![]() |
Cevap: YÖNETİMDEN NE BEKLİYORUZ?????
[I][B]Devre arasına kadar artık bu kadroyla ne kadar puan alabilirsek kar deyip, devre arasında Rıza hocanın vereceği listenin hepsinin yerine getirilmesi yönetimin yapacağı en önemli iş. Artık paraya kıymanın zamanı başkan. Rıza Hocanın istediği bütün transferlerinin eksiksiz alınması şart başkan. Artık korkulu rüya görmekten bıktık. Memleketimizin her şeyi bu takım. Bunu da çok görme hemşerilerine...[/B][/I]
|
Öncelikle Riza hoca hosgeldin diyorum. Bence Bülent Uygun'dan sonra gelecek en iyi isim diye düsünüyorum. Geçte olsa oldu.
Benim Mecnun baskandan açikçasi bekledigim, Riza hoca'ya her teknik direktöre verdigi gibi genis yetki vermesi futbolcular hakknda. Fikret Ünsal'dan en geç sene sonunda kurtulmali, bizide ondan kurtarmali. Ayrica yönetimde temizlik yapmali. Kimler var bilmiyorum ama gereksiz ve faydasiz insanlari çikarip, Mecnun baskanin yükünü hafifletecek ve Sivasspor'u basariyla yönetecek idareciler alinmali. Alt yapiya kesinlikle önem verilmeli. Hatta bence Rahman ve Harun birde Riza hocaya izletilmeli. Mesut hoca ise yaramazlar dedi ama ben inanmiyorum. Bizi en iyi yönetecek insanlar bizim insanimizdir, Sivas'in için yüregi atanlardir. Riza hocam Allah senin, Mecnun baskanin ve Sivasspor'un yardimcisi olsun, yüzlerimizi güldürsün. |
[B]sivassporda hem takımda hemde yönetimde bişeylerin degişmesi lazımbasın sözcüsünden yönetim kuruluna varana kadar köklü degişiklikler yapmak şart oldu[/B]
|
Valla bence hayırlısı oldu.Tabi genede yeni gelecek hoca aldıgı enkazla ne yapabilir bide buna bakmak lazım.ALLAH'tan rakiplerimizde puan kaybediyorda ara açılmıyor.
|
yönetimden ne mi istiyorum işe yaramayan, kulübün çevresindeki tilkileri gönderip adam gibi takım kurmasını istiyorum
|
canlarının sağlığı........
|
Futbol Analize katılan Mehmet Oflazı kınıyorum. Bir taraftar olarak artık yönetimden hiç birsey beklemiyorum.
|
[B][I]Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.[/I][/B]
|
[QUOTE=MaXiMuM;823583][B][I]Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.[/I][/B][/QUOTE]
Soyismi de aslinda kendi tarzini anlatiyor. OFLAZ - Offfffffffffff laaaaaa z. |
[B][QUOTE=MaXiMuM;823583][B][I]Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.[/I][/B][/QUOTE]
ne bekliyordun ki abi? Mecnun başkanın çeyreği kadar çalışssalar zaten gönül rahatlığıyla herşeyi açıklarlar ve geçiştirmeye çalışmazlardı..İşine gelmedğinde ve sıkıştığında bir de kalkıp soruyu soran taraftarı tersliyor![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:04. |