SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ricardo Pedriel Suarez (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29547)

yigido nuri 23.08.2010 17:05

Cevap: Ricardo Pedriel Suarez

ne zaman oynar oda merak konusu

Mamadou Diallo 23.08.2010 17:58

[QUOTE=Thai;638293]Kiralık alınmış Steau Bükreş tan..............
Pişsin diye kiralık veriyorlar demek ki....[/QUOTE]

hayır!!! satılık

ilteriş58 24.08.2010 01:06

[QUOTE=legant;646672]FUTBOLCUYA AYLIK ÖDEME YAPAN Bİ ÜÇÜNCÜ LİG AMATÖR TAKIMLARI KALDI BİDE SİVASSPOR:mad: YÖNETİM DEGİSENE KADAR SİVASSPORUN NE Bİ MACINA GİDERİM ARTIK NEDE DESTEKLERİM ALAMADILAR Bİ SABALALAYI:mad:[/QUOTE]

bu mu taraftarlık

eyuphulagu 24.08.2010 01:31

Sivasspor hala İbarhim Şahin'den medet umuyorsa vay halimize..İbrahiç çıt kırıldım bir oyuncu..Suarez ibrahim'den daha güçlü ve kafa toplarına da daha iyi çıkan bir oyuncu...Boyu yazıldığı gibi 1.86 değil;1.88 arkadaşlar...Hakan Şükür tipinde bir oyuncu...Bazıları uzun bacaklarıyla Saffet Sancaklı'ya da benzetiliyor...Hepimiz geçen yıl Giresun maçında Suarez'i ve bize attığı 2 golü hayranlıkla izlemiştik..Bu oyuncu heçen yıl ligde 8 kupada 4 gol atmış;fazla maçta oynamamasına rağmen..Zaten 2. yarı kiralık olarak oynamıştı Giresun'da..Eloğlu Messi'yi Kırkiç'i ,Dos Santos'u,Carlos Vela'yı 18 yaşında gözünü kırpmadan oynatıyor,biz hala Bolivya milli takımıyla Brezilya,Arjantin maçlarında oynatılan 23 yaşına gelmiş bir oyuncuyu tecrübesiz diye oynatmayı düşünmüyoruz,bu oyuncuyu 2 maçtır ilk 18 e bile almıyoruz,turşusunu kuracağız herhalde....Takımda kim formdaysa o oynamalı;SİVASSPOR FORMASI KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR...

bulutbey27 24.08.2010 01:37

neden oynamıyor d-suarez ben anlam veremedim

HALIL 28.08.2010 01:26

ya bu oyuncu niye oynatilmadi sivassporda su anki en buyuk merak konusu steua bukres te oynamis oyuncu kendisini nasil 2. ligde buldu birden giresunda allah allah form dusuklugunden mi yoksa ama bize 3 gol atmisti hatirladigim kadariyla insallah bizdede oyle oynar gol atar

tekdoktirin 28.08.2010 01:32

YA ANLADIM KADAR GALİ BA GİREMİYOR KADROYA MEHMET İBRAHİM ŞAHİN KOLAY OLMUYOR BUNLARI KESMEK

Caner POLAT 28.08.2010 09:37

[B][COLOR="Green"]Hazır değildir byk ihtimâl , mehmet yıldız yeter bize. [/COLOR][/B]

sebasteia 28.08.2010 09:40

[QUOTE=eyuphulagu;646824]Sivasspor hala İbarhim Şahin'den medet umuyorsa vay halimize..İbrahiç çıt kırıldım bir oyuncu..Suarez ibrahim'den daha güçlü ve kafa toplarına da daha iyi çıkan bir oyuncu...Boyu yazıldığı gibi 1.86 değil;1.88 arkadaşlar...Hakan Şükür tipinde bir oyuncu...Bazıları uzun bacaklarıyla Saffet Sancaklı'ya da benzetiliyor...Hepimiz geçen yıl Giresun maçında Suarez'i ve bize attığı 2 golü hayranlıkla izlemiştik..Bu oyuncu heçen yıl ligde 8 kupada 4 gol atmış;fazla maçta oynamamasına rağmen..Zaten 2. yarı kiralık olarak oynamıştı Giresun'da..Eloğlu Messi'yi Kırkiç'i ,Dos Santos'u,Carlos Vela'yı 18 yaşında gözünü kırpmadan oynatıyor,biz hala Bolivya milli takımıyla Brezilya,Arjantin maçlarında oynatılan 23 yaşına gelmiş bir oyuncuyu tecrübesiz diye oynatmayı düşünmüyoruz,bu oyuncuyu 2 maçtır ilk 18 e bile almıyoruz,turşusunu kuracağız herhalde....Takımda kim formdaysa o oynamalı;SİVASSPOR FORMASI KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR...[/QUOTE]

aynen öyle, millet gençleri 17-18 yaşında oynatmaya başlıyor, biz 23 yaşındaki adama tecrübesiz muamelesi yapıyoruz. biz bu adamı takıma ne zaman ısındırıp ne zaman verim alacağız? sezon başında bonservisini almaya çalışırken bir taraflarımızı yırttık, şimdi niye oynatmıyoruz?

ozbss07 29.08.2010 14:32

Suarez kesinlikle mehmetle oynatılmalı .. neden oynatılmadığını bilen varmı ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03.