![]() |
Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı
[B]Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...
Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet... Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...[/B] |
ohhhh bea gözü maçı da gören ilk hocamız kontataklarımızı defan oyuncusu gibi kesti yhaw
|
eski ruhun geri gelmesi için önce mehmet yıldızın kendısıne gelmesı gerekıyor ınsallah kısa zamanda toparlanırlar...
|
[QUOTE=Besyo_cu;687370][B]Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...
Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet... Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...[/B][/QUOTE] [B]Dostum bende haberi Fanatik`ten aldım.[/B] |
Hala Pedriel diyen arkadaşlara şaşıyorum doğrusu, o da önümüzdeki sene Bank Asya'daki bir takıma gidecektir, SivasSpor gibi bir takıma Pedriel gibi bir oyuncuyu yakıştıranları kınıyorum, son Galatasaray maçında onun yüzünden ilk yarı 10 kişi oynadık.
Ayrıca Mehmet Yıldız'ın uyarılmış olması kadar normal birşey yok, en kaliteli futbolcu diye bildiğimiz Messi'yi de yeri gelince hocası uyarıyordur, bundan daha doğal birşey yok, ancak Mehmet'i eleştiren arkadaşlar maçları biraz daha dikkatli izlesinler bakalım Mehmet'i kaç kişi birden tutuyor, genellikle 2 bazen de 3 oyuncu birden ablukaya alıyorlar, böyle bir oyuncumuz olduğu için çok mutluyum, Eneramo ile çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum. |
Bir zamanlar sezere, cem cana, yasire veya buna benzer bir kaç futbolcuya
söylenip yazılanlar şimdi yıldız a söyleniyor oysa yerli olarak elimizde kalan tek golcü bu takımda herzaman mehmet lazımdır.... şimdi satmaya kalksan 17 takımda almak ister kendi deyerlerimizi kendi ellerimizle öldürmeyelim formsuz olabilir dinlendirilir göndermek hangi akla hizmettir gitsin diyenler yerli olarak yerinede şu alınsın demiyor çünkü o kalitede bizim alacagımız oyuncu yok. |
Mehmetin yeri sağ acık
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;687376]Hala Pedriel diyen arkadaşlara şaşıyorum doğrusu, o da önümüzdeki sene Bank Asya'daki bir takıma gidecektir, SivasSpor gibi bir takıma Pedriel gibi bir oyuncuyu yakıştıranları kınıyorum, son Galatasaray maçında onun yüzünden ilk yarı 10 kişi oynadık.
Ayrıca Mehmet Yıldız'ın uyarılmış olması kadar normal birşey yok, en kaliteli futbolcu diye bildiğimiz Messi'yi de yeri gelince hocası uyarıyordur, bundan daha doğal birşey yok, ancak Mehmet'i eleştiren arkadaşlar maçları biraz daha dikkatli izlesinler bakalım Mehmet'i kaç kişi birden tutuyor, genellikle 2 bazen de 3 oyuncu birden ablukaya alıyorlar, böyle bir oyuncumuz olduğu için çok mutluyum, Eneramo ile çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum.[/QUOTE] ASLA SÜPER LİG OYUNCUSU OLAMAZ |
[QUOTE=yigidoyuzz;687257][B]mehmet yıldızı savunma önunde oynatacaksın hocam başka hiç bir yerde oynatma savunma oyuncusu gibi gelen bütün topları öldürüyorrr eziyorr mahvediyor mehmet yıldız bu zamana kadar yaptıgı başarılardan dolayı teşekkur edip biran önce takımdan gönderilmeli ihtiyarladı artık koşamıyor vuramıyor çalım atamıyor bir adama sırtını yaslayıp yere devrilmeyi bekliyor MEHMET YILDIZ İSTİFA ET [/B][/QUOTE]
m yıldız için soylediklerine inanmakta zorluk cekiyorum o adama vefa borcun var senin mehmet yıldızın butun oyunculardan daha cok kredısı var ve her zamanda olmalı sivassporun basarısındaki katkısını ne tartısmaya nede irdelemeye hıc gerek yok ona sahip cıkmamız ve onun sivassporda her zaman kalmasını oynamasa bile onun yeri sivasspordur |
Cok guzel bi tutum.futbolcu kim olursa olsun gereken uyari yapilmali kulagi cekilmeli gerekirse kadro disi birakilmali.tebrik ediyorum riza hocayi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33. |