SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bizi isteyen gelsin (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29477)

ready 19.06.2010 13:25

Cevap: Bizi isteyen gelsin

[B]bana öyle geliyor ki yönetim yaptıkları işlerle bugünü kurtarmak millet futbolcu avına çıkmış işe yarar adamları kapıyor bizimkiler halen futbolcu arıyoruz diye palavra atıyorlar bu kafayla bu yanlış transfer politikasıyla orta sıralarda kendimizi bulursak şükredelim yoksa bu sene başarı falan beklemesin kimse[/B]

A.Turan Korkmaz 19.06.2010 19:21

Kaleye ve defansa birer oyuncu ile transferi kapatacaksak şu soruları sorarım:
-Sol açıkta kim oynayacak?
Erman Guzu mu, Faruk mu,Ferhat mı? Üçü de başka takımlarda süper oynayabilirler ama Sivassporumuzda o mevkiyi dolduramadılar. Ertuğral zmanında hepsi denendi,olmadı. Bir kez daha tek tek ben deneyecem derseniz, burası deneme tahtanız değil deriz size. Tekerleği yeniden keşfetmenin alemi yok. Sol açığa hem Hayrettinle anlaşacak,hem rakibi çıkartmayacak,hem de çıkıp ortalar ve şutlar atacak bir kanat adamı istiyoruz. İddia ediyorum , Bankasyanın bile her takımında en az bir sol açık görev adamı vardır. Bizde yok.
- Sağ açıkta kim oynayacak? Musayı gönderdiniz. Ne olacak? Mehmet Nas libero -önlibero oynamalıdır ve İbrahim Dağaşanın yerinde oynaalıdır. Sağ açıkta oyuncunuz yok. Yine her takımda sağda sıfıra kadar inecek, sağ kanadı mükemmel kullanacak bir oyuncu vadır, olmalıdır. Bizde var mı?
-İleri uçtan İ.Şahini gönderiyorsunuz. Peki, Mehmet Yıldız ( Allah Korusun),sakatlansa ne yapacaksınız? Pedriel iyidir,ama uyumu zaman alır. Kamanan tek başına birşey yapamaz.
Demekki sola,sağa ve ileri uca birer oyuncu alacaksınız. Kaleye ve defansa da . İki değil, beş olacak. Rakamları şaşırmayalım.

mnt3 20.06.2010 02:52

Gazeteci arkadaşımız Mesut Hocamıza Diaallo'nunn , Mbemba'NIN,zİTA'NIN DURUMLARINI SORSA İYİ OLURDU.bence yapılmış olan 3 tarnsfer iyi oyuncular ama 1 kalecei ve 1 stoper yeterli olmaz diyorum ama diallo ve mbemba kalacaksa yeterli olabilir

sawyer5892 20.06.2010 10:19

buca lekoyu alıyo eskişehir ziani yi istiyo antalyanın ligde yaptığı trransferler belli ligde su an konya karabük hariç en kötü takım bizde düsmeye en yakın adaylardan biriyiz sadece defansa ve kaleciyle olacak iş değil orta saha ve forvetin de güçlendirilmesi lazım yoksa düşmeye aday takımlardan biriyiz. .

ready 20.06.2010 10:38

[B]bizi isteyen gelsin demekle gelinmiyor sen koşacaksın didineceksin transfer edeceksin parayı sayacaksın adam gelsin [/B]

58Sivaslilar 20.06.2010 12:27

Akilli olmak lagzim gecmisten ders cikarmak lagzim rest cekmekle biryer varilmaz takimda fazla bir degisiklik görülmüyor sonu hayir ola :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :confused: :confused: :confused:

58Sivaslilar 20.06.2010 13:05

size bir fikra ve ders cikarin SAYIN YÖNETICILER cocugun birisi yiklmak üzre olan bir duvarin dibinde oyun oynar duvardan bir tas düser cocugu yaralar :mad: :mad: ve oarada amcasi görür cocugu kurtarir cocuk bir kac gün sonra iyilesir olanlari unutur gine gider yikilmak üzre olan duvarin dibinde oyuna dalar oarada amcasi cocugu görür ve DERKI OGLUM DAHA YENI ÖLÜMDEN DÖNDÜN AKLIN BASINA GELMEDIMI USUKMADINMI OGUL :confused: :confused: :confused: :rolleyes:

58Sivaslilar 20.06.2010 13:18

sivas spora oyuncu gerek sivassporu uzman kadro gerek sivas spora yigidoyu yigido yapacak yigit fitbolu bilen oynayan gerek zaman varken tetbir gerek yoksa sayin bakkal degil kimse sivas sporu kurtaramaz gidenler gibi oda gider sivassporunda isi biter AAAAAAAAAAKILLI OLMAK GEREK :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused:

A.Turan Korkmaz 20.06.2010 14:02

[QUOTE=mnt3;636864]Gazeteci arkadaşımız Mesut Hocamıza Diaallo'nunn , Mbemba'NIN,zİTA'NIN DURUMLARINI SORSA İYİ OLURDU.bence yapılmış olan 3 tarnsfer iyi oyuncular ama 1 kalecei ve 1 stoper yeterli olmaz diyorum ama diallo ve mbemba kalacaksa yeterli olabilir[/QUOTE]

Diallo sol açıkta, Mbemba sağ açıkta, Zita da ileri uçta oynar, süper olur!!!!!!!!!!!!

fatihcan58 20.06.2010 14:34

cezayir milli takımın kalecisi alınsın

cezayir milli takımın ingiltereyle oynadığı maçı izledim kalecileri M'Bohli, inanın çok hoşuma gitti topu oyuna sokuşları yakın mesafeden kkurtarışları blokanları iyi yer tutması açıyı kapatması çok iyi bizede çok fayda sağlar cezayir milli takkımından ucuza alınacak bir çok futbolcu var takip edilmesinde yarar var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:40.