SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Köşe Yazarları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Size yazıklar olsun! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30619)

shang 16.11.2010 10:33

Cevap: Size yazıklar olsun!

bir takım bir futbolcu ancak bu kadar beceriksiz olur nitekimde atamayana atarlar tarzı bi şey oldu o kadar rahat 5 6 pozisyondan birini bile atamazsan kalende golü görürsün

fatih585858 16.11.2010 14:07

Sayın Abdullah Yiğit tamam futbolculara yazıklar olsunda, onları transfer eden yönetime niye eleştiri yok .

migroArmis 16.11.2010 22:32

[QUOTE=Örükcülü;668560]Ben hiçbirine katılmıyorum. Futbolcular RUHSUZ falan değiller. YÖNETİM takımı gözden çıkartmış, futbolcuları da o yönde empoze etmiş, oynamamaları için tehdit edilmişler, futbolcular da oynamıyor. Aksi olsa biri oynamaz, ikisi oynamaz, üçü oynamaz, beşi oynamaz.. Yav gardaş bir takımda oynayacak 3 tane de mi futbolcu olmaz. Hepsi birden mi formdan düşer, hepsi birden mi moralsiz olur?

Yok arkadaş bende inanıyorum artık bazı arkadaşların dediği gibi BU TAKIMI, BU YÖNETİM DÜŞÜRÜYOR ... Başka bir açıklaması yok, olan bu şehire ve Sivaslılara oluyor.[/QUOTE]

Sivassporun form düsüklüğü hakındaki yorumuna değil ben..burada katılmayan yoktur..tabir-i caizsse sağır sultan bile duydu..anlamadığım bir sey varki cewaplandırırsan sewinirim..sorum sudur..
Mantık çerçewesi içerisinde bir futbol takımının baskanı ve yönetimi o ülkenin süperliginde oynayan kendi sehrinin takımını neden düsürmeye oynatsın veya senin tabirinle neden futbolcuları tehdit etsin..
Bunu yaptığı taktirde o baskan ve yönetimin maddi manewi ne kazancı olabilir(eğer bunu kasıtlı yapıyorsa bir çıkarı olmalıdır)
yaptığın yorumdan anlayamadığım kısım budur simdiden tesekkürler........

tekdoktirin 17.11.2010 10:28

BUN LARADEİL YÖNETİME YAZIKLAR OLSUN BAS ULAN CEZAYI YÜZER MİLYAR BAK NE OLUYOR ******** LER NASIL OYNUYOR DOK KARIN LARI ÖDENİ YOR PEŞİN PEŞİN PARALARI DENSİZLERİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,LER

yiğidoerkan58 17.11.2010 10:30

bayramı bu taraftara zehir ettiniz.size söylenecek söz bile bulamıyorum
allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yakında bu taraftarıda mum yakıp ararsınız

eroldeger 17.11.2010 11:32

öyleçok yanlışlarvarki hangisini yazayım yazsamda ilglenen mi var 3 yıldır buradan gerek başka yerlerden yazıyorum ama hikkimseyiuyandıramadım genede son kez yazıyorum oytılmayacakları erman 1.akın .2. m.nas.3 her iki sedatları ziya erdalları bunları oynatmıyacan ivanos la dialoyu bunlarındevamlı oynatacan enazın dan bera berlik alırsın senlerdir bizsöylüyor biz dinliyoruz

ozcnalm 17.11.2010 14:17

BUNLARIN HEPSİ RUHSUZ. PAF TAKIMI ÇIKARTSALAR DAHA İYİ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:16.