![]() |
Cevap: Bakkal İmzayı Attı
işte dediğimi yaptılar hacı ben de dedim ligin hararetini bilen bi türk hoca bu takımı kurtarırsa kurtarır yoksa gideriz demiştim camiamıza hayırlı olsun biz bu ligde olmalıyız
|
Bravo yönetime yine mallık yaptı.
türkiyedeki en işe yaramaz hocayla anlaşılır mı bu ne iş bilmezlik. merak ediyom bu adamın neyine hayran kaldılarda anlaştılar. İşin özü: bu seneki transfer politikası ucuzluk.yav bu yönetim paraya kıyamıyor bank asyayı düşünüyorlar herhalde .sinirlenmemek elde değil. Şu bir kesinki: bu senenin tek sorumlusu yönetimdir verdiği mesut bakkal terchiyle de bu nu onaylamıştır.bit pazarı müşterisi bunlar. şimdiden geçmiş olsun........ |
Çok kötü bi tercih olduğu düşüncesindeyim,umarım yanılırım ama hiç zannetmiyorum!!!
|
Sadece ve sadece teknik direktör değiştiren takımların bir kaç maçı alabilecekleri kanaatinde olduğum için hayırlısı olsun diyorum. Umarım biz bir kaç maç değil 5-6 maç alırızda rahata kavuşuruz.
|
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR CAMİASINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN,TEMENNİMİZ BU SENE LGTE KALMAK İNŞALLAH BUNU BAŞARIRSINIZ HOCAM.....[/COLOR][/B]
|
hayirli olsun allah yardimcimiz olsun
|
inşallah ligde kalırız mesut hocayla uzun yıllar çalışırız
|
sezon sonuna kadar mi ehh ne varki ver ertugral ile devam etseydik yine gidecekti yeni sezonda kim gelecek?
|
[B]hayırlı uğurlu olsun takımımıza ...[/B]
|
[B][COLOR="Red"]arkadaşlar hep aynı karamsar yorumlar...
diyarbakırla aynı puandayız, manisa bizden 3 puan yukarda...hemen pes etmeyelim, mesut bakkalla, futbolculara ve yönetime sezon sonuna kadar destek olmaktan başka bişey gelmez elimizden...[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |