![]() |
Cevap: Trabzon Mac-Kadrosu Nasil Olmali?
bence en ideal kadromuz bu olmalı
--------------------ramoviç---------------- ------apo--------ivanov---------sedat-------------ferhat ----------------mehmetnas----------kadirbekmezci -----zita------------ceyhun----------------------erman ------------------mehmetyıldız bu kadro puan alır trabzonda |
------------ RAMOVIC ----------
A.Dereli - Ivanovs - Sedat B - Ferhat ----- Kadir(Pedriel) ------- Saidou ---- Zita* --------------------Cihan ---------Ceyhun------------- ---------Mehmet------------- İlk Olarak Atacklarda Gereçkten Önemli İsimlerimiz Ceyhun ve Mehmet Oyuna Denge Koyabilir Unutmayalımki Rakip Güçlü Bir Rakip Savunmaya Burada Çok İş Düşüyor... Bazı Arkdaşlar Ferhatın yerine Muratı İstiyorlar ... Arkadaşlar Muradın Görev Yeri Orası Değil Ferhatda Genç Bir İsim Kendini Geliştirecekdir Ve Bu Maç Onun İçin Çok Önemli İkinci Yarı Orta Sahadan Kadirin Yerine girecek Pedrielle 4-3-1-2 ye Dönüp Hava Toplarıyla Gol Bulmalıyız ... Unutmayın Onur Milli Takımdada Topa Çıkarak Kafa Golleri Yiyor... Hava Toplarında Zayıp Kendisi... Eğer Bizim Ceyhun Trabzon Savunmasını Bozarsa Onlar Bize Forvette Hiçbirşey Yapamazlar... Teşekkürler |
ya anlamagığım bir şey var neden mehmet yıldız da ısrarcısınız taraftar sahada sac baş yolsun kadroda mehmet yıldız yazsın ben anlamıyorum tamam oynasın ama ikinci yarıda oynasın duruma göre diyorum ben hayrettinin olmaması bizim için gerçekten kötü en azından murat onun yerine oynayabilir ferhat değil ama mutlak gol yemeden ilk golü bizim atmamız gereken bir maç çünkü bu sene trabzon kadrosu gerçekten çok iyi bizi çok zorlayacak gol için yüklenecek
|
ayrıca en çok isteğim trabzonu yenmek insallah trabzonu yeneriz
|
RAMOVIC
A.Dereli*Ivanovs* Sedat B *Murat ----- Mehmet NAS*Saidou-------- Zita-----------*-----------Erman -------------Ceyhun------------ -------------R.Pedriel----------- Bu kadroyla 1 değil 3 puanı alırız. |
TRABZON -SİVAS MAÇI ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇECEK,SİVASSPOR BU MAÇA ORTASAHAYI KALABALIK TUTUP PRES YAPACAK BİR KADRO SÜRMELİ.TRABZON SPOR ŞUANDA ÇOK FORMDA YILDIZLARI ÇOK, HERAN OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRLER,SOL KANADA ÖNLEM ALINMASI LAZIM
FERHATIN YERİNE MURAT SÖZGELMEZ OYNATILABİLİR,YADA DENNİSİN YERİNE DİALLOYU KOYUP SOL BEK OLARAK DENNİS OYNAYABİLİR, ORTA SAHAYADA SERT MÜCADELE EDEN KEİTA DA ALINABİLİR.BENİM KADROM SÖYLE RAMOVİÇ ABDURRAHMAN DİALLO SEDAT DENNİS MEHMET NAS KEİTA KADİR CİHAN ( SAİDO)(ZİTA) CEYHUN MEHMET YILDIZ (SUAREZ) |
-----------RAMOVIC ----------
A.Dereli - Ivanovs* - diallo - Hayro ----- keita ------- Saidou ---- Zita -------------------- Erman(cihan) ---------Ceyhun------------- --------- R.Pedriel-- |
RAMOVIC ----------
A.Dereli - Ivanovs* - Sedat B - Hayro ----- Kadir ------- cihan ---- Zita* -------------------- Erman ---------Ceyhun------------- ---------Mehmet |
takıma moral için 3 puan lazım 3 puan için şu kadro lazım ilk yarı
ramoviç apo sedat ivanovs murat kadir keita zita cihan ceyhun mehmet yıldız ilk yarıda gol atamayız vede gol yememeliyiz ikinci yarıya keitayı yada kadiri çıkarmalı yerine pedrieli almalıyız ceyhun da yorulacağı için daha dinamik olan mehmet nası alırsak ikinciyarı pedriel ve mehmet gollerimizi atar bu değişiklikler son 30 dakikada yapılmalı vede zita çıkmamalı vede erman oyuna girmemeli çok dirençsiz berbat defansa sıfır yardımı dokunan bir erman var vede oynatılmamamlı;) |
[QUOTE=otceken58;650972]ya anlamagığım bir şey var neden mehmet yıldız da ısrarcısınız taraftar sahada sac baş yolsun kadroda mehmet yıldız yazsın ben anlamıyorum tamam oynasın ama ikinci yarıda oynasın duruma göre diyorum ben hayrettinin olmaması bizim için gerçekten kötü en azından murat onun yerine oynayabilir ferhat değil ama mutlak gol yemeden ilk golü bizim atmamız gereken bir maç çünkü bu sene trabzon kadrosu gerçekten çok iyi bizi çok zorlayacak gol için yüklenecek[/QUOTE]
Kardeşim Murat İyi Hoşda Bölgesi Ora Değil Zorluk Çeker Hem Ferhata Fırsat Vermeden Nasıl Performans Bekliyorsun... Mehmet Konusunda İse O Olmayınca Mücadeleci Olamıyoruz... Trabzon Karşısınıda Ona İhtiyacımız var Defansı Yıpratmak İçin... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:44. |