SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'a Nijeryalı golcü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31072)

eyupkocak 18.01.2011 22:20

Cevap: Sivasspor'a Nijeryalı golcü

hayırlı olsun arkadaşlar bence yönrtim gayet cesaretli davrandı doğru yapıyor tebrik ederim hayırlı olacaktır inşallah :)
[COLOR="Red"][FONT="Impact"]ŞAMPİYON SİVASSPOR [/FONT][/COLOR]

eyupk 18.01.2011 22:21

Michail Eneramo, Sivassporumuza hayırlı olsun, asıl bombayı bu transferle patlattığımıza inanıyorum. 2. yarı ligi sallıycağız inşallah.

zaralı19 18.01.2011 22:25

hoşgeldin inşallah çok yararın olacak bekleyin sivassporumuz geri geliyor

adalı harun 18.01.2011 22:36

bu transferleresapka çıkarılır
keske sampiyonlare liğine gittiğimiz sene böyle davransaydı başkanımız simdi nerelerdeydik kim bilebilir
bu transferler seneye kafaya oynatır bu takımı
artık rıza hocanın helvayı yapmasılazım
bu konuda toprağımızın sonuna kadar arkasındayız sivaslıyık farkımız bu

lokmankantar 18.01.2011 22:39

Transferlerde yönetim bizi çok mutlu etti :)inşallah oyuncularımızda çabuk bir şekilde uyum sağlar ve bir seri yakalarız ve hakettiğimiz noktalara yeniden geliriz Teşekkürler yönetim, Bol şans ENERAMO ve tüm oyuncularımıza :)

dülger58 18.01.2011 22:43

sivassporumuza hayırlı olur inşallah.

58müco58 18.01.2011 22:46

...................................RAMOVİÇ........................
APO ...............NAVRATİL.........İVANNOVS....................ZİYA
......................................RADA......................................
.(M.NAS).KAMİL...........................................ERMAN..(CİHAN)

....................................M.YILDIZ..(MENDONÇA)....................
............KAMANAN...................................ENERAMO............

zaralı19 18.01.2011 22:47

[IMG]http://www.yukleresim.com/images/34212535285847545357.bmp[/IMG]

MaXiMuM 18.01.2011 22:53

[I][B]Sezon başı olması gereken bu transferlerin geçte olsa yapıldığı için yönetim kuruluna ve özellikle Mecnun Başkana sonsuz teşekkürler ediyorum...Şu transferler sezon başı olsaydı 3 tane büyütülmüş ist. takımlarının berbat olduğu bir sezonda yine yukarılarda yerimizi alırdık... Hayırlısı olsun diyelim...[/B][/I]

stutgart58 18.01.2011 23:00

[B]yeni kadromuz müthiş hücum gücü olan harika bi kadro...anladığım kadarıyla Rıza Hocamız Premier Leaga nın etkisinde kalmış ve ingiliz futboluna benzer bir oyuncu topoluğu görüyorum ben..ingliliz futbolu derken neyi kastediyorum bunu anlatıym...özellikleri kanatların kullanıldgı hızlı futbolun oynandığı hücumu seven bir futbol yapısı..bunun için gerekenler topu orta sahadan teknik becerisyle tek topla kanatlara hızlı bi şekilde aktaracak bi oyun kurucu (SANDRO MENDONÇA)...sağ ve sol kanatlarda adam geçip çizgiye inip ortalayacak kanat oyuncuları..(GROSİCKİ ve ERMAN )...ve uzun boylu güçlü fizigi ile hava toplarında etkili santrforlar(ENERAMO ve SUAREZ)..

SİSTEM (4-2-3-1)

.......................................RAMOVİC.....................................................

ABDURAHMAN..............SEDAT...............NAVRATİL............................ZİYA

...........................RADA...........................KADİR...................................

...........................................SANDRO..................................................

........GROSİCKİ...........................................................ERMAN................

.........................................ENERAMO...................................................[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:57.