SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS Biletleri Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29758)

adres58 10.08.2010 20:04

Cevap: GS Biletleri Satışa Çıktı

[B]Ben aslında Misafir takımın fiyatlarını eşit tutmak yerine biraz da olsa fazla satılması taraftarıyım. Nihayetin de kaç sezondur bu uygulamayla maçlarımızı deplasman seyircilerine sunuyoruz. Ama karşılığını göremiyoruz maalesef. Aradaki farkın bu kadar uçurumlarla ifade edilmesi de bizim açımızdan biraz üzüntü verici. Gelir seviyemiz o kadarmı düşük. Yada o kadar nüfusumuza karşı bu kadar azmı taraftarımız var. Yazık oluyor bu takıma. Trabzonun merkez nüfusu 200 bizim ise 300 küsür ama 20 bini demekki bu tabloda zor dolduruyoruz. 4 takımla oynadığımızın haricinde tribünler dolmuyor. Sonrada stadımızın (Proje aşamasındaki) kapasitesini tartışıyoruz. Biraz daha çok simit satmalıyız. Daha çok su limonata satmalıyız stada da 3-5 lira zam yapıp şu takımın gelirlerini artırmalıyız.[/B]

DaNGeR0uS 10.08.2010 21:00

Kombinem oldugu için problem yok ;)

sebasteia 10.08.2010 21:18

[QUOTE=Samsunspor55;642839][I][B]VIP tribününün 30, maraton tribününün 25, kale arkası tribününün 10, misafir takım tribününü biletlerinin de 10 liradan satıldığı açıklandı.[/B][/I]

İstanbul takımlarının maçlarında yani gs , bjk, fb maçlarında bilet fiyatları genelde böylemi olur? Eğer böyle ise bilet fiyatları çok makul. Bu sezon günü birlik Sivasın istanbul takımlarına karşı olan bir maçına gelmek istiyorum.[/QUOTE]

bu bizim en pahalı tarife! :) anlayacağın beleş sayılır ama sivas'takilere yine de yaranamıyor kulüp.

Elbeyliliyiz 10.08.2010 21:32

Galatasaraya karsi boynumuz egilmesinde. Insallah galibiyet en kötü ihtimal berabere güle güle rjkaard hollandaya

MaXiMuM 10.08.2010 21:42

[QUOTE=Rallim58;642753][B]Sezonun ilk karşılaşmasında tribünlerin tamamen "taraftarlarca" doldurulmasını ümit ediyoruz.

İnşaallah doldurulur, gerekli tezahürat desteği de sağlanır.[/B][/QUOTE]

90 dk bağırmazsan görürsün ama sen :D

MeXeS58 11.08.2010 01:24

[B] inşallah biletlerin hepsı tukenırde taraftarımızıda arkamıza alarak ıyı bır başlangıç yaparız[/B]

ayna26 11.08.2010 12:12

biletler dün satışa çıktı, şu an satış devam ediyor,az önce 15-20 dakika önce bilet aldım, hiç sıra yoktu.bayağıda bilet vardı gişede.ben diyorum stad ful çekmez, millet iftarını nerede nasıl açacak.stad içine içecek sokturmuyorlar, stad içindeki ürünleri pahalı pahalı almaya mecbur ediyorlar insanları.Şimdi soruyorum size oruçlu olan bir insan fedakarlık yaparak stada gelmiş maç seyretmeye, bu insan orucunu açacak nerede stadda nasıl açacak?işte orası meçhul çünki,içmek için su bulamayacak bulsa da alamıyacak.iş sadece su ile bitmiyor tabi.benim önerim şu, maçta hiç olmazsa oruç tutan insanlarımıza iftarlarını yapma imkanlarında her türlü kolaylıklar sağlansın, bu iş de yönetime düşüyor..

V1CT0RY 11.08.2010 12:15

[B][CENTER]Maç Günü Sivasspor Yönetimi Bütün Taraflarlarımıza İftar Kumanyası Dağıtacak....

Bu Jestten Dolayı Yönetime Teşekkürler[/CENTER][/B]

subasi29 11.08.2010 12:19

[QUOTE=ayna26;642944]biletler dün satışa çıktı, şu an satış devam ediyor,az önce 15-20 dakika önce bilet aldım, hiç sıra yoktu.bayağıda bilet vardı gişede.ben diyorum stad ful çekmez, millet iftarını nerede nasıl açacak.stad içine içecek sokturmuyorlar, stad içindeki ürünleri pahalı pahalı almaya mecbur ediyorlar insanları.Şimdi soruyorum size oruçlu olan bir insan fedakarlık yaparak stada gelmiş maç seyretmeye, bu insan orucunu açacak nerede stadda nasıl açacak?işte orası meçhul çünki,içmek için su bulamayacak bulsa da alamıyacak.iş sadece su ile bitmiyor tabi.benim önerim şu, maçta hiç olmazsa oruç tutan insanlarımıza iftarlarını yapma imkanlarında her türlü kolaylıklar sağlansın, bu iş de yönetime düşüyor..[/QUOTE]

[B]birincisi yonetim iftarlik dagitacakmis..bilete gelince maraton b ile c kombine oldugu icin yok dedi.diger yerleden sadece kale arkalari halen satisa sunulmakta ...bence ramazanda olsa bu mac ta full cekecek..[/B]

şarkışla 58 11.08.2010 15:34

Konuk taraftara pahalı olması daha iyi olur.Özellikle büyük naçlarda.Hem içimizdeki hainlerede iyi olur.Hainliğin bedeli 10 tl mi olmalı.:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:42.