![]() |
Cevap: İLK MAÇIMIZI HANGİ TAKIMLA OYNARIZ?
eskişehirle oynarız 1-1 yada 2-2
|
geneli nasil gormek istiyorsa skoru o sekilde belirlemis.sivasspor lehine..cogu buca diyor.super lige yeni cikan takimlardan biri olacakmis gibi geliyor bana da.transferler sekillendikce ligde siralama tahmini yapilabilir saniyorum..
|
Antalya ile sahamızda 2-0 yeneriz
|
[QUOTE=güneşyurdu;634921]bu maçı 2-1 alırız gibime geliyor...[/QUOTE]
Helal olsun valla daha kiminle oynayacagımız bile belli degil ama adam mac skorunu bile biliyor :) tarih tekerrurden ibaretse biz ilk maclarımızı 2. ligde dahil cogu kez kayseriyle oynadık herhelde bu senede oyle olacak... |
[QUOTE=izmirliyigido;634931]Skor Tahmin Yarışmasını bilerek mi oynuyordun? Orada sallama yapmıyormudun gardaş? Burada tahminen bir takım sallayacaksın, sonucu tahmin edeceksin. Bu tür yarışmaların zeka ile bilim ile ilgili bir yanımı oluyor?[/QUOTE]
skor tahminin durum farkli,takimlarin durumunu tahmin etme oranin var,mesela gecen sene bursa nin onceki sene sivasin cogu maclarda favori oldugunu anlamak zor deildi,ama sezon baslamamis her takim kapali kutu ve transferler bile yapilmamis..18 takimin icinde salla tutarsa cok sacma cok,cizgi film cevirmek gibi bise olmus bu anket,, |
[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;634946][B]Yine, laf olsun diye bir konu... Bir sallama yapılması isteniyor :):) Gereksiz konular açılıyor hergün sitede. Haber veya herhangi bir aktivite olmadığından artık ne yapsak arayışına düştü herkes. Kapansa iyi olur bu konu. Sitenin kalitesini düşürüyor bence...[/B][/QUOTE]
arkadasimiza kesinlikle katiliyorum.sitenin kalitesi dusuyor bu gibi gereksiz konularla |
Bu kadar uzatacak ne var? Bu bir anket değil sadece tahmin yarışması. Transferler haricinde, gündemi sıcak tutmak adına yapılmış bir tahmin. Bunun içinde takımların performansını bilmeye gerek yok, sadece şansına tutturabilecek misin ona bakarsın?
Sitemiz bu tür minik heyecanlarla sürekli aktif kalıyor. Bence gayet güzel bir aktivite. Haberler ve yorumlarda olsun ama böyle küçük eğlencelerde güzel oluyor. |
Arkadaşlar, gençler, kardeşler bakın bazan gereksiz şeyleri sizler birbirinize sataşarak laflar atarak yapıyorsunuz bu siteyi laf arenası sanıyorsunuz yapmayın. Arkadaşımız kardeşimiz heyacanı şimdiden yaşatmak için güzel ve neşeli bir soru sormuş saçmaysa, cevaplamayacaksan, oyuna dahil olmayacaksan laf söyleme, hoşuna gitmiyorsa, ilgilenmiyorsan sus ve bu heyacanı yaşamak isteyenlerin sinirleri germe... Altı üstü basit bir tahmin oyunu şimdiye kadar hiç mi bir şeye tahmin yürütmediniz ayıp beyler ayıp...
Benim tahminim de Karabük - 0 SİVASSPOR - 1 (Deplasmanda) SİVASSPOR'a yeni sezonda şimdiden başarılar... |
Valla kimle yaparız bilmem ama ben ilk maçı evimizde buca ile yapmak istiyor vefarklı bir galibiyet almak istiyorum ve maç boyuncada soysuzun birine kayış çekmek istiyorum bu ********in yaptıkları evlat acısı gibi geliyo vallahi :mad:
|
yalan yok atış serbest madem bende derimki trabzonda oynar ve 1 0 kazanırız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |