da yeni transfer sezonunun açılması ile birlikte Bank Asya'da oynayacağımız kadronun şekillenmeye başlayacağı süreçte sitemizde yine renklerimizin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Ben sekiz haftalık ara veriyorum! Bu karaktersizlere dokuz ay sabrettik ama bir sekiz hafta daha dayanamayacağım. Haziran başı gibi, yeni transfer sezonu ile birlikte ve Temmuz ayında da Bank Asya için hazırlık maçlarında görüşmek üzere. Şimdilik hoşça kalın! |
sevgılı yıgıdolar 70 lı yıllardan berı sıvasspor a gonul vermıs bır ınsanım.yasım 50 evet kırk kusur yılda bır super lıg yakaladık ama cok gorduler. sakin dusunelım bıraz. önce yılın emegını çileli yollarını bulentın mırası saydılar ve de adam ettıler. adam semırdı sıvasın sırtından sıvası demeclerıyle kucumseyerek sıvasın sırtına basarak isim yaptı. nasıl olduğunu anlatmaya luzum yok hepımız bılıyoruz.kale gıbı takımı sattılar toplama ınsanları futbolcu dıye bızlere yutturdular. bızler buyuk baskan buyuk yonetım laklaklarıyla kulubu herseyın ustunde görmeme becerısını gosterdık. netıce ortada. evet SIVASSPOR herseyın ustundeyse şayet bugunden tezı yok yonetım ve de teknık kadro ıstıfa etmelı bu kulup kımsenın babasının malı degıl. yurtıcı yurtdısında yasayan mılyonlarca sıvaslıyı uzmek kımsenın haddı degıldır. bırde siyasilerin yaptığı oyunlar var ki tam azız nesınlık. ama maasallahları var bızım odalarımız derneklerımız ve de degerlı oylarımızı verdıgımız vekıllerımız kulaklarına kursun akıtmıslar sankı. Cumhurıyetın temınatı sehrın takımını elbırlıgıyle cumhurıyetın ılkelerıne aykırı ne yazıktır ki ''tc kurdıstandan defol'' dıyen sehıre satıyorlarsa BEN NE YAPMALIYIM? belırttım yasım ellı bırcogunuzun abısı hatta amcası yasındayım akıl verın gencler? SİVASSPOR'U KURTARACAKSA BENDE ÜLKEME İHANETLİK EDERİM DİYECEM ANCAK EMDİĞİM SÜT VE DAMARLARIMDAKİ KAN BUNA MÜSADE ETMEZ. SON SÖZ YÖNETİM ,TEKNİK KADRO İSTİFA DERNEKLER ODALAR SİYASİLER VE DE SAYGIYI HAK ETMEYEN VEKİLLER İÇİNİZDE BİRAZ BİRŞEY VARSA BU SAATTEN TEZİ YOK HAREKETE GEÇİN...
|
sen hala ne diyosun hocam bu maçtanda puan alamadık bundan sonra hiç alamayız artık puan antep galatasaray kayseri beşiktaş kasımpaşa eskişehir ankaragücü bu oyunla bu takımlardan hangisinden puan alabiliriz yada şöyle söylüyüm fark yemeden maçı bitirebiliriz imkansız neredeyse artık emin adımlarla yürüyoruz banasyaya bu takımı bu hale getiren herkesin Allah belasını versin mahvettiniz güzelim takımı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:36. |