SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Eleştiri başka küstahlık başka! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30867)

Holigann 24.12.2010 06:49

Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!

eleştri başka küstahlık başka başlığı altında bu kadar küstahça bi yazıyı ben pek yakıştıramadım yazarımıza. kendısının sıvasspora olan baglılıgına soylenebılecek en ufak bırsey yok.kaleme aldıgı yazılardada genelde klubumuzun menfaatlerını elınden geldıgı duzeyde savunduguda aşikar.işi elestrı olan bır yazarın eleştırılmeye tahammulunun olmamasıda ayrı tezatlık.

Haklı oldugu bır noktada var Abdullah abının. Burada bazı arkadaslar oturdukları yerden ara ara [B]hadlerını gercekten asıyorlar [/B],ama buna cevaben yazılmıs yazı ile yazarımız bu yazının muhattaplarını bile aşmış kabalık konusunda. sonuc olarak kendısını severım,takıma olan baglılıgınıda cok takdır ederım ama bu yazıyıda kendısıne hıc ama hıc yakıstıramadım.

babos 24.12.2010 07:03

[B]Sayın Abdullah bey sızı Sivasspor sevgısını ıyı bılenlerdenım...

Kendını bılmez uc bes dengesız cıkıpta sıze yorum yapamaz veya elestıremez...

Herzaman sıvasspor yazılarını beklıyoruz...

Zaten sızden baskada yazan yok, Sıvasspor sevdalısı olarak sevgılerle

S. Arabıstandan yıgıdo[/B]

BOUN 24.12.2010 07:33

Sayın Abdullah Yiğit eleştirilerinde önemli ölçüde haklı. Sanırım bu forumda yorum yapan arkadaşların bir kısmı Abdullah Bey'in dünki yazsının altına yazılan terbiyesiz ifadeleri görmediler. Görmemiş olabilirler çünkü günün ilerleyen saatlerinde bu terbiyesiz ve seviyesiz ibareler forum yöneticilerimiz tarafından kaldırıldı.

Eminim ki Abdullah Yiğit kendisinin futbol bilgisi, kültürü veya yazılarının içeriği hakkında gelen yazılara kızmıyordur veya darılmıyordur. Abdullah Bey'i bu kadar kızdıran dün bazı ''seviyesiz''lerin yapmış olduğu ve daha sonra silinmiş olan ''terbiyesizce'' ibarelerdir.

İnsanların fikirlerini, düşüncelerini, kılık kıyafetlerini, tavırlarını, ideolojilerini vs beğenmeyebilirsiniz. Ancak kişiliği ile dalga geçmeye çalışırsanız o insanın damarına basmış olursunuz. Abdullah Bey'in yazısının sert olduğunu kabul ediyorum ancak bu yazıyı kişiliğine saldırılmış bir insanın feryadı olarak anlamak gerekir.

Umarım bu yazıdan sonra dünkü ifadeleri kullananlar çıkıp Abdullah Bey'den özür dilerler.

Saygılarımla.

turks 24.12.2010 07:44

bence çok yerinde yazmıs abdullah abi adam eleştirlmedi resmen dalga gecildi resmiyle dalga gecenler oldu askerlik resmimi kızlara hava atmak için koymusdur gibi seviyesiz amaçsız yorumlar yapıldı bu eleştiryse ben kabul etmıyorum böle elestiriyi adamın resmiyle dalga gecmekmı elestırı sonradan sivassporlu olmayan insanların basında gelır abdullah abi sonuna kadar desteklıyorum bu yazısını

mishka 24.12.2010 07:53

Öncelikle forumların insanlara hakaret etme platformlarına dönüşmemesi lazım. Forum yönetimi hakaret içeren mesajları siliyor ama bunun yanında bizim de görüşlerimizi açıklamak dışında bir kaygı taşımıyor olmamız lazım.

Bazı arkadaşların yorumladığı gibi bundan çok ağır şekilde eleştirilen bazı köşe yazarları bu şekilde bir yazı kalme almıyorlar. Yazarlık yapan bir büyüğümüz olarak Abdullah Yiğit'ten düşüncelerini daha şık şekilde ifade etmesini beklerdim Tepki göstermekte haklı ancak ulusal gazetelerde de yazan Sivas'ı temsil etme misyonunu üslenen birisine bu üslup yakışmamış.

Salim58 24.12.2010 08:07

[B][I]Sayın Abdullah Yiğit'in yazılarını genelde takip eder ve beğenirim,Dünkü yazısını'da okudum ve beğendim, İçinde birkaç harf ve imla hatası varsa millet buradan birşey kapıp yazının tamamını unutup sadece o kısma göre yorum yapmaları acizlikten başka birşey değil,Ve hatta fotoya göre yorum yazıp dalga geçenler bile vardı.Birisi bir eleştiri yapıyorsa başka birisi o yoruma göre yorum yapıyor yazıyı okuma gereği bile duymuyor.Yıllarını bu işe vermiş,Sivasspor için elinden geleni yapmaya ve yazmaya çalışan birisine bu şekilde ağır sözler söylenmesi terbiyesizlikten başka birşey değildir.Belki çoğunun yaşı küçük genç ve olgun yaştalar fakat bu kadarda ağır yazmalarını gerektirmez.

Hata yapmak insan oğlunun fıtratında vardır,Hata yapmıyorum yapmam diyenler yalan söylüyor,Bizler hatayı kapatacağımız yerde onu dahada genişletip açmaya çalışıyoruz,Kocaman bir ağaçtaki iyi meyveleri görmüyor bir tane çürük olanı görüyoruz ve ondan dolayı o ağacı kesmeye yoketmeye çalışıyoruz,Buda bizim acizliğimizi gösteriyor.

Abdullah Yiğit kendisi ile dalga geçenlere veya geçmeye çalışanlara ağır ve güzel bi cevap vermiş helal olsun.[/I][/B]

58akif34 24.12.2010 08:21

helal olsun kendını destek sanan fakat rakımımıza ancak köstek olabılen taraftara iyi bir ders oldu buradan sivassoorun aldığı basarısız sonucları sahıslara baglayan bazı taraftar arkadaslar bu yazıdan dersini almıştır inşallah gecen sezon bursa şampiyon oldugunda spor yazarları en buyuk etkenlerden bırısının yerel basın oldugunu söylüyordu biz yerel basına ve takımımıza sahıp cıkalım gerısı gelecektır

babapiton 24.12.2010 08:56

dünki yazının yorumlarını okumadım ama bazen sırf eleştirmek için eleştirenler var unutmayın bu site tüm sivasspor camiası tarafından takip ediliyor sivasspor'a zarar verecek yorumlarda bulunmayalım...

SIVAS58FOREVER 24.12.2010 09:13

[QUOTE=Salim58;677792][B][I]Sayın Abdullah Yiğit'in yazılarını genelde takip eder ve beğenirim,Dünkü yazısını'da okudum ve beğendim, İçinde birkaç harf ve imla hatası varsa millet buradan birşey kapıp yazının tamamını unutup sadece o kısma göre yorum yapmaları acizlikten başka birşey değil,Ve hatta fotoya göre yorum yazıp dalga geçenler bile vardı.Birisi bir eleştiri yapıyorsa başka birisi o yoruma göre yorum yapıyor yazıyı okuma gereği bile duymuyor.Yıllarını bu işe vermiş,Sivasspor için elinden geleni yapmaya ve yazmaya çalışan birisine bu şekilde ağır sözler söylenmesi terbiyesizlikten başka birşey değildir.Belki çoğunun yaşı küçük genç ve olgun yaştalar fakat bu kadarda ağır yazmalarını gerektirmez.

Hata yapmak insan oğlunun fıtratında vardır,Hata yapmıyorum yapmam diyenler yalan söylüyor,Bizler hatayı kapatacağımız yerde onu dahada genişletip açmaya çalışıyoruz,Kocaman bir ağaçtaki iyi meyveleri görmüyor bir tane çürük olanı görüyoruz ve ondan dolayı o ağacı kesmeye yoketmeye çalışıyoruz,Buda bizim acizliğimizi gösteriyor.

Abdullah Yiğit kendisi ile dalga geçenlere veya geçmeye çalışanlara ağır ve güzel bi cevap vermiş helal olsun.[/I][/B][/QUOTE]

Sevgili Salim Kardeşim, Abdullah Yiğit'in son yazısındaki utanç verici uslundan sonra, onu bir önceki yazısında hakarete varan seviyede eleştiren insanlardan ne farkı kaldı?

kadir984 24.12.2010 09:20

Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka! daaaaa

sayın gazeteci ve yazar abim size değer verir ve yazılarınızıda yakından takip ederim ama ?

bu yazınızdan pek hoşnut olduğum söylenemez nedenini ise sizinki gibi bir kıssa ile anlatayım.

günün birinde alimler bir araya gelmiş ve içlerinden dünya sevgisinin hiç olmadığını birbirlerine anlatırlar. o der bende dünya sevgisi yok diğeri der benim hiç dünyaya meylim yok.
fakat içlerinden öyle biri var ki oda diğerlerine yönelerek.

madem dünyayı bu kadar sevmiyorsunuz neden geldiğinizden beri onu konuşup kalbinizde yerini pekiştiriyorsunuz.

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:05.