![]() |
Cevap: Bakkal: Gittikçe sıkıntılı bir dönem olmaya
ARKADAŞLAR BEN HOCA KONUSUNDA HERKESİ SÜKÜNETE DAVET EDİYORUM BUNUNYÖNETİMİ VAR İSTERSE GİDER AMA AYIP SINIRLI OLALIM
|
[FONT="Comic Sans MS"]Soruyorum Hocayaa : SıkıntıLı Dönemden Cıktıkmı biz ???? sıkıntılı olmaya baslıyo dioo ?[/FONT]
|
HOCAM SİZİ ÇOK SEVİYORUM YALVARIRIM BİZİ ÜZMEYİN.
|
HOCAMIZA AĞIR SÖZLER SÖYLEYEN KİŞİLERİ KINIYORUM...
|
arkadaşlar kusura bakmayında hepiniz burda mesut istifa mesut istifa diye yazıyorsunuz ama ben maçtan çıktım ve koşarak protokolün oraya gittim sesimi duyursam duyursam orda duyururum diye ama bir Allah ın kulu yoktu bende tek başıma bağırdım güvenlikçilerle polisle papaz oldum yani deyeceğim iş orada bağırmakta.bu takım bu yüzden sahipsiz anlayana...
|
HOCAM SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM BU BİZİM SİVASSPOR TARAFTARI BÜLENT UYGUNA KÜFRETTİ ALLAHIN SOPASI YOKKİ SEN ADAM GİBİ ADAMSIN VE TAKIMDA KALMALISIN BAŞARI GELECEK
|
arkadaslar sizin öfkenizi anliyorum
ama bizim takimiz birtürlü su sansizligi atlatamiyor. Ben buna nasip kismet derim. baska bir hoca bunlari duymus olsaydi coktan istifa etmisti gercekten eger mesut hoca olmasaydi biz bugün banka asyada oynuyorduk bana göre takimin defans oyuncusu cok sayif onun icinde cok basit goller yiyiyoruz. Bülent beyin yüzünden mesut hocamizi kirmamak lazim... |
Bazılarını kandırabilirsin Mesut Bey ama işi bilenleri alsa !
Geçen sene Diyarbakır ve Denizlinin hediyesi ile ligde kaldığımızı SEN DE BİLİYORSUN ! GS'yı o dönem herkesin yendiğini SEN DE BİLİYORSUN ! Kurdugun ve oynattığın takımın böyle kalırsa düşeceğini SEN DE BİLİYORSUN ! Vee son olarak ; 16 maçta 1 galibiyet alan her hocanın İSTİFA ETMESİ gerektiğini SEN DE BİLİYORSUN ! |
artık git yeter haddini astin git artık adabımı bozmadan git
|
hoca butun kotu ilkleri senle yasiyoruz en cok golu senle yedik kayseriye deplasmanda ilkkez yenildik birde besiktasa ilkkez inonude yenilmeyelim ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39. |