![]() |
Cevap: Kampın gözdesi ; Erman
erman hakkında şu ana kadar gelen haberler hep iyi yönde, haydi erman bu sene süper ligin konuşulan adamı da sen ol......
|
İDDA EDİYORUM BU ERMAN BU ÜLKENİN MESSİSİ AMA OLMADI GEÇEN YIL TAKIM KÖTÜYDÜ BAKALIM NE OLACAK BU YIL İŞALLAH OLUR
|
[QUOTE=SEVDAMSIN58;640823]SENDEN HICBIRSEY OLMAZ ERMAN BOSUNA YIGIDOLARI KANDIRMA CEK GIT DE ADINI BILE DUYMAYALIM BIR INSAN ANCAK BUKADAR YAPISIR JAPON YAPISTIRICISI GIBISIN KARDESIM YAPISTIN SIVASSPOR A BURAKMIYORSUN HERKES BIKTI SENDEN[/QUOTE]
allahim yarabbim, sen ne bicim bir taraftarsin ne bicim sivassporlusun sen, tüm mesajlarini okudum, herkes hakkinda negativ konusuyorsun, senin ne sivasli olduguna nede bu takimi destekledigine inanmiyorum, sadece kötülemeyi beceriyorsun, böyle karakterler bize lazim degil, siteyi kirletiyorsun sadece!!!! |
tum+sylla yı kaybetmemıze degecek kadar katkı saglamadı gecen sene:)daha borcu var bızlere,yenı sezonda umarım hakkını verır formanın..
|
balili ve sylla geri alsak cok şey düzelir bence
|
bu sene gecen seneki yanlis olarak düsündügümüz takasin ne kadar iyi bisey oldugunu görecegiz.
|
Erman cok iyi bir oyuncu ama geldiginde takima hic alisamadi.
Eeeeee artik bu sezonda Messimiz olur [IMG]http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/ermank%C4%B1l%C4%B1c.jpg[/IMG] |
HANNAC PILAVI GIBI ISITIP ISITIP ONUMUZE SURMEYIN SU ERMANI GORDUK ONUN TUM MARIFETLERINI GECEN SEZON BIR AN ONCE UZAKLASMASI ICIN DUACIYIZ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39. |