SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yiğido Suarez'i kaptı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29436)

yigidocengiz 10.06.2010 11:52

Cevap: Yiğido Suarez'i kaptı!

[QUOTE=58mami58;635568]Flash!!Flash!!Flash!!Flash!!Flash!!Flash!!Flash!!
yeni kalecimizi sizlere taktim ediyorum => [url]http://www.ayrunitedfc.co.uk/player_detail.asp?int_player_id=201[/url][/QUOTE]

şok şok şok şok,tırs tırs tırs tırs,üçbuçuk üçbuçuk üçbuçuk,:D:D:Dya güzel kardeşim flahs dediğin transfer bu mu?artık bu adamlar harbiden bize kafayı yedirdi.önceden omotoyossilerden,naumochilerden bahsederdik,şimdi kimlerden bahsediyoruz.

sivaslihakan 10.06.2010 12:12

hani imzalar nerde kaldi hala tik yok bizde elalem süper transferler yapiyor

zaral 10.06.2010 12:15

:mad::mad::mad:abi şuraya bak yaaaa harbiden 2.ligden oyuncu aldık diye sevinir hale geldik transfer dedikodularına baksanıza
bursa riquelme, denis
kayseri chris boyd ( anlaşma olmak üzere diyolar )
gençler ermin zec ( Geldi )
ankaragücü rothen (bonsesrvisi ile )
sivasspor bankasya 1. ligden suarez ( o da doğruysa )
Allah sonumuzu hayır eder inşallah bi kardeşimiz mehmet battalla ilgili örnek vermiş şampiyonlar liginden mi geldi galatasaraya diye bucadan geldi ama daha oynamadı galatasarayda oynar mı oynamaz mı belli değil ve o takımın boşa transfer yapma lüxü ve parası var bizim boşa transfer lüxümüz yok ben bu gelen arkadaşı daha önce duydum ama izlemedim gelmesine karşıda değilim nasıl olsa kontenjan sıkıntımız yok ama en azından ne olduğu belli bir iki gerçek bizi yukarıya taşıyacak adını sanını duyduğumuz adam alsaydıkta ondan sonra gelseydi ve ben son yıllarda bankasyadan transfer edilipte düzgün bir takımda oynayan çok fazla kimse hatırlamıyorum hemde kritik transfer olarak yoksa bizde sezeri cihanı ksk dan aldık ama o zaman böyle kritik durumda değildik ve önemli transfer diye büyük beklenti içinde değildik bu isimlerden ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GARDAŞLAR :mad::mad::mad:[FONT="Arial Narrow"][B][/B][/FONT]

cılgınsivas58 10.06.2010 12:34

imzalar atılmadan inanmam haberin kaynağı fanatikse yalandır maalesef

58mami58 10.06.2010 12:41

[QUOTE=yigidocengiz;635594]şok şok şok şok,tırs tırs tırs tırs,üçbuçuk üçbuçuk üçbuçuk,:D:D:Dya güzel kardeşim flahs dediğin transfer bu mu?artık bu adamlar harbiden bize kafayı yedirdi.önceden omotoyossilerden,naumochilerden bahsederdik,şimdi kimlerden bahsediyoruz.[/QUOTE]

kardeş bana niye kızıyosun. Transfer komitesi olmayan bi takımdan ne bekliyon. Bana yetki versinler ne adamlar alırım....:):):):):):):):)

A.Turan Korkmaz 10.06.2010 12:43

Forumda iki haftadır okuyanlar hatırlar bu oyuncunun alınması gerektiğini yazıyordum. Doğru ise güzel haber. Yalnız bence aynı takımdan Oliveirayı da almalıyız. İkisi birlikte başarılı oldular,birbirlerini tamamlıyorlar.Uyum sorunu da olmaz. Suarezi tanıyalım biraz. Kaynak: anadoludanfutbol.blogspot.com/

Hakan Şükür tipi golcü

Ricardo Pedriel Suarez / Giresunspor

Ricardo Pedriel Suarez, Bolivya milli takımında da zaman zaman forma giyen ve Brezilya ile yaptıkları bir milli maçta, Elano'ya, Lucio'ya ve bilumum dünya starına karşı gol atma görevi üstlenmiş bir isim. Sezon başında Rumen liginin en güçlü takımlarından Staua Bükreş'ten transfer edilen Pedriel, liglerimizde emsaline pek de rastlanmayacak özelliklere sahip bir santrfor. Uzun boylu ve ince bir oyuncu gibi gözükmeseine rağmen, 1. Lig'in 35'lik tecrübeli santrforlarına dahi ikili mücadelelerde kramponunu ters giydiren Pedriel'in en büyük özelliği hücum presi ve pergel gibi kullanabildiği bacakları sayesinde ileride top tutabilme özelliği. Pedriel ile ilgili görüşlerini Goal.com için paylaşan Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş oyuncusunu, "Pedriel, gerçekten her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği bir santrfor, kendisini ben Hakan Şükür'e çok benzetiyorum. Çok çalışkan, takım oyunu oynayan ve çok faydalı bir isim" diyerek övdü. Bu sezon oynadığı 27 maçta 12 gol atan Pedriel de performansıyla TSL'ye göz kırpan bir isim.
Yönetim takım arkadaşı Oliveirayı da alırsa süper olur.

A.Turan Korkmaz 10.06.2010 12:51

Adanasporda oynayan Mbilla Etame de bitirici olarak Suarezin yanına alınabilir. Hem Kamerunlu,Fransızca konuşur,kamananla da anlaşır.
Suarez ve Mehmet Yıldızın çıkaracağı topları gol yapar. Plase Fabiano Oliveira.

58mami58 10.06.2010 13:10

evet arkadşlar bizim yönetim yine yapacağını yaptı.

58mami58 10.06.2010 13:11

demek ki bi adam bile alamadılar...:):):):)

85200258 10.06.2010 13:19

Millet fm den mi yazıyo ne :) benimde işte yeni kaleci adayım sivasspor için fm de gelecegin Petr Cech'i diyorlar ben kefilim.. adam manyak :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07.