![]() |
Cevap: GAZİANTEP'E GİDİYORUZ.....!!!
GEÇEN SENE ANTEPTE BİZE YAPILANLARI UNUTMAYIN...... SİVASIMIZI KARŞILAMAK İÇİN ANTABE GİİTİK ŞEHİRDE HERYER SİVASLI .... SİVAS SEVDALISI OLANLAR FORMALARIYLA ANTEP CADDELERİNDE , SOKAKLARINDA GEZİYORDUK ANTEPLİLERDEN İYİ TEPKİLER ALIYORDUK STADA GİRDİK BİRANDA HERŞEY DEĞİŞTİ.. BİZ KALE ARKASINDA BİZE AYRILAN YERLERİ TAMAMEN DOLDURMUŞ , SİVASIMIZ DESTEKLİYORDUKKK ANTEP İÇİNDE TEZAHURATLAR YAPIYORDUK.. AMA ONLAR BİZE EL KOL HAREKETİ YAPIP KÜFÜRLER ETTİLER... BİZ YİĞİDOLAR OLARAK YİĞİTLİĞİMİZİ YİNE BOZMADIKK HİÇBİRİMİZ KÜFÜR ETMEDİK... TAKIMIMIZ DESTEKLEDİKK EVET YENİLDİK. AMA YİĞTLİK YAPTIK ...ONLAR GİBİ TERBİYESİZLİK YAPMADIKK... YİNE GİDİYORUZ... YİĞİTLER GİBİ YİĞİTLİK YAPMAYA... VE BU SEFER BU MAÇI ALACAĞIZ...
|
[QUOTE=okan27ank;621398]GEÇEN SENE ANTEPTE BİZE YAPILANLARI UNUTMAYIN...... SİVASIMIZI KARŞILAMAK İÇİN ANTABE GİİTİK ŞEHİRDE HERYER SİVASLI .... SİVAS SEVDALISI OLANLAR FORMALARIYLA ANTEP CADDELERİNDE , SOKAKLARINDA GEZİYORDUK ANTEPLİLERDEN İYİ TEPKİLER ALIYORDUK STADA GİRDİK BİRANDA HERŞEY DEĞİŞTİ.. BİZ KALE ARKASINDA BİZE AYRILAN YERLERİ TAMAMEN DOLDURMUŞ , SİVASIMIZ DESTEKLİYORDUKKK ANTEP İÇİNDE TEZAHURATLAR YAPIYORDUK.. AMA ONLAR BİZE EL KOL HAREKETİ YAPIP KÜFÜRLER ETTİLER... BİZ YİĞİDOLAR OLARAK YİĞİTLİĞİMİZİ YİNE BOZMADIKK HİÇBİRİMİZ KÜFÜR ETMEDİK... TAKIMIMIZ DESTEKLEDİKK EVET YENİLDİK. AMA YİĞTLİK YAPTIK ...ONLAR GİBİ TERBİYESİZLİK YAPMADIKK... YİNE GİDİYORUZ... YİĞİTLER GİBİ YİĞİTLİK YAPMAYA... VE BU SEFER BU MAÇI ALACAĞIZ...[/QUOTE]
orhan abime katılıyorum.. o maçı hayatım ve o kalleş halkı hayatım boyunca unutmayacağım.. ne varsa bizde Sivasımızda var.. boşuna yiğido denilmiyor bize.. |
yolunuz açik olsun reis sinavlardan dolayi gelemiyecem işallah 3 puanla dönersiniz alemin kralı her zaman biziz hep senin leyiz çünkü biz yigido gençligiz
|
Trabzonlunun Kayserilinin diline düştüğünüz için bu Antepi yEnemesseniz artık valla bilemiyorum zorlu maçlarda patades olursunuz futbolcu kardeşler. Biraz kendimize gelin.
YİĞİDO GENÇLİĞE BAŞARILAR. |
gardaşlarım bence bu deplasmanlara iyi günlerimizde olduğu gibi zor günlerimizdede gitmemiz lazım takım altlarda oynuyor diye gelmeyen adam ne sivaslı nede sivassporlu çabalarınızı seferber edin yensekte yenilsekte coşkuyls gidelim coşkuyla gelelim ben samet herkese slmlar bekliyoruz
|
BAK BAŞKANIM ARADI DİYOKİ YAZZZZZZZ ANTEPE GİDİP HESABI KESECEZ YAZ DİYOOOOO YAZDIM AHAA =)
|
arkadaşlar gidiş dönüş fiyat ne kadar gitmek isteyen arkadaşlar var o yüzden soruyorum ?
|
beyler tekrar ben bilgilendiriyorum profili açık olanlar olmayanlara duyursun gidiş dönüş ücreti
sadece 30 tl dir |
SEN MAÇA GİTMİYORMUSUN HARBİ SELİM SANA YAKIŞMAZ ANTEP MAÇINA GİTMEMEKTE...
|
gelin abi nekadar kalabalık olursa okadar başımız dik olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:15. |