![]() |
Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Sivas soğuk şartlarda oynanıyor o yüzden konforunda olması lazım Kış şartlarına dayanaklı bir stadlar yapılsın ama kapasitede yüksek olsun atmosferi güzel olsun.
|
[QUOTE=sevda58;696285]yeni stad demek, konform demek degilmi, kapasitesi ne olursa olsun???[/QUOTE]
yeni stat demek otomatikman konfor demek degildir. ben konfor ile seyirci konforunu kastediyorum. rize de yeni stat yapti. ama bence konforlu degil. mesela kazakistanda yapilan astana stadi konforlu yeni bir stat kapasitesi de 30 bin catisi acilip kapanabiliyor, türk sirketleri tarafindan yapildi. [IMG]http://b.imagehost.org/0815/1285_2_1000_Taban_Astana_7.jpg[/IMG] |
[QUOTE=SİVAS ULAN 58;696224]aynen katılıyorum 25.000 kişilik stad istemiyoruz bizim kayseriden ne eksiğimiz var hatta fazlamız var[/QUOTE]
malesef cumhurbaskanimiz eksik yani bizi disliyorlar ilk kaysrei ve rize ye yapildi yani herkes memlekitine yapiyo stadi bizim de bir gun sivasli basbakanimiz olursa o zaman stad yaparlar cok aci ama gercek galatasaraya yapiyorlar stadi ama nankorluk buluyorlar bizim gibi garibanlarada 3 yildir bir 30 bin kisilik stadi cok goruyorlar gozunuze dizinize dursun ne diyelim artik aslinda tokinin sucu da var:mad: |
uefa kriterleri altında bir stat sivasa faydası olmayacagı gibi saksakcılarada faydası olmayacak ey hükümet çek SİVASIN üzerinden kirli ellerini
styadımızın arsasını kime peskes çekeceksin üç kuruşa stat vyapıp beş kuruşa arsayı satacaksın üste kalan parayıda götürüpTRABZONA ADAyapacaksın sivaslı uyanık ol hükümetin tuzağına düşme stat istemiyoruz eskisi bize yeter ne verdiniz memleketede ne kaçıracaksınız |
[QUOTE=58_SEMİH_58;696234]Mehmet Mustafa AÇIKALIN [email]m.acikalin@tbmm.gov.tr[/email]
Osman KILIÇ [email]osman.kilic@tbmm.gov.tr[/email] Selami UZUN [email]selami.uzun@tbmm.gov.tr[/email] Hamza YERLİKAYA [email]hamza.yerlikaya@tbmm.gov.tr[/email][/QUOTE] Arkadaşlar lütfen kimse erinmesin ve gayet nazikce bir sivaslıya yakışır şekilde e-postamızı gönderelim.. ve Sivaslılarında gerektiğinde nasıl duyarlı ve birlikte hareket ettiğini gösterelim |
[B][I]Şu seçim önü bile bu stad meselesini istediğimiz şekilde halledemeyeceksek, biz hiç bir işi halledemeyiz.
Hep burda yazıp çiziyoruz da niye maçlarda tepkimiz dile getirilmiyor ki? Acaba maçlarda açıldı da ben mi göremedim pankart falan. Slogan zaten duymadık.[/I][/B] |
ey gözünü sevdiğimin seçimi sen nelere kadirsin :D;)
|
Bu konu Sivasspor taraftarlarının namusudur! Bu seferde tepkisizliğimizin kurbanı olmayalım taraftarlar olarak saglam duralım arkadaslar. Zaten 18.000 kısılık stadımız var.Şehrin her noktasından geze geze 10 dk ıcınde stada yuruyerek ulasabılıyoruz. Stadın yerı desenız şehrın gözbebegı bır noktada ve ona göre de bır karsılıgı var! Şimdi şehrin dışına yapılacak 25 000 kişilik bir stadyum için biz aptalmıyız ki gül gibi yerimizden olalım. 25 000 kısılık kapasıteye zaten kımsenın yardımı olmadan yönetımımız de cıkabılır kendı ımkanlarıyla. Kalkıp hakkımızı yıyecekler sonra gs taraftarlarına yaptıkları gıbı sıze onu yaptık bunu yaptık gıbılerınden gazellerle sıyası oyunlara gırecekler. Ben bır Sivasspor taraftarı olarak buna asla razı değilim,göz göre göre kendımı aptal yerıne koyduramam! Adam gıbı söz verılen 35 000 kısılık stadyum+spor salonu ve tesısler yapılmayacaksa bızım stadımıza kımse dokunmasın. Başta biz taraftarlar olmak üzere klüp yönetımının de saglam bır durus sergılemesı lazım. Göz göre göre bir darbe daha vuracaklar Sivas'lıya! Bizim buna izin vermememiz lazım..
|
Basiret kelimesinin manasını sözlüklerden aramanıza gerek yok.Bulutsuz yaz günündeki güneş gibi parlıyor!
Küçük yeğenim LCD alırken "İnternet girişi olsun.Şimdi internet yok evde, ama ilerde olursa işimize yarar" diyecek basireti var da...Neyse! Stadyum 5-6 yılda bir inşa edilen bir yapı değildir ve bilinmelidir ki yapılacak stad Sivas'ın önümüzdeki 50 yılına hitap edecektir... |
[B]Hem sivasspor hemde türk futboluna ileriyi düşünerek kalıcı bir eser yapılması gerek...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01. |