SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Büyük Başkan ve Yönetime Teşekkürler... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31083)

eyupkocak 21.01.2011 20:38

Cevap: Büyük Başkan ve Yönetime Teşekkürler...

hakikaten yönetimi tebrik etmek lazım düşme potasındaki takıma transfer zor oluyor
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]SALDIR SİVASSPOR OOOLEEYYY[/FONT][/COLOR]

A.Turan Korkmaz 22.01.2011 19:29

[QUOTE=savaş2;685371].....kısacası yönetim tam anlamıyla görevini yerine getirmiştir.şimdi sıra biz taraftarlarda bizlerde ellerimizde geleni yapalım..
..... tribünlerde boşluk bırakmayalım.. sahamızda ve deplasmanlarda aleyhimizde Mac esnasında kasıtlı yanlış karar veren hakemlere tepkimizi aynı anda ve hep beraber olsun DERİM................................................[/QUOTE]

Tribünlerimizin de istenen düzeye gelmesi gerekiyor.
Örneğin, Bankasya takımlarında bile Maraton tribünlerinde taraftar gruplarının amigolarına yüksekçe bir yer yapılmış, bir davulcu ile bir yönlendirici oraya çıkıp tribün tezahüratını yönetiyor.
Tamam transferlerimiz mükemmel, hoca,teknik heyet, takımın hırsı,arzusu herşey harika. Ya biz? Maça gelenler?
Yönetim taraftar grupları ile ilgilenmeli,tribün desteği mutlak sağlanmalı. Bizim taraftarımız maalesef rahatına düşkün. Kendi haline bırakılırsa çekirdeğini çitler, oturduğu yerden maçı izler.
Ama iyi yönlendirilirse , gaza getirilirse de maçı ayakta, 12. adam gibi adeta rakibe basarak oyuna katılır, maçı alır çıkar.
İşi sırf postacıya bırakmayalım. En azından maraton tribününe o amigo vincinden alalım.

ready 22.01.2011 21:00

[QUOTE=gdodeğilyiğido;685790]Tribünlerimizin de istenen düzeye gelmesi gerekiyor.
Örneğin, Bankasya takımlarında bile Maraton tribünlerinde taraftar gruplarının amigolarına yüksekçe bir yer yapılmış, bir davulcu ile bir yönlendirici oraya çıkıp tribün tezahüratını yönetiyor.
Tamam transferlerimiz mükemmel, hoca,teknik heyet, takımın hırsı,arzusu herşey harika. Ya biz? Maça gelenler?
Yönetim taraftar grupları ile ilgilenmeli,tribün desteği mutlak sağlanmalı. Bizim taraftarımız maalesef rahatına düşkün. Kendi haline bırakılırsa çekirdeğini çitler, oturduğu yerden maçı izler.
Ama iyi yönlendirilirse , gaza getirilirse de maçı ayakta, 12. adam gibi adeta rakibe basarak oyuna katılır, maçı alır çıkar.
İşi sırf postacıya bırakmayalım. En azından maraton tribününe o amigo vincinden alalım.[/QUOTE]

[B]Sivasspor taraftarı özelliklede maratonun büyük bir bölümü adam bir elinde çekirdek bir elinde çayla maç seyrediyor ayaga kalkıyorsun otur hemşehrim maçı göremiyorum diyor sırf iş yerinde ev ortamındaki strsi atmak için maça geliyor sırası geldigi zaman hakeme kötü oynadıgını düşünen kendi topçusuna agıza alınmayacak küfürler edebiliyor..biz bu insanlardan taraftar profili yaratmaya çalışıyoruz[/B]

tekdoktirin 22.01.2011 22:25

bence de teşekkür ler gereini yaptılar iyi takım olduk artık sanırım seneye işallah kafaya oynarız ve öyle olacak

kadirakin58 22.01.2011 22:58

yönetim devre arasında elinden geleni yaptı. tabi eneramo transferinde tunusdaki yasemin devrimi de bize biraz yardımcı oldu :) bu sezon ligi dağıtıcaz inşallah, yeter ki kendimize güvenelim.

Divriği58 23.01.2011 01:28

[B]Ah be tam kadro çıksaydık gs karşısına ne guzel olacaktı..ERMAN KILIÇ formda umutluyum ermandan[/B]

Yusuf Çevik 23.01.2011 06:54

Teşekkürler Herkeze.

şarkışla 58 23.01.2011 07:56

Yönetim geçde olsa gerekli transferlerin bir kısmını yaptı.Artık görev bize düşüyor her maçına gidip tribünleri doldurup bas bas bağıracağız SİVAS-SİVAS-SİVAS diye

HababamHa 23.01.2011 10:35

Büyük başkana ve yönetim kuruluna güzel transferlerinden dolayı teşekkür ederim..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:37.