SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SIVASSPOR NAZARA GELDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3090)

duman58 30.10.2005 16:52

Hadi Ordan

[QUOTE=kayserili76]ha iste böyle yaparlar fazla yüksekten ucani, siz kim ücüncülük kim söyle biraz daha asagi alalim sizi, haftaya bide fener size fark yapar kendinize iyice gelirsiniz[/QUOTE]
Allaha sukur sivasspor'umuz okadar buyukki senin gibi dengesizlere bile iste boyle sivasspor.com'da sivasi takip ettiriyor. Sivasspor yonetimi ve teknik heyeti basta olmak uzere butun sivasspor'u destekleyenlere tesekkur ediyorum cunku butun takimlar gibi kayserilileride bukadar korkurttuk ama su bir gercektir [I]Korkunun Ecele Faydasi Yok[/I] [B][U]SIVAS SPOR [/U][/B]Gumbur gumbur yoluna devam edecektir

ofgurleyuk78 30.10.2005 16:57

Neyse canimiz sagolsun. Biraz önce rizeli ve kayseriliye maçin sitresi ile birseyler dedim ama degmezmis. Hadi rizeli sevindi de dedi. Ya kayseriliye ne oldu anlamadim. Bu maçin acisini Fenerden çikaririz.

duman58 30.10.2005 17:00

Hadi Ordan

[QUOTE=kangallı_58]kayserili doğru konuş. siz kimsiniz aslında. 1. lige çıktınız haddini bil[/QUOTE]
Bos ver be kardesim kendini bilmez dengesizin biri oyle olmasa sivasspor.com da ne isi var kayserilinin ama iste bunlari sivas korkusu sardi bidefa ne yaparsin

twity_58 30.10.2005 17:01

[B][COLOR="DarkRed"]takmayın arkadaslar..netıcede bır taraf yenmek dolayısıyla diger taraf yenılmek zorunda..gönul ister hep yenmeyı ama bazen işte olmuyor..ne yapalım CANIMIZ SAOLSUN..satasmalra kulak vermeyın ..taraftar olma bılıncı saygıyı da gerktırı fakat yapılan saygısızlıgı affetmez...[/COLOR][/B]

extrasivas 30.10.2005 18:13

herkezin agzinda sampiyon sivas olucak laflari beklenen sonucun yani nazar degmesini erkenlestirdi ama ins. haftaya 3. koldugunu geri airiz

SEMİH-58 30.10.2005 18:35

biz bi maçla takım degiştirseydik bize SİVASLI degil ÇORUMLUderlerdi bizim SİVASlılıgımız bu pazara kadar degil mezara kadar kimse üzülmesin

SEMİH-58 30.10.2005 18:37

[QUOTE=kayserili76]ha iste böyle yaparlar fazla yüksekten ucani, siz kim ücüncülük kim söyle biraz daha asagi alalim sizi, haftaya bide fener size fark yapar kendinize iyice gelirsiniz[/QUOTE]
sen insanlıktan geçtim kayserili olsan böyle yazmazdın acıyorum sana

ESPERANZA 30.10.2005 18:47

ya site yöneticisi arkadaşlar,şuraya bi önlem alında gönderilen msj.ları siz okuduktan sonra ekleyin.bir koruma penceresi oluşturun yani.böölece şu kayserili 76 gibi otoban çocukları istediğini yazamasın yav.bir sürü takım sitelerindede ööle.lütfen el atın şu işe.HERŞEY SİVASSPOR İÇİN...

5841 30.10.2005 19:31

yenıldıysek herhalde duyanın sonu deyılya .sakın olmalıyız bız bunları yenecek guçteyız bazen böyle kötu netıcelerde oluyo malesef.fataya bakalım gecmış gerıde kaldı ınşallah fenerı yenerde kım oldugumuzu anlarlar

ORTAKÖYLÜ58 30.10.2005 20:20

HERKES HADDİNİ BİLECEK...

NE BİZ LAZLARA BENZERİZ NE DE BİZ KAYSERİLERE BENZERİZ.
HADDİNİZİ BİLİN SİVAS KELİMESİNİ AĞZINIZA ALIRKEN DİKKAT EDİN...

SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48.