![]() |
Cevap: Gençlerbirliği 1-1 Sivasspor
maçın adamı suarez uğur ziya idi
en kötüsü mehmet erman rıza hoca sana güveniyoruz haftaya 3 puan alacağız işallah |
daha iyi günler bekliyor buna inanıyorum :)
|
[QUOTE=mühendisburak58;671046]genel görüşüm çok güzel oynadık çok rahat kazanabiliceğimiz maçı berabere bitirdik.sebebi erman kılıçtır.bütün atakalrı bitirdi.defanstada uğur kavuk adamklara resmen asist yaptırıyor.bu ikisinden acilen kurutlmalıyız.[/QUOTE]
Bu yazının altına imzamı atarım. Erman futbolcuysa bende padişahım. Bir futbolcu bu kadar mı kazma olur? 1 maç, 2 maç, 10 maç, 20 maç... Hep aynı.... Biran önce bu futbolculardan kurtulmamız lazım? Bugün maçı isteseydik alırdık. Ama inanın istemedik. Hep kaleden uzakta oynadık, kaleye yaklaşırken topu ezdik, topu harcadık, pozisyonları bilerek kaybettik. Hele de ERMAN KILIÇ, hep pozisyonları öldürdü. Rıza hoca bile çıldırdı ama halen neden 18'e alıyor anlamıyorum. |
erman çok kötü kullandı butun topları pedriel ziya iyiydi göze çarpan bi puan iyi puan
|
BU ERMAN İÇİN DÜNYALARI VERDİK BELEDİYEYE... BUNUN İÇİN Mİ ...İNSANDA BİRAZ UTANMA BİRAZ GURUR OLUR DA BELEDİYEDEKİ PERFORMANSIN 10 DA BİRİNİ GÖSTERİR EN AZINDAN..YAZIK...
|
ben takımı genel olarak begendim. mehmet ve ermandan acılen kurtulmalıyiz .6 puanlık maçı beceriksizler yuzunden kacırdık bu puanları cok arayacaz gıdısat ıyı degil.
|
maçın yıldızı = PEDRİEL SUAREZ
maçın kötüsü = erman,mehmet yıldız maçta göze çarpanlar = sahada artık maçı bırakmıyoruz çok iyi pres yapmaya başladık ama hücumda bitirici hala olamıyoruz pedriel gelecekte sivasa çok iyi hizmetler vereceğine inanıorum RIZA HOCANIN HAMLELERİ=bence çok kötü hamlelerde özellikle erman denen herifin oyuna girmesi artık adını bile söylemek istemiyorum bu adamın ceyhun bence 11de başlamalı kamanan çıkmamalıydı YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYORUZ TRANSFER FARZ!!!!!!!!!!!! |
[B][CENTER][COLOR="Red"]MEHMET YILDIZLA RESMEN 10 KİŞİYLE OYNUYORUZ,POZİSYONLARI HİÇ TAKİP ETMİYOR YA [/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;671040]Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : rıza hoca beraberliğe oynattı takımı ve 2 yarıda takımı geri cekti...yazık oldu 3 puan.a Maçın Yıldızı Kimdi :ziya Maçın en kötüsü kimdi : erman ve m.yıldız adam ayakta duramıyor halen 90 dak.oynatılıyor. ilgınç bir durum bu takımın sahibi.... m.yıldızmı başka biri olsa oyunda cıkmayı düşünürdü... not... ermanın oynadığı hic bir macı kazanmadık..... Maçta göze çarpanlar : Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : rıza hoca bu macta hic bır oyuncuyu yerınde değiştirmedi............oda bakkal gibi beraberlik düşünüyor...yazık |
Bu macta rıza hoca sürekli olarak dile getirdiği son dkya kadar atak stratejisini uygulmadı.takım özellikle son 15 dk önde olan ve galibiyeti kesinleştiren bir görüntü verdi.Oyuncular ilk yarıda özellikle istekli ve hırslı bir oyun ortaya koydu.Ancak ikinci yarıda kondisyon düşüklükleri kendini açık bir şekilde gösterdi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21. |